Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Славче Hug свърши вече, кръвоточиха ме #2gunfire Нали затова се нервя, че само се чудят как да точат касата и пациентите #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мари стискам силно палци!
Луси да пишеш, как е детето Hug
Тите добре ли си? Ако -да, хади утре пристигай hahaha рано-рано сутрин сабахлем да пием по едно кафе на Крамера до Медицинския университет, знаеш ли го? Примерно към 9-10 часа удобно ли ти е?

# 556
Коконке ОК съм!беше еднократно и се съмнявам,че е било от нерви и напрежение.Почнах да се храня,че да не си докарам нещо на главата.Днес бях на иЗпит.Писмен чакам резултат до седмица.
Да не би да е срещу Проектанска тоя Крамер.Да утре  съм сводобна.Дай на фейса да се разберем.
А научи се да си търсиш правата ако ще и със скандал.В крайна сметка си плащаш.Да не се правят на луди.Ей втая държава ако не дигнеш панаира няма да се научат.Човек трябва да е вещ във всичко вече.
Мари   Hug дано всичко се нареди!
Лус пиши как сте?
Вио как протича бременността?

# 557
  • UK
Коконке ОК съм!беше еднократно и се съмнявам,че е било от нерви и напрежение.Почнах да се храня,че да не си докарам нещо на главата.Днес бях на иЗпит.Писмен чакам резултат до седмица.
Да не би да е срещу Проектанска тоя Крамер.Да утре  съм сводобна.Дай на фейса да се разберем.
А научи се да си търсиш правата ако ще и със скандал.В крайна сметка си плащаш.Да не се правят на луди.Ей втая държава ако не дигнеш панаира няма да се научат.Човек трябва да е вещ във всичко вече.
Мари   Hug дано всичко се нареди!
Лус пиши как сте?
Вио как протича бременността?

Не бе кака, ккава Проектантска, Медицинския университет на ул. Марин Дринов, не го ли знаеш? Виж го на Бгмапса hahaha

# 558
Привет, мривет! Как сте? Вчера сефтосах плажа, но на първото място, където отидохме, духаше страшно силен вятър и се приместихме на друг плаж. Там вече беше спокойно, че дори горещо. Днес нямам компания за плажа, затова съм си вкъщи, че и тук има задачки за правене.

Мари - стискам палци!

Лус - дано и при вас няма нищо, но ако не успеете със снимката във Варна, в Слънчев бряг също има поликлиника.

Коконче - мина ли ти гаденето и неразположението? Това за плащането изобщо не ме учудва, що пари съм инвесирала в нашето здравеопазване... ама файда никаква. Един път си плащаш осигуравките, а като ти се наложи нещо все няма направления или пък не се покрива от ЗК.

Тити - и за теб стиснати палци за положителни резултати от изпита!

Славче - какво ще кажеш за едно кафенце? Тази седмица съм тук, другата не, и от 20 юли отново съм в Бс.

Как сте другите момичета?  Hug

# 559
  • София
Здравейте момичета.

Миленка днес не е дигала температура, заведох я при доктора в хотела да я види. Според него - повече няма нужда от антибиотик, каза, ако не бях казака за хриповете - нямаше да чуе нищо и според него - няма нужда от снимката... Направи й на всеки случчай инхалация с морска вода от която тя сега кашля непрекъснато...

Офф, не знам. Не иска да ходи в Врна на снимката, направо се разрева, че и без това не е видяла морето, а сега е била се уговорила да се види с приятелката си за 1 час до делфинариума...

Благодаря на всички, какво съм без вас. Никога през живота си не съм намирала толкова бърза помощ, толкова разбиране и толкова поддръжка.

Ако имаме време - ще отидеме във Варна да направим всимката за всеки случай, ако не - ММ звънна в Слънчев бряг - има 2 поликлиники, където правят снимките....

та това е...

# 560
...А по повод написаното по-горе от гостенката, ей ама много обичам ooooh! ей така, да ми влязат в темата и да ми дават акъл Mr. Green #Cussing out...
за първи и последен път влязох в тази тема, ей така, просто да видя какво "домакинствате" тук. прочитайки последните 2стр. видях, че има въпрос, касаещ здравето на ДЕТЕ, и заблуждаващи отговори....... не знам от къде си родом, но окръжна, терапията и военна са различни болници, а снимка на бял дроб се прави сигурно в почти всяка поликлиника!

относно темата ТИ - като не искаш да ти "влизат" гости си пиши на скайп!

...и не се хаби да ми отговаряш, защото няма да вляза да го прочета Wink

# 561
  • Талант на 2012,2013 г.
Аааа...не така с рогата напред МОЛИМ...

Първо: Какво ни е на домакинстването тук та е поставено в кавички?

Второ: Защо Коконата да пише в скайп, тя тука има приятели и много моля да не я нападате ако все пак влезете и прочетете това, което пиша, защото жената е бременна и ако нещо стане...и Господ няма да ви го прости затова, че  сте написали подобен пост.

И трето...нищо поротив това, че сте писали за да помогнете на дете, но има и по-цивилизовани начини...

Ми ако искате ме четете... Mr. Green

# 562
И аз да кажа на строгата мама... Laughing Доколкото съм учила български език,синонимите на думата подвеждащи са измамвам, излъгвам. Ха, кажете,сега къде е измамата,че нещо се затрудних. newsm78
И добър ден,момичета! Днес имам повече време,ще ви наглеждам и отивам да чета.
 luss,ще мине и това,млад и силен организъм е,а морета ще има мнооого!  Hug
Марѝ,надявам се резултатите от скенера да са добри!  Hug
titi888,взет е изпита,да знаеш. Peace И си чакаме почерпката. Wink
Славче,малката госпожица е права да реве от прахосмукачката,че "бъмба" си е по-добре. Laughing И на мене повече ми харесва.
Аз напоследък рядко влизам,че времето нещо не ми достига,ама да попитам-Марчето къде е,поне да отметне присъстващите...
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам! И на всички  Hug Hug Hug

# 563
Марче кой знае къде е опънала крака на някой шезлонг между красивите китки и си пие кафето.
Другарки не се косете на приходящи индивиди!
Възпитанието налага от 1 пост да не скачаш с рогата напред.Пък ако ще и да не е правилно мнението.
Пък най-обичам такива много знаещи и даващи акъл със злоба! #Cussing out #2gunfire
Ерма ,Смърфче Hug дай боже да сте прави.Чакам с нетърпение.Ами забравила съм как се пускат почерпки,иначе с удоволствие и без повод ще ви пусна.
Смятам да изпратя децата навън за да изчистя.А после да се присъединя.

# 564
Днес съм го ударила на мързел, уж щях да свърша разни дребни неща, ама ги отложих за утре. Да видим утре дали ще съм в настоение.  newsm78
Сега пък вали дъжд, имаче е топло, дори горещо, от тези летните дъждове е, но при майка в центъра не вали. Чудя се и какво да правя за вечеря, двете със сестра ми сме само?  Thinking

# 565
  • Бургас
...А по повод написаното по-горе от гостенката, ей ама много обичам ooooh! ей така, да ми влязат в темата и да ми дават акъл Mr. Green #Cussing out...
за първи и последен път влязох в тази тема, ей така, просто да видя какво "домакинствате" тук. прочитайки последните 2стр. видях, че има въпрос, касаещ здравето на ДЕТЕ, и заблуждаващи отговори....... не знам от къде си родом, но окръжна, терапията и военна са различни болници, а снимка на бял дроб се прави сигурно в почти всяка поликлиника!

newsm43   МалИИИИ!!!
Какво беше туй? Sick
Помете ни като ураган!

Смърфи,ще ти пиша на ЛС.С най-голямо удоволствие.В сряда имам майстор,а в четвъртък гости,но иначе съм навън.Никакво кафе обаче,само бира! Hug

Мари,чакаме заедно с теб! Praynig

Марче,къде си?Гледай какво става без домоуправител!

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 16:47 от slavka70

# 566
  • Талант на 2012,2013 г.
Чакам аз направо полудявам вече че не ми се обажда. След малко синът става и се омитаме към болницата...
 Rolling Eyes
А Марчето НЕМЕДЛЕННО да се яви  тука и да въведе ред щото и с това не мога да се разправям. Mr. Green

# 567
  • UK

#Shocked

Хич и няма да се хабя, а подобни постове направо ги пиша в графа  ignore2
Ако нещо не си дочела, написах на моята приятелка Люси, че съм боса по темата Naughty И въпреки всичко, се присетих, че преди години и на мен са ми правили подобна снимка Whistling
Иначе съм чисто и родом от Варна, което пък не ми пречи да НЕ знам, къде какви, лекари и болници има.
Благодаря ти за милото включване, а на скайп, ти желая да си пишеш ТИ с когото си посикаш!!! smile3513
Смърфииииии а към Варна няма ли да наминеш? Луси радвам се, че МИленка все пак е по-добре Hug

# 568
Аууууу, какво виждат/четат очите ми. Не с лошо, молим  Naughty
Тук ние не си говорим с подобен тон.

Луси, радвам се че на оздравяване отива вече детето.

Аз пак стягам куфарите, че ще пътуваме, но този път за кратко. В неделя се прибираме.
Въпреки това надничам да видя и аз какво ще напише Мари за скенера. Моля се да е добър.

Смърфи, едни бързи спагети врътнИ  Peace За по-малко от час ще си готова.

# 569
  • при късмета
Привет,
Мари влязох само да кажа, че стискам палци за добри резултати.
Довечера ще чета

Общи условия

Активация на акаунт