Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Васето, като ония дядка ли, дето пита за Милева със средния пръст  hahaha Екстра са мерките на Неското  Hug

Рошле, бая специалисти се каниш да посещавате, всичко да е наред  Hug

Самито, леле, 200лв, баси кухнята. Аз нали за Камелия от частна ще взимам и цената е 4лв на ден, 95 дни за 6-дневна седмица го дават. Но това е вариант 8-12 месеца, където няма десерт. Иначе е малко повече. А ако взимаш био, тогава е към 195. Което ми се струва ужасно много, а и не съм сигурна колко е био точно. Та да не би при вас за био да става дума? Иначе е прекалено  Thinking

А, Сами, ясно, правих го това след Кики, ей така, за идеята (ама и не съм скачала на батут, може и тогава да го е имало). Ама май не вредят, защо да вредят?  Thinking

Коралита, така е, освен в БГ такова голямо разнообразие другаде няма.  Simple Smile

Олив, благодаря ти много за мнението за упражненията. Ще потърся и приложението и ще действам  Hug И ако мога да те попитам, ако знаеш - скачането дали няма да задълбочи проблема?  В смисъл, ако се касае наистина за смъкване на органи, така пишеше в едната статяи и ми прозвуча доста стряскащо, аз като скачам и мускулите са отслабени, то това смъкване няма ли да стане по-сериозно? Да не вземат да ми изпаднат чаркоялците по батута  hahaha

Фери, намачкай ги с вилица  Hug До обяд беше есен, сега пак дойде лято. А тази влага е кошмарнаааа  Whistling

Лино, белтъкът е един от най-най-силните алергени. Аз лично те съветвам да го въведеш най-рано на 12 навършени месеца  Hug  

Муки, то при кихане (свекърва ми е така) или скачане само ако става, ще го преживеем, въпросът е да не се задълбочава с времето и накрая хем стари, хем напикани  Rolling Eyes

Тефита, аз като твоя съпруга пък нищо не съм разбрала от твоите упражнения  Laughing

Аз си записах час след 20 дни за дерматолог, че колко бенки имам  ooooh!, от това пусто пържене навремето и сега ме е страх  Rolling Eyes

Аз пък поспах, направо как зверски ми се приспа и като легна малката и аз откъртих с нея  Crazy

# 121
  • До морето
Блонди, скъпичко е, да! Но забравих да уточня, че е с доставката това, ама пак е много де. А сега отворих да им видя менюто- нищо особено - огретен с тиквички, мус от сини сливи, елда с плодове, градинарска супа, КМ с плод и тем подобни- до тука нищо дето да не мога да му го направя вкъщи или пък да струва толкова пари  Rolling Eyes

За Кегел - ми де да знам, аз това разбрах от онези статии, ама ги гледах на бързо, може аз да съм в грешка. Иначе след раждането, може би месец -два бях забелязала, че като почна да пишкам в тоалетната и не мога да спра струята за секунда, примерно. Реших, че е нормално за след раждане и не съм се притеснявала, мина от само себе си.

Самито спи от 14:00, чак взех да се чудя какво става.....

# 122
  • Варна
Кашпи,
аз поне не съм чула или прочела такова нещо.
Тефи,
имаш право Simple Smile
Фериии,
пусни една тема с рецепти за бебета, че тук само си играя да ти букмарквам постовете Joy
СамиМами,
браво на Сами. Бобо пък спа цеееели 20 минути следобед като преди това ме кара да го разхождам половин час, докато се унесе hahaha

# 123
И ако мога да те попитам, ако знаеш - скачането дали няма да задълбочи проблема?  В смисъл, ако се касае наистина за смъкване на органи, така пишеше в едната статяи и ми прозвуча доста стряскащо, аз като скачам и мускулите са отслабени, то това смъкване няма ли да стане по-сериозно? Да не вземат да ми изпаднат чаркоялците по батута  hahaha
hahaha Joy Joy Joy
Блонди ще изчакам тогава с белтъка, но мога ли направо цяло яйце да въведа в кухен, или да си въведа първо жълтъка и месец, два след това да дам нещо с цяло яйце например?
А от къде дойде това Олив?
Мерси, че ме отрази Hug

# 124
Блонди, направо!  Joy
Лино, и аз да кажа - въведи си най-добре първо жълтъка според мен!  Hug
Мислех утре да го записвам на кухня, ама няма да е.  newsm78 Чак във вторник приемали документи и продавали купони в нашия пункт. Иначе чета, че супите ги правели с варена застройка само с жълтък, без белтък.  Whistling

# 125
Попи ми звучи като любимата на Попай, а тя се казва Олив  Grinning Освен това означава и маслинка, а зехтин, гледан на слънце, много отива на Зафира. Абе, шантава работа, дай ми на мене развинтено възображение  Joy

За яйцето - мисля, че можеш, да, той ще е голям, количеството в него сготвено ще е малко. Ако евентуално има реакция, тогава ще трябва да го спреш и да минеш първо жълтък, после белтък. Като обикновено реакция ако има към жълтъка, тя се дължи не на самия жълтък, а на белтъчни остатъци по него, така че сам по себе си не е алерген  Hug

А ти защо не искаш сега да сурнеш жълтъка?  Thinking

Сами, тия 4лв, дето видях, са с доставката, иначе е 3 на ден  Simple Smile Онез твоите да си гледат работата  Close

# 126
Муки, то при кихане (свекърва ми е така) или скачане само ако става, ще го преживеем, въпросът е да не се задълбочава с времето и накрая хем стари, хем напикани  Rolling Eyes

Той точно затова я спомена тая пластика.....щото това се случвало след време.Ако само с упражнения става бива и аз да почна да стягам,че не съм фен на скалпела

# 127
Белверде, сега ме гложди кои са ти съседите Mr. Green
Фери, ти защо не отвориш една детска кухня Grinning, благодаря за идеите Hug

Упражненията  на Кегел ги  бях правила, но само за няколко дни, уж по- лесно да раждам....и така и не устисках да видя има ли ефект.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 17:58 от s.koycheva

# 128
Месечинка ето от една книжка идеи, ако нещо те заинтересува, ще ти напиша рецептата:
картофи с копър и пуешко
пащърнак с картофи и агнешко
тиквички с картофи и кайма
ориз с грах, оркови и пилешко
карфиол с картофи и кайма
броколи с картофи и овес
шарени зеленчуци с картофи и просо
кус- кус с картофи, тиквички и тиква
ябълка с просо
пъпеш с ориз
праскова с овес
гриз с боровинки
спелта с банан
просо с круша
овес с кайсия
мляко с ориз с круша и ябълка
Блонди, Васето  bouquet
Ааа не че не искам да го вкарам жълтъка, ами не ми е дошла музата още. Освен да се пробвам след 2, 3 седмици. Преди това искам да дам моцарелата, сирене, агнешко

# 129
  • Враца
Нямам фантазия чак за цяла тема, или кухня, но ще ви споменавам какво му готвя, може да ви хареса нещо и да го сготвите и вие. Wink Hug

# 130
Здравейте  Hug

Записах малката на кухня, вече взимахме няколко пъти, не е лоша храната. Някои неща обаче са като че ли за по-големи деца, днес основното беше пиле със зеле. Моята бебка нищо от кухнята не яде, но то май вече взе да й става навик. Странното е, че проявява голям интерес съм нашата храна, вчера яде от моите тиквички с ориз  Embarassed, имаха и малко сол.
Месечинка, преди време беше питала за солта в пюретата, е аз четох, че солта била необходима в малки количества за тази възраст (не знам точно колко).  Дано Бобо започне да спи по-дълго, че така си е доста изнервящо.

Момичета, да ви кажа за храната от детската кухня не е правилно да се дели на 3, трябва да се дава от супата 50-60 мл, цялото основно или около 160 грама. Ето една полезна статия по въпроса:
http://www.medinfo-bg.com/?page=statiq&id=1027. В статията има и количества от различните групи храни, които децата трябва да приемат на ден и на седмица.
Аз имам една много стара книга озаглавена детска кухня и в нея има седмични менюта за различните сезони  Laughing. Ако искате като имам повече време мога да го препиша.

# 131
Здравейте мили сладкишчета!
Белверде чудно заглавие!
Месечинке Тези морски, летни снимки.. ммм страхотни са, голямо изкушение.
А кой е Ули?  Rolling Eyes Нов ник или нова мама?
Блонди много хубави твоите писанчета!!!
Жега ме мори, мозъка ми ври, тялото ми гори, ААД и не мога да мисля, затова не мога никак да се включа, до по- нататък- иначе си ви чета да знаете!
 Mr. Green

# 132
Да не вземат да ми изпаднат чаркоялците по батута  hahaha

Муаахаххаха е след това изречение как де не се включа  Hug  Hug Блонделина пробвай да постоиш няколко часа на челна стойка, пък земното притегляне може да ти понамести чарколяците  наобратно Joy Hug

Бютомира ааааааааааа с тез цигари ще се мъмрим. Ама знам какво е да ти се пропуши. Добре че тука са доооооста скъпи и хич не ми се мисли и да си купя. За диетата за 8 дни вече съм -3 кг. Ама въобще не я спазвам стриктно. Тоз плодов ден ми е много тежък. Не мога да изкарам само на плодове, позволявам си и някоя салата или зеленчукова манджа с малко хляб Embarassed.

Аз пък тез упражнения на Кегел като почна да ги правя, ми става кофтар на ....корема  newsm78  hahaha

С ММ си викаме маймун, маймунче, дори и Виктор ни маймуносва, много е сладко  Joy

Оф тука ще ми изгният старите кокали вече от толкоз дъжд, само вали бе братче, кога ще ми узреят доматите?!?  ooooh!

# 133
  • Варна
Лино,
напиши нещо от постните, аз месо още не се престрашавам да готвя Rolling Eyes Тези ми се струват интересни:
броколи с картофи и овес
шарени зеленчуци с картофи и просо
кус- кус с картофи, тиквички и тиква
ябълка с просо
пъпеш с ориз
праскова с овес
Тийна,
аз също се престраших да взема вече пюре със сол - пуешко на Плазмон.

# 134
Лино това Zeppelinwald да не би да е гората около тропическия остров?
Блонди тук има интересна статия. По мое мнение не прекалявай с това което ти предизвиква проблем. Възможно е да се разтегнат още връзките от тежестта на оргните,увеличена от скоковете. Но все пак не съм специалист в тази област. това Олив-ка накрая ще стане кака Сливка Joy
Ели Никол не ги правиш правилно,коремната мускулатура не трябва да участва.
Пърпълче личи си поетесата даже жетата я описваш рими.
Айдеее викат ме Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт