Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
 #Silly #Silly #Silly
Рошавото стана в 05:00  #Shocked #Shocked #Shocked
Кашпи,Слънчо,Би-би,Койчева,Марли,благодаря!
Ако съм пропуснала на някой друг да благодаря,извинетИ Hug Hug Hug Hug
Денят не беше кой знае колко празничен,но вашите пожелания го направиха някакси по-специален,за което страшно много ви благодаря  Hug Hug Hug
След като ме разведе 10000000000 пъти из стаите като мечка,покатери ме още толкова пъти,Рош най-накрая заспа!
А пък аз почти изпих купата с кафе,която забърках...Нищо,ще се опитам и а да поспя Simple Smile
До после Heart Eyes

# 421
Благодаря момичета Simple Smile Не го извадиха, одисеята продължава и днес. Зубара (така е съболекар на хърватски, много е смешно) каза, че иска да го извади хирург, защото бил точно върху главния нерв и не му се рискува да го засегне. А това го видя едва вчера.... така че днес следобед ще бъде великата операция Simple Smile Ще ходя с малчо защото хирурга може да дойде в 4, а ММ не може да излезе в 4 от работа....и девойките от рецепцията на зубара ще го забавляват, докато мен ме оперират.

Миланова, честито сърчице! Simple Smile Лека и спокойна бременност! Simple Smile Хайде още мами с подобни новини да се отчетат Simple Smile

Рош, малчо стана в 5:30, до 5:45 цвърча и гука и се катери по нас двамата и не издържах и станах, сега ще си правя упражненията и евентуално към 10 може и да заспи пак Simple Smile

непомня дали честитих на Тайра книжката, леко и безаварийно шофиране, на Екзо защитата - браво, ти си герой! и на пърпъл защитата - браво! Simple Smile))

кво друго щях да пиша... .тук сега едно празнуване му удрят... Simple Smileорганизират концерти, викторити, хапване каквото се сетиш, само в центъра да си... та като си отспи дребчо паля количката и айде на оживлението Simple Smile

Марли... за макларъна си права, и аз след една неуспешно закупена лорели, направо като С класа мерцедес ми се струва макларъна Simple Smile единственият минус е че пазарувам доста и много го товаря и си понатежава Simple Smile

айдее на тренировката преди да съм умряла от глад

тефииииии  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy има скрит културист в тебе, но доста добре се е скрил, никога не бих си и помислила даже че е възможно  newsm78 Simple Smile

Ивка  Hug спокойно, ще напълнеее Simple Smile не го мисли това, важното е тя да е спокойна, вече не е новородено, за да е повод за притеснение подобно нещо Simple Smile

# 422
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Сами,
може и това да е, защото като се опитваше да си изскубе косата беше вир вода Rolling Eyes Нямам думи за онази... майка, която те е обидила така. Тъп, тъп народ Close
Екзо,
пусто, свиди ми се тоз перчем, отрежа ли го веднъж няма да го оставя толкова дълъг сигурно Laughing Но вчера го подклъцнах малко.
Иве,
и според мен не бързай да се шашкаш. В тези жеги как да качи детето? И Бобо, дето все качваше по 500-600 гр. и нагоре - последния път само 50 ли колко беше. Следващия път и той може да е дал назад.
Белверде,
честит ти нов аватар Simple Smile
Рош,
аууу, че гадно! Спаси ли се котето? Егати идиотчетата!
Purpule,
браво, ти си нашата гордост Grinning
Коралче,
продължавам с палцестискането fingerscrossed
Tefi,
уморих се само докато те прочета Laughing БРаво на теб Simple Smile
Марли,
еххх, кога ще се запознаем с теб наживо?

# 423
Коралита,днес ще продължим с палцестискането  Heart Eyes Браво за упражненията...Аз вече нещо много несериозно го давам там.........
Да питам нещо-имам пюре банан и праскова и чета в съдържанието,че има гроздов сок  newsm78 newsm78 newsm78 Гроздовия сок отделно ли се въвежда?Мога ли праскова и гроздов сок заедно да въведа newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 424
Добро утро, слънчица:)
Пърпълче, браво Hug
Коралче, успех, мила. Ужас са тези зъби, леко да минава Praynig
Рош, аз дадох такова пюре, не мисля, че ще е толкова синтезирано, нямаше проблем Peace
Днес реших да се излежавам, никъде не ми се мърда, добре, че се развали времето, да не се чувствам виновна, че съм мързел-хихих:) hahaha
Утре някаква среща на закрито при това време?
Утре сме поканили кумците ни, за да им кажем, че пак тях сме си избрали за кръстници и на малкия. Жената е кръстница на Дара, а мъжът искаме да е на Йоан. Поръчах им торта ( че той обожава ) и помолих да им напишат.." Ще ми станеш ли кръстник" Joy Дано се съгласят Whistling
Отивам да си направя още 1 кафе..
П.с А само да добава...Тралала, много е хубав този Сашко и определено е копие на мама, която е направоооо Two Hearts
Бютка, дано да можем и ние да дойдем на датата от твоето турне Joy

# 425
  • София
Привет и от мен момичета  Hug
Слънчо аз съм ЗА среща утре  Mr. Green Само да се разберем всички кой ще идва и къде  Peace
Миланова честито сърчице и от мен  Heart Eyes
Аз да попитам какво стана с националната срещичка  newsm78 Реши ли се нещо кога и къде,че може да съм го пропуснала  Blush

# 426
Здравейте и от мен  Tired
Малката днес така ми танцува по нервата  Mr. Green направо ми иде да скоча през прозореца  smile3516 Спи й се, мрънкоти, приспивам я, почва да прави Буф с биберона, дори и да заспи оставя ли я и оцъкля едни очи  Shocked Тъкмо си мислех накрая, че  езаспала и я преместих в креватчето и хоп, сюрпрайз  newsm53 Сега я оставих сама там, казах й ако иска да спи, ако иска да не спи, и мама е хора  Mr. Green
Снощи и свекър ми така ми вдигна нервата  #2gunfire Говорихме по скайп и той вика на малката да му кажела Чао  ooooh! Tired, а тя не прави, само ако тя си иска, да не  е будала детето  Whistling Вика после на мен, накарай го да ми каже чао  Shocked Shocked Shocked Викам, как да го накарам, да му бия шамарите ли? И той ми трябва да го накарате да се подчинява  Shocked Shocked Shocked Викам, Моляяяя? Ми трябвало да го дресираме вече, да се знае кой командва  smile3511 smile3515 еййй, вярвайте ми, толко нерви събрах... Казах му, че ако искам дресирано животно ще работя в цирк  #Cussing out Ядосах се и се махнахме от там. Аман от дебилски акъли  #Sniper

Сами, вчера от бързане забравих да коментирам случката  #2gunfire Що толкова народец плаче за тояга  #2gunfire
Попи, всичко слагам сурово, то и продуктите са малко и се изпичат  Peace
Марли, и ти си права, може наистина да е неосизнато, защото понякога и сама си се наранява... Оня ден удряше по масата като шеф  Mr. Green ама толкова силно, че на последния удар и ревна  Tired
А, за това да оставям детето на ММ, ми само в неделя мога, а тогава и е пълно мъртвило тук  ooooh! няма даже при кой да отида да се видим, а сама да скитам по улиците  Rolling Eyes
Слънчо, ми резултат ще има другия месец  Wink
Пърпъл, браво и честито и на теб  Hug  bouquet
Тефиии, ти си Мисис Мускуло  Mr. Green

Ставам, че дребното цирика от отатък  ooooh!

# 427
Банда, привет,  Hug

Белверде, обожавам баварски крем и когато е направен както си трябва, винаги е лек  Simple Smile По НГ в София си взех от Дънкин Донътс поничка с баварски крем, но по новому явно са префасонирани така - поничка без нищо и отгоре изцапана със засъхнал слой баварски крем  Crossing Arms

Тефита, направо ми скри топката  Shocked Като бързам за Криско се случва да сляза с Камелия на ръце да го взема от учлище, от колата до входа - има-няма 20м, да го изчакам макс 5мин и да се върнем и накрая вече едвам я държа. Това дето си направила си е направо лудост, но и на мен ми се е случвало Crazy на Ахтопол хукнах да търся едни приятели и се забихме в големите жеги по едни друми, а Криско бос, беше на 5г и аз само на ръце, по едни стълби, хълмове, как не умрях - не знам  ooooh!

Пърпъл, браво, честито   bouquet

и Матей суче много бурно - ръмжи, върти се, блъска все и изведнъж се кротва и заспива, все едно си му натиснал копчето за изключване. И като прибавим баткото, който се приспива като ми рови в главата и ужасно ме скубе, представи си на какъв тормоз съм подложена всяка вечер.  Crazy

Joy Joy Joy  Hug

Рошле, Рош е голям, стига се втелясва, давай спокойно  Hug

Слънчо, много хубава идея за питането, дано се съгласи, щом го искате  Hug  На нас първия попитан ни отказа  Rolling Eyes

Тарантулке, не се ядосвай, непоискани и смотани съвети все ще се намери кой да даде, подминавай с усмивка, кажи, че не смяташ това за правилно и не желаеш да го правиш и точка. Който иска - да си роди дете и да си го дресира, както намери за добре  Close

Тая национална среща май няма да я организираме  Thinking Никога не можем да я направим така, че всички да могат да се придживат или да са свободни на тая дата. Аз при всички положения с влака няма да тръгна с бебето из чужди градове, така че ще е без мен, но се надявам в София да се видим в някой парк с който иска и може  Hug А на морето съм запланувала Ивка и Кашпи-то  Heart Eyes

# 428
Момичета,благодаря ви за отговорите,гледам да се успокоявам,че си е жизнена и енергична Велито,дано всичко е наред.Педито препоръча от храната на кухнята да й давам всеки ден по малко супа и цялото основно(досега не успяваше да ги изяжда),сега и така ще пробвам,дано наддаде повече.
Васето,хич недолюбва АМ Велито,минавам на кисело,поне него го яде с удоволствие.А за дъвченето-тя си стои с едно зъбче,и да иска няма как да дъвче.Снощи ММ вика-давай й солети,хляб,ми как да ги яде с тоя единствен зъб Laughing
Забравих да благодаря на Захариева и ВикТанДея за поканата за РД на двете кукли,ние сигурно ще сме си тук и с удоволствие ще дойдем.
Блонди,с теб задължително ще се видим живот и здраве,ако ти не дойдеш до Варна,ние ще дойдем при теб Laughing
Коралче,стискам палци скоро да свърши безболезнено одисеята ти с мъдреца.
При нас от сутринта текат трескави приготовления за сватбата,двете ми мадами са уредени вече с нови рокли,следобед стягам багажа и утре тръгваме.Дано времето е поносимо горещо,че това ще е първото дълго пътуване на Велито и малко ми е притеснено.
Айде,хубав ден от мен  bouquet

# 429
  • Варна
А на морето съм запланувала Ивка и Кашпи-то  Heart Eyes
А тъй Crossing Arms Ми Месечинката Mr. Green

# 430
  • София
Блонди ти от кога до кога щеше да си в София?Иначе и аз мисля да се видя с повечето като сме на морето.От 26.07 сигурно ще сме там и ще седим може би 7-10 дена и се надявам да има една среща в Бургас,че да се присъединим с малката  Mr. Green Може би ще заведем Емма и на делфинариума във Варна,та може би и с Варненските майки ще успеем да се видим.Нали ще мога и сама да шофирам тогава,та няма да ангажирам ММ да ни вози.Нека си седи в квартирата и си спи  hahaha
Иначе се надявам да накарам татито да пообиколиме малко из БГ пак и този път да се видя с повечко хора,че обикновено като е хубаво времето и все обикаляме...

# 431
Блонди може да се организирате някоя мама от София да те закара с кола до срещата Mr. GreenНа тиквичките аз така им викам тикви Mr. Green
Правих пица тази сутрин по идея на Тарантулка,но нещо не я доопекох,но се изяде почти основно ММ. Преди малко заформих на Бейбито една гозбица и то взе,че я хареса-вътрешност от тиквички,доматки,чесън,копър,пилешко месо,зехтин,извара. Облиза се и питаше за още.Ако беше брат му щеше само да я погледне надменно и да констатира такова не ям ooooh!
Гледам липсва едно парченце стиропор, сигурно е изяден Thinking
Слънчо добра идея,как няма да се съгласи,къде ще ходи.
Хапнах ,пийнах кафенце,сега да убедя и Бейбито да ходим на разходка ще е екстра.

# 432
А, Месечинке, ако се мръднеш нанякъде - с най-голямо удоволствие. Чак до Варна не вярвам да се вдигнем, мислех някъде по средата евентуално да бием срещата  Hug

Попи, да, това не е лоша идея  Simple Smile Стиропора го чакай в памперса  hahaha Камелия одеве набарала едно магарнце с грива и бавно и методично отскубва гривата и накрая в устата й едно голямо топче черни космарлаци и ги смуче и се опитва да ги преглътне, ама не минават, пущините  hahaha Накрая ги извадих и беше силно възмутена  Joy

Тайра, идваме на 23.07 и до 7-ми август сме в София, после към морето отпрашваме  Simple Smile

Айде, ваканцията настъпи, само ако спре и тоя студ  Close Подарихме на мадам бг вина, цветя и парфюм, как се притесни, ужас, цялата се разтрепери, тя си е такава, не знам как да помагам на такива хора, много ми дожалява и се не мога място да си намеря, гледаме настрани, усмихваме се, толкова е неловко. И аз съм притеснителна и ми се е случвало така, направо я ожалих  Blush Кики завърши с 95% по математика и с 87% по френски, доволни сме. 4 деца остават да повтарят  Crazy

# 433
  • Варна
Блонди,
до Бургас мърдам с удоволствие Laughing Преди да тръгнете трябва да разменим координати, за да можем да се уговорим. Ти що вадиш на детето косматата топка от устата, а Joy Браво на Криско.
Попи,
чудна идея - тиквички с извара Simple Smile Аз пък взех най-накрая червена леща, в неделя ще готвя по рецепта на Ферито, да видим моята претенция ще я хареса ли Laughing Ей, вчера му дадох пюре 8+ месеца - имаше мааалки парченца, хапна малко, накрая се задави демонстративно и върна последните 1-2 лъжици. Не ще парченца и това е.

# 434
Привет и от дъждовна София. Днес е бррррр, 19 градуса и хич не мисля да си подавам нослето на Явор навън, пуснала съм го да обикаля из къщата  Rolling Eyes

Блонди, честит ти отличник  Hug Толкова да харесвам френския език, много ми е звучен  Heart Eyes Ами сигурно е нормално да се притесни мадам (това им е класната, нали), едва ли е свикнала да получава подаръци както е прието тук  Rolling Eyes
Ивка, забравих вчера дати пиша  Embarassed Нормално е, когато децата ни стават активни да не наддават (както сме свикнали), че и да отслабват дори. Като сложиш и жегите  Stop Ако трябва пуснете изследване следващия месец, за твое успокоение, ама ми се струва, че е съвсем нормално. А как мислиш да го даваш киселото мляко, на мястото на АМ ли? Защото ми се струва, че АМ си е по-калорично  Rolling Eyes
 Hug
Марли, би ли споделила какъв ви е фотоапаратът. Или да препоръчаш някакъв, забелязала съм, че имаш отношение към качествените вещи. ММ става на 30 г. през август и ми се иска това да е подаръкът.

Иначе очаквано днес имам мускулна треска, освен и на двете ръце и на краката. Наистина не знам как изминах този маршрут с Явор на ръце, но е факт че имам складирана и неподозирана воля.

Общи условия

Активация на акаунт