Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Добро и от мен!
Отдавна не съм писала,но редовно чета и знам за тревогите на Луси,на Стефито,за вълненията на Коконка.Честито със закъснение РД на Смърфи! Grinning
Нямам никакво време,другарки. Sad
Цял ден това дребно диване иска вън.От сутрин до вечер е така,прибера ли я,реве и блъска по вратата.Няма жега,няма дъжд-ние сме бъмба.
ММ и той само в къщи седи и хич не му е хубаво да ме гледа на компа.Можела съм да свърша нещо полезно за това време,например да направя малко гимнастика,че я виж на какво съм заприличала. Sick
На плаж не ми се ходи хич,но и дребната не иска.Искам планина! Laughing
Другата седмица ще дойде сестра ми за една вечер,нямам търпение.
Прегръдки от мен.Тук съм винаги,дано имам повече време за писане.
Дарил,как върви работата?
Стефи,в БГ хората също започнаха да се търсят само при нужда,той животът стана такъв.
Коконче,гледай возилото да влиза в асансьора на сградите-твоята и административни и магазини,че иначе ще си отшелник.
Смърфи,купи му капки Тобрадекс.С тази кърма от първескиня най-много да си докараш ядове-за справки Чудомир! hahaha
Чао,аз ще махам пак гащи.  bouquet
А,какъв имен ден е днес? newsm78

# 526
Здравейте и от мен,малко се загубих,ама имам много задачи и нямам време.Като се прибера от работа,почвам да готвя,после да нахраня малката,да я изкъпя,да я приспя.После аз да ям и да се къпя и то станало 12 часа.Ама ще свикна и така.Вчера цял ден мързелувах,днес готвене и чистене.Това е от мен.Хубав ден на всички

# 527
Добър дееееееееееееееен   bouquet
Много ми е драго, че виждам отново Mrs. L и slavka70 ! Момичета, липсвахте ни!  Hug Hug Hug
И аз не знам какъв имен ден е днес  Blush Mr. Green Някой няма ли да ни светне? Далилче, не се скатавай ами си признавай без бой кой празнува!  hahaha
Аз прах простирах, мих чинии... Сега съм сложила една телешка супичка да правя. Викам си - докато заври да отида да простра, пък като се върна ще махна пяната от месото и ще довършвам. Прострях, влизам преди малко в куФнята и що да дзър? Тя извряла...  Sick А котлона какъв беше  ooooh! Айде пак наново чисти, мий... Това женската работа си е живо проклятие!
Стефан дреме в релакса, а аз имам още 100 неща да върша... А вече е почти един часа... Нещо взе да не ми стига деня последно време... Май ще отстъпя половината си бойни задачи на ММ  Mr. Green Добре, че не ми отказва никога помощ... Всичко прави милия... И накрая все аз съм най-изморена  hahaha
Оставям ви за сега. Пак ще се включа. Цун, гуш и чао!

# 528
  • UK
Добър деееен Hug
Стефче някакви светии наши бяха Crazy и са решили и мен Joy да ме включа,т та и аз днес да празнувам hahaha
Ади, грабете   party023 нали имам Имен ден Mr. Green
Славче липсваше  Hug Таз дет сам я харесала се събира защото реално е като за 1 бебе, просто 2-рото ще е малко в сянката на 1-вото, ама аз (ако я вземем де) ще ги сменям, да не се карат Joy
Днес, пак тук е някаква жега Crazy Mrs. L ние направо те забравихме Heart Eyes
Аз си чакам пак скайп връзката и кибича из нета tooth

# 529
  • София
Здравейте и от мен!

Днес нещо много ни е смотано. Петьо не искаше да влиза в морето, нито в басейна.
Тръгнахме от плажа в 10:15, а пристигнахме в 9:00
Миленка все още е на антибиотик - утре й е последен ден, но ще се топне в Слънчев бряг, ако времето ще бъде добро. Там ще сме за 2 нощувки - та 1 ден ще плажуваме сутрин, ако ММ като шофьор ни отпусне и още една сутрин - ще е супер, ако не - здраве!

Миленчето всъщност въобще не видя това море - 2 дена на плажа, едно топване във вълните на 30 юни и през останалото време само в стаята сиди, пие 2 антибиотик. Аз исках днес да се топне, но ММ каза - аз съм против и Миленка не иска да го ядосва, защото ако наистина се разкашля - една година ще ми натяква - девичка си е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 530
  • UK
Луси Hug докато не оздравее напълно наистина да не се къпе Naughty
Охххх, както бях гладна и ометох Shocked сам-самичка, половин пъпеш ooooh! Joy

# 531
Аааа тук съм, тук съм  Mr. Green
Коконче, Стефкаки  Hug

Люси, много гадно е това да си на морето пък да си болен. Съчувствам му на детето.

Днес хич да не е ама отхвърлих малко работа - гладих, сготвих, овършах из къщи...стига толкоз  Crazy

# 532
  • София
Люси, важното е детето да оздравее, морета ще има много занапред!
Ние се прибрахме по обяд. Много съм доволна, много. Пътувахме в поноделник през нощта срещу вторник и имахме пет пълни дни на морето, всеки от които с по два плажа- сутрин и следобяд. Бубето плаче откакто тръгнахме сутринта, много иска пак на море...ама догодина. Времето беше прекрасно, само в петък сутринта нямаше слънце, но ние пак си бяхме на плажа.

# 533
Недялковците, Нелитата празнуват днес. И производни. Моткахме се с малкия и приятелка с нейното цял ден.
Пак ще вали. А ми се излизаше довечера с беса.

# 534
  • София
Здравейте момичета.

КОКОНЧЕ, а и други момичета от Варна, насочете ме към поликлиниката, близка към делфинариум, където може да се направи платена снимка на белия дроб... Утре Миленка приключва антибиотика, а сега пак дигна таз пуста температура. не мога да разбера от какво й е. ДДоки, който идваше - каза начален стадий на бронхит, та да направи Мм снимката на белия дроб на Миленка докато сме с Петьо на делфинариума. Много се надявам до утре вечер да ми помогнете...

Освен всичко има и запек вече 4 ден - дадох й лекарство от моите - не й подейства, сега ще отида да потърся някакви свещички, дано да не ми пробутат нещо, че тук всичко за пари....

# 535
  • Талант на 2012,2013 г.
Eх, Лус... Чета те и не съм от Варна ама не ме сдържа да не пиша... Надявам се да се обади някое от момичетата, да намерите и направите снимка... И детето по-скоро да се отърве от цялата тази гадост... Hug

# 536
Люси, много ми става мъчно за Миленка. Не можа да види море детето и това е  Tired Дано се включат момичета от Варна и да помогнат за лекар, стискам палци  Hug

# 537
  • UK
Здравейте момичета.

КОКОНЧЕ, а и други момичета от Варна, насочете ме към поликлиниката, близка към делфинариум, където може да се направи платена снимка на белия дроб... Утре Миленка приключва антибиотика, а сега пак дигна таз пуста температура. не мога да разбера от какво й е. ДДоки, който идваше - каза начален стадий на бронхит, та да направи Мм снимката на белия дроб на Миленка докато сме с Петьо на делфинариума. Много се надявам до утре вечер да ми помогнете...

Освен всичко има и запек вече 4 ден - дадох й лекарство от моите - не й подейства, сега ще отида да потърся някакви свещички, дано да не ми пробутат нещо, че тук всичко за пари....

Луси аз съм направо боса по темата, но доколкото ми е известно снимка на бял дроб се прави само в Окр болница (на центъра) и във Военната болница, която е почти извън града Peace Ние тук нямаме много клиники и съответно избор, където дори и да си платиш, ще ти направят Crazy

За другото и вземи Дуфалак, сироп е, той се дава и на бременни, че и на бебета Crazy Но най-добре е да яде повече плодове, кайсии, праскови и с чаша топло мляко Crazy

# 538
Люси, има едни свещички, малко трудно се намират - "eva-q", аз ползвам за малката. С глицерин и сода са, дразнят дебелото черво,размекват съдържимото и действат до 5-10 мин. Много са ефикасни, около 10 лв са.

# 539
Здравейте,момичета!  Hug
И аз напоследък ви изпуснах от поглед,ама ще наваксвам.
luss,надявам се всичко да мине бързо.Направих специално запитване в темата за Варна и една любезна дама,виж какво отговори:
"Препоръчвам УМБАЛ Света Марина, или така познатата на варненци като Терапията. Правих там на моето дете- беше неделя, стана бързо, резултатите ми разчетоха веднага. Май беше 35 лв.  тъй като е без направление.  За по-близка болница до Делфинариума не се сещам. "
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665049.465
На всички вас хубава вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт