Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Ще умра от тея жеги.Прибрах се от кафето с Коконка,като ме зацепи по-пътя едвам напазарих и се прибрах.Поспах сега съм добре.Но обмислям как да ходя до банката пак.Направо ме е страх да изляза от това слънце.

Тите
иди утре сутрин по ладно
hahaha

# 586
Луд умора няма.Бях вече към фалит и се налагаше да пребягам.Ходих по-сянката и вече съм вкъщи.

# 587
Здравейте,дами!Вече сме си вкъщи след голямото гостуване.Малкият беше като маймунка на панаир-всички му се радваха,гушкаха,разнасяха.Сега малко почивка и аз мен,че цялата лудница беше и леко изморителна.Надявам се времето да се пооправи и да го изведем на разходка.
Дано всички да сте добре  Hug

# 588
  • Бургас
Малката е болна. Cry
Има ангина с висока температура.Болницата беше претъпкана.Мислех,че хората са по плажовете,а то пълно с майки и деца.Пазете децата!
Мари,дано днес минете!Очакването при вас е смазващо.
Марчето обаче хич не се появява.
Кокон да не се мотка по Джегите.
Чао,че ще чистя.Много съм изморена.Почти не спах,слагах свещичка на детето в 4 сутринта и тогава дремнах.

# 589
  • при късмета
Привет,
Славе  Hug дано се оправи бързо  Praynig
Мари пиши като можеш.Надявам се да ни зарадваш с добри новини  Praynig
Ерма, преди ми беше писала за кафето с лимон. Макар, че не понасям лимон го пробвах, нямаше ефект  Sad И целина съм пробвала и каквото съм чула, нищо не помага. Изкарвам я по-леко, ако се усетя навреме, че ще ме тресне главата и се нагълтам със седалгин. Събудя ли се с главоболие ме държи понякога със седмици. ooooh!
Ваничка  Hug
Луси дано Миленка е по-добре  Hug
На дребния не му се излиза и днес вкъщи.Поне да беше поспал.
Вио и Куини и те се покриха  newsm78, а и Ангелчето
май ще се съберем наесен, ама поне лято да има като хората
Поздрави на всички  Hug

# 590
  • UK
Е Славче да се оправя бързо детенце Hug
аз по жегите не ходя споко, само рано-рано сутрин могат да ме засекат нейде hahaha То и вечер трябва, ама на мен Crazy незнам защо ми се доспива, ей по туй време някъде Joy
Марчето и Ангелчето веднагиш да се явяват на отчет  smile3527Отварям домовата книга аз, че тя съвсем прашаса smile3529 Joy Joy Joy

# 591
Ще вдигна бунт!
Марче,Милена,Ангелче на часа тук...
 #2gunfire
Славче ужасна работа!Да оздравява детенце!
Кокона е послушна в жегите си почива.
Днес готви годзила.Домързя ме,има ядене.Но реших да се поглезим с детенце.
Изпратих сестра ми и си почиваме.Искам един дъжд за да спре да ме цепи главата.Никога не ме е боляла цял ден.

# 592
  • Пловдив
Привет.
Мари, како става? Пиши моля те, че цял ден ви мисля....
Славче, бързо оздравяване на детенце. Вземи един лимон, нарежи го на колелца, сложи го на стъпалото и отгоре чорапче. Аз така правих, когато Илиан беше малък.
titi888, какво е годзила? Рецепта моля. Дъжд искаш, ако знаеш в Пловдив, какъв порой се изсипа....
Дано в Бургас в четвъртък след 20.30 не вали.....ако ще и камъни да валят сме на Лазур....
Днес говорих с докторката....според мен е 60/40 в моя полза да се върна пак в центъра, ама каквото стане. Професорът прави спънки, не мелихме с него много брашно......Ей ми не обичам теми на сексуални тематики, нито вицове, нито други истории. Аз с приятелите ми не ги коментирам тези неща.....
Марчето де е?
Приготвила съм за вечеря неща, дето моя дядо ги обичаше ще си пийнем по една мастичка за Бог да прости.
Това е от мен.

На всички много  Hug Hug Hug

# 593
  • UK
Привет.
Мари, како става? Пиши моля те, че цял ден ви мисля....
Славче, бързо оздравяване на детенце. Вземи един лимон, нарежи го на колелца, сложи го на стъпалото и отгоре чорапче. Аз така правих, когато Илиан беше малък.
titi888, какво е годзила? Рецепта моля. Дъжд искаш, ако знаеш в Пловдив, какъв порой се изсипа....
Дано в Бургас в четвъртък след 20.30 не вали.....ако ще и камъни да валят сме на Лазур....
Днес говорих с докторката....според мен е 60/40 в моя полза да се върна пак в центъра, ама каквото стане. Професорът прави спънки, не мелихме с него много брашно......Ей ми не обичам теми на сексуални тематики, нито вицове, нито други истории. Аз с приятелите ми не ги коментирам тези неща.....
Марчето де е?
Приготвила съм за вечеря неща, дето моя дядо ги обичаше ще си пийнем по една мастичка за Бог да прости.
Това е от мен.

На всички много  Hug Hug Hug

Ваничка Hug

Годзила е една пицария във Варна
Joy Joy Joy

Тъжна съм, не се чухме за 1-ва вечер ... пробвахме да се свържем, ама ядец или компа му отказа или връзката се скофтяса, че и чичо Глобул не пробива Rolling Eyes

# 594
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето ме. Мъжът ми мина на скенера, но резултат четвъртък следобяд , за да ни е по-гадно... Тогава с резултата при уролога. Има бактерия в урината ПАК, която започнаха да лекуват с антибиотик. Почти спря да се храни.Не му е добре хич. Преди часове си го прибрахме от болницата. При синът продължава да боли зъбът и най-вероятно ще се наложи умъртвяване.
Аз...аз нямам право да се оплаквам.

Добре съм

добре съм... добре съм... Cry

Славе сега прочетох и за детето... Милото... сега тази гадост отде ви се стовари и тя.. #Cussing out #2gunfire ooooh!

# 595
Мари стискам палци четвъртък бързо да дойде и резултатите да са чудесни!  Милите вие  хайде стига толкова болка !!! За синчето ти да отива,май не може толкова дълго да го боли...  Hug Hug Hug
Славче много неприятно,бързо да се оправя малката  Hug

# 596
Привет,момичета,наминавам да ви видя...
Славче,миличката бубка,дано бързо да оздравява.Аз,нали към бабките вървя,да дам бабешки илач за ангина-разбива се на сняг белтък със захар,като за целувки и си хапва от кремчето.Чисти сливиците много бързо,ама не знам дали не е малка... newsm78
Марѝ, и в четвъртък ще стискаме палци! Дано да ви зарадват с резултата!
мама-коко,извинявай,че пак ти дудна за този лимон, все искам да помогна,забравила съм,че съм го писала и преди.Ама съм и аз... hahaha Joy
Тити и Коконче,да ви изпратим малко хлад и дъжд, нооо да не развалим почивката на курортистите. Wink
vanichka75,да стане най-доброто за тебе! Ако много силно го искаш,ще се върнеш там!
Хубава вечер на всички!  Hug

# 597
Не съм алчна искам само за ден да вали!
Годзила е пицария,но ние си хапнахме картофи соте и наденички с пърленка.Това дете ще ме умори .
Хапна по - малко от 10 неща.
Коконке не тъжи!Ще се извърти времето и ще си дойде.Аз вече съм притръпнала да сме ние тук,той там за изпити.Да живее скайп.Чуваме се вечер.Днес 3 пъти ,че почива.

# 598
Ехо, тук съм, кой пита за мен? Не съм се покрила, всеки ден ви чета задължително, и гледам да драсна поне някой ред.
Нещо и на мен не ми стига времето напоследък. Не мога да се организирам, не мога да смогна с всички задачки за деня, хем реално не правя почти нищо. Може и аз като Ерма, от ЕГН - то. Или пък от бременността, знам ли  ooooh!
Иначе сме добре. Не са ни почнали още жегите, дори мога да кажа че времето е приятно (пу - пу). По цял ден сме навън, прибираме се за обедния сън и пак обратно по парковете.
Мъчим се да махаме памперса с Ванко. Засега имаме успех с дневния памперс, остана нощния, ама и на него ще му дойде времето.
Такива работи около нас. Прегръдки на всички, стиснати палци за който има нужда, бързо оздравяване на дечицата на Славчето и на Люси и до скоро. Целувам ви и ви мисля всичките, да знаете Hug Hug Hug

# 599
  • при късмета
Добър вечер,
Мари  Heart Eyes ще стискам палци за добри резултати.И зъба на сина ще го оправят, без значение как, важното е да не го боли.
Ерма не се извинявай, не си виновна.Аз май не писах предния път, че съм пробвала  Hug
Вио и ние сме така.Таткото по цял ден на работа, а ние се чудим накъде да хванем.В последно време се въртим наблизо, че вали като по часовник.То не дъжд, а наводнение става за отрицателно време  #Cussing out
Как ще ми стига времето, като по цял ден козирувам на шефа и слушам какво нарежда  LaughingНа него такива неща, като чистене и готвене не са му приоритет. Иначе помага много, вършим всичко като не можем да излезем.
Смърфи ти ли си доведе от Колумбия тропичните дъждове  hahaha
Ваничка дано се наредят нещата както искаш  Hug
Славе детето свали ли температурата?
Айде засега, сигурно ще се върна

Общи условия

Активация на акаунт