Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 661
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
На 15-ти август навърших 37, а тя е зачената на 9-ти ноември.  Simple Smile Ако се смята за близо така, може  Hug

ВикТан, може  Hug А и по принцип тази кухня и менюто е за деца 1-3 годинки. Но могат и бебета 8-12м да взимат, тогава е без десерт и е пасирана, аз такава ще взимам.  Simple Smile

# 646
Кашпи  newsm59 на голямото ти момче на патерици. Да е жив и здрав и да има прекрасно детство
Фери дано нямаш гъби, каквя е тая без микробиология да прави заключения Close
Коралче да не е на нервна основа, сега сменихте и обстановката, може да ти се отразява нещо Hug
Тарантулка аз и преди ти бях писала и дори ти пратих адреси, къде можеш да се запознаеш с други майки. Аз също често си обикалям сама, ама винаги си се намирам на работа навън Mr. Green, стига времето да е хубаво. Моите приятелки всичките бачкат, децата им са големи на тези, които имат и ходят на градина Peace
Ние сме само по разxодки, малкия продължава да спи по половин час навън, но вечер си поспива. Вчера му дадох вода със сламка и веднага засмука, скъса се да се хили, беше му много забавно Laughing
Дафи и аз точно това открих днес, малкия ми праска едни страстни целувки с отворена уста. Много е сладък Heart Eyes
Захариева на мен не ми съвпада, а аз знам на 100 процента датата на зачеване
Тарантулка и аз давам пюрета със сол от около 3 седмици, а за подправките да не говорим, Хипските имат всичко вътре Crazy
Месечинка щях да те питам, сигурна ли си, че в немския сайт едно пюре е 6 евро, обикновенно 6 бройки са 6 евро Thinking

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 20:39 от Lino

# 647
По тази таблица Ина ми излиза момче  Laughing Тя е зачената декември, а рожденния ми ден също е декември, но дори да съм с една година по-малко пак е момче  Mr. Green

Тарантулке, ние сме на държавна кухня, до сега са давали риба с доматен сос, славянски гювеч (зеленчуци, ориз, месо), пиле яхния, постен гювеч, яхния с грах, вчера даваха и боб  Mr. Green Утре ще има кюфте фрикасе  Rolling Eyes Общо взето все яхнийки със всякакви зеленчуци вътре и месце. Сол слагат предполагам, на мен ми е напълно безсолно, но аз ям много солено и не мога да преценя.

# 648
Месечинка щях да те питам, сигурна ли си, че в немския сайт едно пюре е 6 евро, обикновенно 6 бройки са 6 евро Thinking

Това сигурно е за мен, аз се оплаквах вчера, че не мога да намеря доставка на тъпата Лактана 3  ooooh! и в един сайт има една кутия, ама повече ще ми струва доставката и исках да уплътня с пюрета, ама егати цените  ooooh! Има и по 3е, ама има и по 5.90 и е за едно бурканче, пише си, че 2.99 е за 100гр  Crossing Arms Иначе където са по 6бр, тогава са по 3е едното  hahaha

Ох, каква нахална съседка имаме, направо ще се пукнааааа  smile3511
Скрит текст:
влиза си у нас, сяда си, иска си кафе, 220 пъти ме пита от кой град в Румъния сме, а аз 320 пъти й повторих, че не сме от Румъния, седна ми на компа, кръстоса си дебелите бутове и си разглежда нашата, разпитва ме колко печелим, какво правим и така 2 часа, баси чудовището  Twisted Evil

# 649
Таблицата ме развълнува, ама Петенцето излзиза женско .

# 650
По тая таблица моите и двете излизат момичета Mr. Green.В тази връзка днес се разхождам из Вароша и някакво момченце си хареса Бейбито и майка му вика,а какво прелестно момиченце и го прати при мъжа си да иска сестричка ShockedНие с ММ така се спогледахме и като ни напуши един смях.
Блонди тая е от любимите ми,ти ги плюеш,а тя мисли че дъжд вали.Каква народност е.Мен една французойка как ме беше вбесила ,пита ме от къде съм .Асимилира половин час и после вика аха значи Боливия Mr. Green.Много ви се бъркат аватарите с Месечинката.
Да се оплача и аз,Бейбито изобщо не обича да пътува с кола,някакъв кошмар е,пък двамата в комбинация ми идва да рева като магаре.Не иска да стои в столчето,дори и най-краткото пътуване е изстезание за всички.
Кашпи да ти е живо и здраво момчето.
Екзо сигурно сте много сладки с по един сладур за всяка ръчичка.

# 651
  • гр.Велики Преслав
Еха  ooooh! Вие ме разбихте. Аз си знаех, че има някакъв минимален процент отклонение... а пък то какво излезе...всичките наопаки  hahaha Съжалявам, че ви вдъхнах толкова надежди, ама пък на мен поне си ми позна  smile3534

# 652
За второто уж както си мислех нямам претенции, тези дни много ми се иска момиче, ама ии с Петьо исках момиче супер много, пък кво хубаво Петенце, ама сега силно се надявам да е женско-живот и здраве и име съм му измислила. АКо е мъжко, няма да го върна ама, някак си искам сега вече момиченце. По таблицата излиза мъжко, ама Петьо излзиа женско, та ако сметнем че е противоположното се обнадеждих хихихиха

# 653
Добър вечер!
Кашпи, да ти е жив и здрав Ники, много щастлив и усмихнат!
Коралче, съжалявам  за болките, дано стихнат Hug
Тарантулке Hug
При нас нищо ново Whistling През деня се опитвам да приспивам Борко без ци*а и процедурата трае 1 час Tired. Като сме навън е доста по- лесно, попищи си малко и заспива.
Скоро свършвам кормуването, но изпита няма да го взема, все по- зле и по- зле ставам Mr. Green Blush
Ако някой е в Морската и има нужда от нещо може да се обърне към Саманта. Днес докато се разхождахме и приспивахме бебоците ми се разлепи сандала, след като си сурках крака 2 мин. и се заливах от смях, а Борко ревеше, Сами изкара от нейде моментно лепило и успях да се залепя Mr. Green. Благодарности Сами  bouquet . Ще намажа нови сандалки smile3508
При мене излиза вярна таблицата Simple Smile

# 654
Е, пак ли си приличат тия аватари  Crazy Месечинката си сложи дини, аз делфини, а то пак  Mr. Green

Дамата е алжирка, ама тук е родена. Ууу, много нахална, какви ли не опити, намеци и твърдеци правих да се усети, ама няма шанс  ooooh!

Попежи, не каза искаш ли трето  Mr. Green Аз живо се вълнувам  hahaha  Ще стане още по-весело в колата  Joy

А Камелия в розова количка, с розови обувки и розово яке, а пак ме питат момче ли е или момиче, така че не се сърди на хората  Laughing

# 655
УУУУ колко назад се върнах да видя Месечинката какви дини си е турнала Mr. Green пък тя цял ден не е писала. Аз понеже от различни места чета и някъде не се логвам и старите още ми излизат.
И пак ме питат разпитват искам ли трето искам ли-искам, как да не искам ,но ми е рано още Mr. Green
. Чакам още малко да изкукупляскам и да не ми пука.Една моя приятелка ми се обади,че вдидяла двете чертички и от 3 дни пърхам ли пърхам  Heart Eyes Praynig
Иначе хич не се сърдя,просто ме напуши смях,че даже не се замислиха,че може момче да е.Той беше облечен панталон,бяла тениска и каскет,просто ме утрепаха Joy Тъй и не разбраха как си пожелаха братче Mr. Green
Вчера си купих сушилня за храни и сега по нощите кълцам зарзават и си правя експерименти.Тиквичките станаха като чипс. Чудя се дали може да се сушят зърна за каши и къде ще съхранявам всичко това.

# 656
Аууу Блонди, наистина съм те объркала Embarassed, но вие тогава май бяхте със старите аватари. Наистина ли толкова пюрето Shocked. Кой ще купи на такава цена ooooh! Как се казва сайта?
Попи за сефте чувам за сушилня за храни Laughing Кога ще го оперират бейбито? Стискам палци всичко да е наред. А наистина ли се налага или може да се израсте?
Пилето пролази Crazy

# 657
  • София
Айде да ви почерпя за рождения ми ден  Mr. Green

# 658
Честит празник, Тайра, здрава и обичана да си   bouquet

Лино, ей тук, ама трябва да напишеш Хип и после всяко да отваряш поотделно, абе много тъп сайт, но може и аз нещо да не съм разбрала  Crazy, ама само той предлага Лактана (макар и една бройка, така че все тая  hahaha). Явно ще си влача от БГ, ако го одобри малката, ама ще мога да пробвам чак като се приберем, кат не мога да намеря кой да ми достави, егати Европата  Close

Попежи, може зърна, нали иначе във фурната се сушат. Прибираш в херметически затварящи се кутии, ама не могат да стоят месеци наред, така че не прекалявай със складирането  Laughing Hug

Тиквички, морков и батат са хубави на чипс, но цвеклото е просто  Sick

# 659
Аз знам, за мъжко или женско следното как се изчислява, може да си сметнете:
СМятат се годините на мъжа и че кръвта на човек се обновява на 7 години, същото важи и за жената,така който е по-близо до обновяване на кръвта, такова щяло да е детето. Инересно ми е дали е истина.

Общи условия

Активация на акаунт