Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Здравейте,момичета!  Hug
И аз напоследък ви изпуснах от поглед,ама ще наваксвам.
luss,надявам се всичко да мине бързо.Направих специално запитване в темата за Варна и една любезна дама,виж какво отговори:
"Препоръчвам УМБАЛ Света Марина, или така познатата на варненци като Терапията. Правих там на моето дете- беше неделя, стана бързо, резултатите ми разчетоха веднага. Май беше 35 лв.  тъй като е без направление.  За по-близка болница до Делфинариума не се сещам. "
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665049.465
На всички вас хубава вечер!  Hug

Ерма и аз за нея казах Окр болница с подразделение Терапията, но ТЯ, не се намира около делфинариума, то няма клиники много тук Crazy
На мен лично преди години са ми правили такава снимка в Окр болница, която е в чертите на града (Пикадили център за ориентиер) не мога да посоча цена, т.к аз бях с направление от ЛЛ

# 541
Коконче,тя и твоята съгражданка казва,че не сеща за по-близка болница до Делфинариума. Hug

# 542
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, я аз да попитам за наша болка. На синът ми преди няколко дни му правиха пломба. Зъбът беше с доста голям кариес, но доктора се постара доста , работи повече от час по него и в крайна сметка каза, че трябва да го е спасил, но предупреди да следим за нощна болка, която отива съм слепоочието и ухото. Тогава каза ще трябва да се умъртви.
Ами нощно време не го боли, но от тогава не му е комфортно, понаболяваше го, а днес се и позасили болката...Това нормално ли е след толкова много работа по него? Все пак той каза ако болката е нощна тогава е страшно... Rolling Eyes ooooh! Crazy

А питам и ми е притеснено защото моето момче не го хващат упойките. И онзи ден не го беше хванала докрай и каза, че докато е работил доктора е усещал и болка...

Накрая ще вземе да ме тръшне нещо тъъъъъъъъъъъъъъъъъъът...Не съм от желязо да му се и живота... #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 20:35 от Марѝ

# 543
Марѝ, нали си имаме специалист в темичката,дано се включи,но аз смятам,че щом докторът е наблегнал на нощната болка,явно има значение...Дано да не го боли,че е младичък,да си запази зъба.
В съседен блок,преди години една бабка на 83 г. сподели,че през живота си е ходила само един път на зъболекар,за да й извадят мъдрец.Не знаеше какво е това пломба,нямаше нито един кариес. Shocked
Ето,на такива хора завиждам,признавам си. Embarassed

# 544
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз, честно. на мен устната кухина ми е пълна сщифтове, коронки и чудеса...

А кой ни е специалиста в темичката, че не се сещам... newsm78 Blush

# 545
И аз, честно. на мен устната кухина ми е пълна сщифтове, коронки и чудеса...

А кой ни е специалиста в темичката, че не се сещам... newsm78 Blush
Останала съм с впечатление,че Fortuna е стоматолог...

# 546
  • Талант на 2012,2013 г.
Ха дано...обаче тя пише рядко... пък виж колко съм ненаблюдателна... ooooh!

# 547
На 80 години и без кариеси и пломби  Shocked Браво и завид, много завид на въпросната баба.
Фортунчето е стоматолог, да. Дано да се включи, ама нея май кандидат - студентски трески я тресат, така че не се знае дали ще има време за форум.
Мари, защо не отидете при доктора контролно? Нека го види, нищо че болката не е точно нощна  Peace

# 548
извинявам се, дами, че нахлувам в темата ви, но надзъртайки случайно, видях, че се пита за "клиника" до делфинариума...
става въпрос за курортна поликлиника, и да, там се правят снимки.
окръжна болница и терапията са съвсем различни болници Wink

# 549
Дарил като е при майка ми хич не го мисля, а ми е спокойно.
Днес даже Емо не искаше да ми отваря и ми вика:Отивай в  нашата къща,аз не искам да си идвам.
Лус да се оправи детето.Жалко,че не можа да се порадва на почивката.
Не мога да помогна за клиника.Чувала съм добри отзиви за Лисичкова .
МЕн дуфалака не ми помогна като родих Емо.
ДАй и круши,сини сливи.

# 550
Добро утро поспаланки!
 Laughing

# 551
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте. Имах тежка нощ...

Тази сутрин приеха мъжът ми за скенер. Напрегнато ми е. Много. Confused

Луси пиши какво става с детето. Има ли още температура? Намерихте ли къде да направите снимката? Мисля ви и вас, защото не си е шега работа... Sad

Хубав ден ви желая

# 552
Добро утро!
Мари, с вас сме!
Луси, как е детето?

# 553
  • UK
ДОБЪР ДЕН
аз сега се връщам, станала съм рано-рано още в 06.30 Blush ходих да ми пускат изследванията по ЖК и съм меко казано възмутена!
Казах и на тая клявка, че съм инвитро и всички изследвания тези Спин, хепатити и пр при инв задължително се правят преди процедура и имат валидност 6 месеца, та моите са в срок Crossing Arms И какво пак ми ги напускала #Cussing out За какво?!? За да цоцат касата (НЗОК) #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Исках да ми пусне хормоните на ЩЗ защото с нея имам проблем, така и така взема кръв  Rolling Eyes Не можела, да ми пуска хормони! Възмутих се ooooh! Да не говоря за мизерията в кабонета Rolling Eyes Аз от лъскавата клиника по инв се набутах в мизерията, ами писна ми пък да ме тоат само, иначе като прибраха 350 лева това е доплащането за ЖК плюс направлението по здр каса, да не си мислите, че ми издаде някакъв документ #Cussing out
Направоооо съм много възмутена Crossing Arms

А по повод написаното по-горе от гостенката, ей ама много обичам ooooh! ей така, да ми влязат в темата и да ми дават акъл Mr. Green #Cussing out
Баща ми и той ме ядоса, егатииии Мара подробната значи Whistling чак е досадно ииииииии ...
Мрън!

# 554
  • Бургас
Мари,влязох да питам за скенера.Беше писала за 6 юли,но явно е днес.Ще мисля и ще се моля за вас! Praynig Praynig Praynig

Луси,как е Миленка?Направихте ли снимка?

Коконче,аз по ЖК имах две-три рутинни изследвания и всичко си плащах.Така е при нас-плащаме два пъти,чрез ЗО и после на частно.Ти не се моткай много по болниците.Щом имат давност,не ги прави.

Мари,при един абцес не ми хвана упойка и ми казаха,че е от многото гной.

Вио,ти как си? Grinning

Аз днес ще се опитам да почистя.Малката много реве от прахосмукачката и чистенето е драма при нас. Sad

Чао за сега.Цялата ми мисъл днес и при Мари и семейството и!!!

Общи условия

Активация на акаунт