Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Миланова,честито  Hug Лека и спокойна и една сладка сестричка на Петенцето на финала  Hug
Миланова,Ивка,Екзо,Коралче,благодаря,момичета за хубавите пожелания  Hug Hug Hug
Блонди,благодаря за отговора.Да,за пшеничен ставаше въпрос,ама късно видях,че е само 2% в пюрето  Laughing
Ивка,няма от какво да се притесняваш според мен.Аз се съмнявам този месец Рош да качи и грам  Thinking Ми той не спира за секунда ooooh! ooooh! ooooh!
И аз днес възпитавах,ама с висок тон,че бях готова и шутове да раздам #Cussing out 3 деца,на възраст 10-12 години,ритат едно коте по дупето.Че като ги метнах #Cussing out #Cussing out #Cussing out "Викам искате ли сега аз да ви ритна,да видите хубаво ли е? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Коралита,как си?Извадиха ли мъдреца? Hug Hug Hug
Отивам да мисля на дивана дали да си опитам тортата,или не  smile3534 smile3534 smile3534

Редактирам :Белверде,благодаря  Hug Hug Hug Браво на Валери Hug Колко  еоправен  Hug

# 406
Миланова, честито сърчице!

Сами, разби ме! Браво, много добре си и го казала.
Честита ти количка.

Ивка, спокойно, може да е от топлото. И други мами бяха писали, че децата не щат да хапват.

Коралче, дано не те боли много. На мен ми минава след няколко часа /и при това не е силна болката/, дано и при теб да е така.

# 407
Лелелеле, че хубави новини днес:)
Миланова, дано всичко да върви по мед и масло, честито и едно момиченце ти желая Hug
Рошчице, честит ти рожден ден:) БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА Two Hearts
Даниелка, да ти е честит първия рожден ден на малката принцеса. Да е здрава и все така борбена. Hug
Блонди, а това тяло дали може да се поръча барабар с банския Whistling Страшно маце Rolling Eyes
Бютка, ама и аз имам такива мисли..ама при мен все за здраве иде реч...с наближаването на р.ден на Йоан сърцето ми се е свило като си спомня какъв страх брахме на 20-ти и..сега пак ме е страх Cry Явно емоции Tired Гушкам те. Йоански също реве като яде и си мисля, че това е зъб Peace В такава истерия е цял ден и нощ, че искам да се застрелям #2gunfire #Crazy Tired
Тайра, видях те с Емма в емисията на Нова в 19..Емчо се засрами и се гушна в теб-хихих:)
Софи, ама сега ви гледах снимката с люлката...Ема е копие на тати Heart Eyes
Жълтък не съм въвеждала и скоро няма да е.
Белверде, такава мисля и аз да поръчам с баварски крем Peace
Ох, започват се писъците..до после, момичета.

# 408
  • София
Даниелка, да ти е жива и здрава Елеонорка! Хехе, колко е вълнуващо да празнуваш цяла годинка на детенцето си! Simple Smile
Рош, честит рожден ден! Бъди щастлива! Simple Smile
Месечинке, давам си жълтък Simple Smile
Сами,  Twisted Evil
Миланова, браво за сърчицето, еее вече е истинско ЧЕСТИТО!  Laughing
Ивка, не се притеснявай, може пък от многото движение, което вече имат дечицата да не е наддала Велито. Може да опиташ на по-голям интервал да я храниш, за да е по-гладна, със Сашко започнах така да процедирам, минимум 4 часа  Hug
vanya2207, не знам на колко месеца сте и докъде сте стигнали със захранването, може да даваш по-разхлабващи храни, като круши, някои мами даваха вода от овесени ядки, Био гаята не е срещу диария, а за перисталтиката Simple Smile

Днес ме хванаха бесовете, че навън не ми харесваше да излизаме и ходих да върша други задачи. До  агенцията по вписвания никога няма място където да спра, обаче сега един човек от съседен строеж ме видя, че съм със Сашко и ми предложи да им спра в двора, е такъв кеф, а вътре в агенцията имаше хиляди хора сигурно, обаче ми отстъпиха място най-отпред на едната опашка, после на другата, защото носех Сашко на ръце. Така свърших работа за 5 мин. Много бях доволна и по този повод отидохме в Paradise Center, хареса ми, накупих на Пепи доста неща и едни панталонки на Сашко.  Grinning

# 409
  • София
А сетих се какво забравих Blush:
Коралче, стискам палци всичко да мине о.к. и изобщо да не те боли после Hug Hug Hug
Иве, не се притеснявай за Велито, аз знаеш, че също се притеснявам за Валери, той си е малко над 8, а е момче все пак ooooh! Та педи ме предупреди ,че сега в жегите е много срещано явление и да свалят грамаж, а на няколко приятелки децата им са сваляли по 200гр, месечно през лятото. Не се притеснявай за Вели, тя си знае по колко и се яде, а ти винаги ще си разбереш детето, ако е гладно и нервно и т.н. Hug
Слънчо ,няма да съжаляваш, много е лек, а по принцип баварския е тежък Laughing

# 410
Миланова, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност. Hug

Ивка, благодаря ти за отговора, всъщност става въпрос за племенницата ми, ще кажа на сестра ми, дано до останат доволни. Hug
И не се притеснявай за Велито, много са подвижни вече децата, не се спират.

belverde, браво на Валерко Hug

# 411
Роши,  nbirthday newsm67 Да си усмихната, щастлива, ТМ да те носи на ръце и да те кара да се чувстваш желана и обичана!
Честит Рожден Ден на Ели на Даниела! Да е здрава и щастлива!
Миланова, Честито сърчице : Heart Eyes
лека бременност!
Сами, все изпускам сеира hahaha Аз се шегувам, но наистина е възмутително, чак ти се чудя как запазваш самообладание ( като се сетя за онази на паркинга...). И ко  ...утре ще ми се фръцкаш с новата количка smile3534, да ти е честита Hug
Ивке, не се притеснявай. Предния път ако е била нахранена и не е акала ей ти ги на 250гр.,  важното е да расте на см. Hug
Севи, Ивка ти е писала, аз съм доволна от Живков Hug
Борко ме скубе и дере постоянно , но се забавлява и се смее, не го прави от злоба, мисля че не осъзнават още newsm78
Ох, отивам да си лягам smile3507 Лека вечер!

# 412
Ивче, понеже Гоги ми е наддал малко само 60 гр, а Анди 200 питах доки дали тряба да се тревожа,а тя ми каза, че е нормално, от жегите да хапват по-млако, което е така, поне при нас. Също и активността му, той е доста по-активен от Анди и това също оказва влияние. Мисля, че  е нормално.  Heart Eyes
Ха, на първа програма дават мач и Анди стои подпрян на леглото и се е загледал  newsm78 Баща му ще е много щастлив като му кажа  hahaha Joy Mr. Green
Лека вечер  smile3524

# 413
  • Враца
Блонди, ми заиграй се малко с някой спасител там и може да ти даде буй, само да се снимаш. Ще кажеш, че майките в бг-мама искат да те видят снимана с буй.  hahaha

Аууу, Сами, тая би ме ядосала много.  #2gunfire

Миланова, честито сърчице  Heart Eyes , сега всичко да е безпроблемно до края.  Hug

Ивка, спокойно, сигрно е от жегите, съчетано с многото движение.  Peace Но според мен недей да сравняваш двете си деца, едно с едно няма еднакви, виж, че и на Екзо близнаците са с почти 800 г разлика. Wink Пък и защо искаш да е 11 кг? А за храна не знам, щом е на кухня, би трябвало да си хапва различни неща (и по-калорични, и по-некалорични). Споко, не го мисли сега това цял месец.  Hug

Белверде, радвам се, че дупето на Валерко е послушно вече, тъкмо щях да питам как е, отчита ли се вече по-често.  Hug

Днес след следобедния сън на Криско си лежим (докато се разсънваше) на спалнята и до нас една от възглавниците и аз му викам хайде, маме, легни на възглавничката (и му показвам как) и той, милия, легна и ми се усмихна. После го повторих, за да се убедя, че ме разбира и той пак легна и ми се усмихна. Много беше сладко.  Heart Eyes

# 414
Днес пак ще пиша, отдавна не се е случвало да драскам по няколко пъти на ден, липсват ми моментите, когато нон стоп пишехме  Embarassed
Миланова, честито сърчице  Hug Отново лека бременност и да отбележа, че звучиш по-позитивна и не така уплашена  Hug
Сами, не знам да се смея ли на  твоята история или да  #2gunfire Евала, но това с патката  #2gunfire Всъщност и мен са ме наричали чавка, еми още не мога да го преглътна  Whistling
Блонди, и Явор се радва на кучета, макар и гълъбите да са му фаворити  Crazy Като види някое и изпада в екстаз  Flutter Ама като няма къде да види вкъщи  Blush

Благодаря за отговорите за държенето на шишетата. Аз се притесних, защото пише в картона ми от педи, че трябва самостоятелно да пие, че и от чаша, а той никаква самостоятелност няма от шише, дава ми се от преходната, пък за нормална чаша да не говорим. Пък видях един господин на 1,1 г. пиеше сам от чаша  #Shocked

И да ви кажа как днес направих супер тренировка. Излизам по обед да си вземем храната и тряссс няма асанс ор. Викам си голям прас, ще му направя нещо аз. Да, ама не, защото днес беше дата за заявка на купони, т.е ако я изпусна следвашият месец няма храна. Та преметнах през рамо бебешката чанта (с бурканите), 10 килограмов Явор на ляв хълбок и айдеее 6 етажа надолу. После около километър до кухнята и после още толкова, и същите 6 етажа нагоре, с 10 кг Явор, но и с пълни буркани. Спрях се да почина само веднъж. Как го направих не знам  Confused Сега имам мускулна треска на ръцете  Sick ММ е впечатлен, каза, че той не би се навил, ама му викам - друх избор имах ли  Rolling Eyes Пък и майчина сила неподозирана имам  hahaha

# 415
Koycheva, благодаря и на теб за отговора  Hug

Тефи, наистина супер тренировка си направила.

Лека нощ на всички Hug Hug Hug

# 416
 Бе малкооо по-позитивна съм, но не съвсем. Приех че съм бременна, сега остава да приема, че ще има и второ дете, за което аз да се грижа  Shocked Shocked, но имам време да го приема, цели 8-9 месеца, за това май и една бременност не трае 2 дни, настройка му е майката, а тя идва с времето.
 С Петенцето цял ден сме по улиците, прибираме се за обедния сън само, и пак до към 9-930 вечерта сме в квартала, запазнохме се бая майки, има с близнаци, с породени с по-големи деца, заабавно е, като лудница, сформирана от малки човечета, едно реве, друго се тръшка, бе интересни следобеди, друго пада, голям смях, преди обед сме по центъра с мои приятелки с деца, които живеят по-далеч, а следобяд в квартала, добра ни е програмата. И ние не ядяхме много, почти да не кажа нищо, по едно време, тези дни по така хапва, да го видим. Не качва и той след 6-тия месец е качил супер малко, но имаше запаси, а сега е един строоен, дръпнал на височинка, подстриган младеж, научи се да казва чао и сега някъде ако не иска да седи, казва чао и маха да тръгваме, като идем при баба му и тя му вика ела в мен той и маха за чао, така съм се смяла, стават все по интересни, цял ден крачи по мебелите, пуска се тук таме, страх го е още. Това се сещам сега, все по-малко време остава за формума, сега ще почнат и почивките, ама така е лято е , зимата пак ще настане бум на писането Simple Smile.
 ЛЕка и спокойна нощ

# 417
Мили мои, не съм ви чела, само влизам да се похваля, че държавния го взех с 5 !!!И този зор  мина вече официално съм с бакалавърска степен.  newsm44
утре повече, тъкмо ще ви изчета.  Hug

# 418
Миланова, честито! Лека и спокойна бременност и айде една сестричка на Петьо! А терминът ти кога е?  Crossing Arms
Ивка, не се тревожи, нищо й няма на Велито, килограмите са й добре, а и момиченцата ми се струва, че са по-капризни към яденето! А тя дъвче ли сама разни неща? С АМ как е, пийва ли си? Извинявай, но съм забравила!  Peace
Сами, евала! Много хубаво правиш!  Hug
Тефи, стига бе ...  #Crazy Като знам, че ММ, който е 113 килограма, се озорва да носи дребното на ръце до магазина и обратно ... Направо ме уби!  Peace
Пърпъл, поздравления!  Hug
Блонди, те и двете са МБАЛ, ама мисля, че съм я виждала в Окръжна!  Peace

Оффф, братовчедка ми ни покани на рожден ден на малкия в Несебър този уийкенд, ама заради тъпата жътва няма да можем да отидем ...  #Cussing out

# 419
  • Добрич
Привет, момиченца Simple Smile
Ние се завърнахме от Влас, моята сестра си е в Добрич вече и постоянно сме насам натам с нея и децата. Днес направих първото топване в морето от 3 години насам.  Laughing Много хубаво изкарахме, майка и Матей играха под чадъра, а Камен не мога да го прибера от брега. Целия беше в пясък, то не беше ровене, то не беше пръскане, голяма игра.  Heart Eyes Накрая не иска да си ходи. Яд ме е само, че забравих да си взема фотото, че следобяд на плажа стават страхотни снимки, но карай, другия път.
В тоя ред на мисли, докато не съм забравила. Мама на Малена е писала тия дни, че няма време да си преглежда мейла и да се свързват с нея по телефона. Явно наистина е много натоварена, въпреки високите си цени. На мен лично много малко нейни кадри ми харесват. Прекалено много разчита на декори и аксесоари и ми бяга детето от снимката, някак няма персоналност. Честно казано, откак си взехме приличен  апарат, предпочитам спонтанните и необработени кадри, които аз правя на децата си. Пък и да ми побликуват снимки на децата без съгласието ми - ай сиктир!  Twisted Evil
Пепърче, ако все пак я ангажираш мама на малена, настоявай да са на открито снимките поне, да не са еднотипните студийни снимки. Simple Smile На мен много ми харесва и тази фотографка http://www.facebook.com/pages/KiKo-Photography/150983044971620?ref=ts&fref=ts

Няма да пропусна да поздравя Тайра, Екзо и Пърпъл! Браво момичета, само така!  Hug

За плануваната среща във Варна, почти съм сигурна, че ще сме във Влас по него време. Даже още след 10 юли заминаваме, но ако ми се отвори възможност ще се присъединя с удоволствие. Simple Smile

Аууу, Рошле, докато чета и то станало утре! Честит рожден ден! Да си много здрава, красива, по-малко ядове и повече радости ти пожелавам от сърце! Дано си имала страхотен ден! Simple Smile))

Честит рожден ден и на талисманчето ни! Simple Smile

Тарантулке, това не е осъзната агресия, че да можеш да и повлияеш с нещо според мен. Такива са още, малко непохватни, някои деца са по-експресивни, други не толкова. Не мисля, че имаш за какво да се притесняваш. Колкото до депресарските състояния, напълно те разбирам, то с това смотано време там... Използвай всяка възможност за излизане, оставяй Али на ТМ за малко и си намирай време за себе си, когато е възможно. И ти си човек, имаш нужда малко да се изключиш от ежедневието.  Hug Hug
Между другото и Матей суче много бурно - ръмжи, върти се, блъска все и изведнъж се кротва и заспива, все едно си му натиснал копчето за изключване. И като прибавим баткото, който се приспива като ми рови в главата и ужасно ме скубе, представи си на какъв тормоз съм подложена всяка вечер.  Crazy

Сами, честита ти количка! Много дълги и протяжни разходки  Party Добре си и казала на майката. Страхотен пример за отношение към другите е дала на дъщеря си.  #2gunfire

Миланова, супер новина!  Hug

Коралче, дано не е боляло много  Tired

Екзо, дай снимка да видим новата прическа Simple Smile Аз онзи ден съвсем я скъсих мойта косица, че отдавна и се каних и сега ми е голо вратлето и ми е мнооого добре в жегите.  Party

Стана ферманче, сори, ама така е, като не ви бях чела три дни.  Blush

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 01:55 от marley__

Общи условия

Активация на акаунт