Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Тефи,киселото мляко го давам преди лягане с бебешки бисквити,педи каза и захар да слагам,ама засега ще се въздържа.АМ изобщо не го иска Велито,знам,че е по-полезно и калорично,ама насила няма как да стане,с триста зора изпива 60 мл сутрин.Мен ме притеснява това,че отслабва,ако просто не беше наддала нямаше да го мисля толкова.То вярно,че не се спира за секунда,ама чак пък толкоз.Изследвания ще пуснем задължително другия месец.
Блазе на софиянки за 19 градуса,тук пак е жега,ама днес е по-поносимо.
Да питам даващите кухня-продължавате ли да слагате АМ в храната от кухнята newsm78

# 436
Тефски, не знаех, че ставам на 30, ехааа  hahaha

19° бива, тук е 9  Tired

И аз съм на вълна фотоапарат, трябва обаче да уточниш какъв клас искаш - сапунерка, огледално-рефлексен, фулфрейм? Аз си мечтая за фулфрейм, но цените им са около 7 бона  Whistling Сега си взимам такъв с такъв обектив, нямам търпение да дойде  Party Продадох си предишния с двата обектива.
Ако разкажеш какво искаш и какво може ТМ, мога и аз да те посъветвам нещичко  Hug

Месечинке, ще го мислим нещо  Hug

Ивка, към постно може да слагаш, към месно и млечно - не. Да, бе, захар  Naughty А с лъжичка пробва ли? Кам също отказва да пие категорично, но с лъжичка го омита.  Simple Smile

Забравих да ви се похваля, че си посадих бял олеандър на мястото на розовото дръвче и за два завършени и рамкирани гоблена, едни цветенца и един есенен  Simple Smile

# 437
Ивче, щом не иска да пие АМ няма да я насилваш, разбира се  Hug И Явор почти не пие вече, сутрин 60 и вечер 150  Rolling Eyes Иначе аз не слагам АМ в храната от кухнята, само в кашите и понякога при плода.
Блонди, все едно на френски ми мъркаш (така го чувам аз този език, като мъъъркане, ама нищо не му разбирам) относно фотоапаратите. И какви ти 7 000, аз търся нещо в диапазона 700-1000. Или поне се надявам да открия  Embarassed Трябва ми за обикновени и ежедневни кадри, няма да снимам флора, фауна и пр.

И в СФ е 19 градуса, ама е влажно и не спира да вали. Не завиждайте, не става за разходки  Hug

# 438
Какво ми спретна Петьо, ако знаете преди малко  Sick Sick
Сменям му памперса, имаше малко ак*,  и той хукна докато го сгъвам чувам пръц-пръц-пръц,, нашия седнал на ламинат и изсрал едноо голямо лайно, и се изпика, при което аз хуквам към него и той бам през ла*ното, всичко омаза в ако и той целия омазан, бодито му, ръце крака, хванах го за едната ръка и го завлякох до банята и аз станах цялата в сещате се, казвам ви миризлива история, хем ми смешно хем ми се реве, ужас. smile3511 smile3511

# 439
ТефиHug
Скрит текст:
ако искаш със сменяеми обективи, този на Канон се включва в прилична цена, има си китов обектив 18-55мм, който за любител върши добра работа. Има си автоматични настройки, ако ТМ иска, има си и за ръчни.

За 1000лв има 650д, който е един клас отгоре, има и хубаво видео.

Ако търсиш тип сапунерка, т.е. с несменяем обектив, тогава някой друг да помага  Hug

# 440
Миланова Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy. Събудих малкия baby_neutral Извинявай, ама като си те представих....
Ивка, всичко и е наред на малката, спокойно. Просто си има такива моменти. Тя явно си е с такъв ген, движи се повече..няма проблем според мен Hug

# 441
Привет  Wink

Да видим какво запомних: Честито на Екзо и Пърпъл!!!   bouquet
Честит Рожден Ден на Рошкова мама   bouquet Да си здрава,обичана и много щастлива!
Честито на Тайра!   bouquet
Честито вече официално на Миланова!  Hug

Дано не пропуснах някой с хубав повод  Embarassed

Сами, с риск да ме оплюете дружно аз не бих направила забележка на детето. За майката не коментирам изобщо! Но децата не мислят за градинки и цветя,те си търсят играта и ако наистина си е искало топката- да си я вземе.И ние сме били деца,ама някои забравят  Sad Щом не е влязло умишлено да гази и скубе.....
На мен дори би ми станало неприятно ако чужд човек направи забележка на детето ми.Вече друг е въпроса че много преди да се наложи аз самата бих реагирала.
Както и да е....

Напоследък не ми се пише,не ми се и чете.... нещо ме е стиснало за гърлото без съществено обяснение.Добре сме,здрави сме.... но ми идват в повече някои неща.
Чета си Карп и си чукам главата колко лоша майка съм и колко грешно съм  постъпвала...

Спирам че основно негативизъм ръся......

# 442
  • София
Блонди значи ще се видим ако искаш или в София или на морето  Whistling Mr. Green

# 443
  • Варна
Муки,
аз постоянно постъпвам грешно... И без да чета Карп ми е ясно. После съжалявам, ама пусто пере ме нервата яко. Днес два пъти се скарах на Бобо, че не иска да заспива вкъщи следобед, а на мен не ми се излиза по три пъти всеки ден, сутринта бяхме навън, искам да го изведа и надвечер на детската площадка, та поне следобедното излизане да спестя. Той обаче мрън-мрън, но не спи. И аз се карам... кво ми е криво детето не знам, ама... Снощи също се ядосах, че се буди през 20 минути и търси цицата, за да заспи пак, ако не му я подам скорострелно следва рев. Вече гледам и да не го мисля, да не се самообвинявам, защото постоянно това трябва да правя. НАдявам се, че поне малко му се реванширам с огромната си любов към него и опитите чрез четене и информиране поне отчасти да му осигуря най-доброто, на което съм способна (е, това не включва изнервянето и карането, ама както и да е) Tired

# 444
За авторските права щях да пиша и забравих: когато бях на фотокурс преди години последния ни час беше снимане на модел и като приключихме фотографа който ни водеше курса ни предупреди да не пускаме снимки по фейсбуци и разни други общодостъпни места без изричното съгласие на моделката. Та сигурна съм,че и за обсъждания случай има вратичка  Peace Само е нужно да се порови човек и ще открие.

Месечинка, точно снощи четох за отвличането на вниманието от проблема.Един пример- представете си че нещо ви тежи и споделяте с най-близката си приятелка,плачете и сте разстроени и точно по средата тя казва "О! Какви страхотни обувки!" Или едно детенце казва "Горещо ми е!" а майка му отговаря: "Не ти е горещо,стига си мрънкал!" или нещо от сорта.
Те са криви защото сигурно нещо ги мъчи,плачат защото не им е наред....

И в този ред на мисли искам да похваля себе си за спокойствието което не вярвах че може да придобия някога.Ето сега вече мога да се наслаждавам на майчинството.Вярно...мина много,докато го постигна и много изпуснах в нерви и депресии  Cry Много ощетих и Кики,но дано успея да се реванширам.
Имаме и успех с леглото- снощи си спомних какво е непрекъснат сън и разбрах какво е да се събуждаш отпочинал и свеж.Дори да е единичен случай съм готова на още търпение щом ще има още такива нощи  Heart Eyes

# 445
Честито завършване на защитилите Дипломна работа и миналите през ДИ!

Аз бях на ДИ преди 2 години, за Дипломна работа ми искаха много присъствие в университета, защото всички дипломни работи бяха обвързани с реални експерименти и резултатите от тях, нали съм с техническа специалност. Денислава беше още на около 3 години и нямаше кой да я гледа (не беше приета на ДЯ). Взех си и двете части с 3 и 5 (общо 4), много добре ми се отрази малко размърдване на мозъка с по около 40 теми на част. Е отиде ми лятото тогава, но си махнах от графика голям ангажимент.

Честито на Тайра за шофьорската книжка! Аз се възхищавам на шофьорите, защото за мен това е непосилно съчетаване на умения. Иначе мога да чистя, готвя, да зареждам пералня и да мия чинии едновременно, но не мога дори да си представя да шофирам.

Миланова, дотук добре започваш, скоро ще свикнеш с мисълта, че ще си разделяш времето и любовта. Засега лека бременност, пък после ще го мислиш останалото.

Честит рожден ден (на голяма патерица) на Мама на Рош, здраве, късмет и любов занапред!

СамиМами, добре си й казала на тази майка. На мен такива неща много ми се набиват на очи, ама моя мъж ми казва да не се занимавам, и че няма как да възпитам хората. Поне на моите деца да успея да им втълпя основните правила, с момчетата мисля че ще ми е по-трудно.

Тефита, фотоапарати има много за около 700 до 1000лв, не са професионални, но са подходящи за ежедневни снимки. Може да разгледаш някой модели в сайта на Фотопавилион.

Ивка, не знам дали ще ти е успокоение, но дъщеря ми като беше бебе имаше 2 периода на застой на теглото и дори на отслабване, но си е растяла на височина през това време и е била здрава. Първия период беше около 5-6 месец, а втория - около година до година и 4 месеца. И сега все още не се вписва в никакви графики и таблици с теглото си, но има много енергия.

Толкова от мен, зоват ме за смяна на памперси.

# 446
Миланова, и аз щях да направя като Петенцето от смях ...  Rolling Eyes Joy Joy Joy Не каза кога ти е термина ...  newsm78
Бобърче, къде се изгуби?  newsm78

Моето чудо от около седмица се изправя на четири крака и се клати напред-назад ...  hahaha Най-накрая си надигна задните части от земята!  Joy

# 447
17-ти февруари, далечна е тя, с Петьо ми беше 18-ти

# 448
Еееее, супер, дано караш лека бременност! Някой за януари?!  hahaha
Дивакът ми днес си пуснал DVD-то, отворил диска, извадил един, който бил вътре, пъхнал си пръстчето в дупката и го думка в секцията ...  #Crazy

# 449
  • До морето
Пфууууу, дълъг ден беше днес, а още не му се вижда края  Rolling Eyes

Миланова, как се смях не е истина  Joy Joy Joy Joy Не се ядосвай, тов аще ти е от златните истории някой ден  Laughing

Блонди, така, така Ивка и Кашпи  Crossing Arms

Васето, такива са разбойници вече. Самуил от кога е хвърлил око на видеофона и всяка вечер се мъчи да го докопа и не успява. Днес обаче докато шета около рафтчетата си го докопал и така хубаво му беше засмукал микрофончето  Laughing Laughing Laughing Laughing

Муки, явно не си допрочела, ама детето не си играеше, топка нямаше (то ме излъга), а целенасочено скачаше върху цветята - това му беше играта!!! И беше на 6!  Какво значи те са деца, ми те точно 12-13 годишни келешчета, ходят и трошат пейки, палят кошчета и тем подобни, щото като е бил на 5 и е ритал коша, майка му си е мислила, че си играе!! Съжалявам, но след като някой не си е направил труда да обясни на 6 годишно дете, че така не се прави, колкото и да му е неприятно ще ми изтърпи забележката. И на мен не ми е приятно да гледам разни кифли да си пльощят гъзовете на сянка, а децата им да се държат като вандали. А иначе съм сигурна, че точно тая вчерашната постоянно реве, че във Варна няма това и онова, града е мръсен, сив, грозен и т.н. Аз така да се каже до скоро бях дете  Laughing и много ясно си спомням, че някой чужд човек като ми направеше забележка, много дълго ми държеше влага. Честолюбива съм и много се засрамвах. Може пък Рианчето да си е взела поука  Peace

Аз тая вечер май ще съм мома парижанка  Laughing ММ ще жъне до нощите и ние с Малчо ще се гушкаме самички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт