Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Коралче, цял ден те мисля, макар че сутринта звучеше доста ведро  Crazy Ще чакаме да се появиш, а и с малкия сигурно не ти е било хич лесно ooooh!
Миланова, умори ме от смях с твоя син, и ние сме имали подобна ситуация, но не чак толкова омазваща hahaha
Слъчно, много хубаво сте го измислили, и ние в неделя официално отиваме да каним нашия кръстник, нищо че той вече е съгласен, но ние ще отидем и точно както е обичаят с пиле (отдавна се каня точно това да правя, казват че било голяма вкусотия), ще занеса и този чийзкейк, че в събота съм пък именничка, да почерпя и по този повод Crazy
Тефи, жива те ожалих, ти както си имаш-нямаш 50кг ooooh!
Блонди, честито ти отличник  bouquet А на мадам - блазеее й Flutter
Пърпъл, честито, вече и ти можеш да си отдъхнеш  bouquet

# 451

Нахалница  Mr. Green

Някой за март?  4470

Сами, разбира се, с най-голямо удоволствие  Hug аз понеже няма да съм във Варна и затова не ви включвам варненки, не за друг. Едва ли ще ви вдига нанякъде за една среща само  Crazy

Само като видиш името на момиченцето, и веднага си правиш сметка за майката  hahaha

Белверде, от таз бутилка бира не излиза, аз това знам  Laughing Служи само за стойка, а това, дето постоянно излизала бира и обливала пилето по време на печенето - дрън-дрън  Laughing Аз си правя за по-сигурно разчекнато пиле  Grinning

Ау, какъв шоколадов чийз  eat

Как се казваше ти, беше нещо интересно, ама го забравих  Embarassed

Отивам да мятам цър-пър, диетични мръвки  Mr. Green

Шех, ти нещо съвсем ни заряза  Twisted Evil

# 452
Белверде, свеки прави такова пиле - става направо божествено, но и аз мисля, че бутилката е само за фаца  Simple Smile

Пърпъл, честито!

Слънчо, това с тортата е много яко.

Блонди, браво на отличника.

Милановаhahaha hahaha hahaha . Голям купон е било при Вас. Не искам да си го представям.

Тарантулка, и Дейката е такава кривотия, ама още откак се родила. Още в родилното последната сутрин ми я донесоха към 4,00-5,00ч. и ми я тупнаха без да разбера защо. Ноооо като се прибрахме и още първата вечер разбрах  Laughing .
Ама и твоят свекър е един образ  ooooh!

Тефиsupermama

Дея спи по никое време и ми се струва, че след малко ще ме привика и тази нощ няма да има сън...

# 453
  • София
Блонди,
Скрит текст:
Павлина
Simple Smile Бирата ще видим колко е накрая като махнем пилето Blush А моцарелата от кога можеше да се дава, Пейпърчето май беше питала и ти отговори, но не помня newsm78
Вссе, то няма как за януари вече, щом Миланова е първа и е за февруари, ще чакаме някой друг за март и на там .... Laughing
Тарантулке, не се ядосвай, човекът просто си има такъв манталитет, как така деца ще се дресират да се подчиняват и то бебета, които не осъзнават почти нищо Rolling Eyes
Вик, тази твоята Дея, голям терминатор ще излезе, хич не ти е лесно ooooh!
Коралита, къде си?
Рошке, като те гледам по-отдалеко, ми приличаш много на Галена Blush
Хора, този Фб много ме изнервя и по-скоро, че абсолютно всичко се отразява в пощата ми, сутрин като си отворя мейла и 40 съобщения ooooh! И то уведомява за такива неща, които аз сама ще видя като си вляза вътре в него, тоя какво харесал, другия какво коментирал, апък еди си кой приятел на еди си кой и той коментирал, ставам луда #Crazy Разбирам сега, да получа мейл, че някой ме е поканил или нещо друго, ама може ли за абсолютно всеки един ход на всички да пращат мейл, голяма досада Crossing Arms
Марли, тази фотографка от къде я показа, направо ме зариби, уникални снимки, идеи и декори има, май ще се ходи до Пазарджик Whistling

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 21:16 от belverde

# 454
А Галка за кога беше?  newsm78

Относно терминаторът Дея  Laughing - аз си мисля, че и момчетата са били такива образи /всеки луд с номера си/, но не ми е правило такова впечатление, защото не бях толкова заета, имах повече време да ги забавлявам, а сега всичко ми е умножено по три. Пък може и да бъркам, ама не може баш момиченцето ми да е най-големият бяс.

# 455
  • Варна
Белверде,
трябва да си оправиш настройките на ФБ. В моята поща нищо не пристига.

# 456
  • София
Офф Блонди, значи може и без тези екстри ooooh!
Вярно за Галка, съвсем изключих, тя е по-напред - за декември  Flutter

# 457
Пърпъл, честито!
Коралче, как си?
Миланова  rotfImbo, каква шоколадова история Mr. Green
Тарантулке, добре си му казала на свекъра Hug, да не е военен Mr. Green
Блонди, браво на Криско Party
Парижанке, само семейни раздори внасяш  smile3534(ох заради този емотикон пак се смях 3 минути като сутринта). Аз да не видя от тебе и мрън , мрън за нова количка на ММ. Взе да се поогъва Twisted Evil

Вие по колко АМ слагате в храната? Аз май множко слагам  Rolling Eyes

# 458
Белверде, големи сме смотли с тебе  hahaha Аз когато опитах преди години ФБ се отказах именно заради пощата. И сега пак като се записах и пак се почна истерията с пощата  Joy, ама се оплаках на Бютито и тя ме светна, открих къде в настройките и махнах тази опция и сега всичко е ок  Hug

Койчева, зависи на какво добавям, но макс съм достигала 5 м.л., обикновено в някое плодово пюре. За кашата си слагам 7, т.е. в 210 вода, както си трябва. Води се по количеството, където искаш да добавиш  Simple Smile

# 459
Благодаря Блонди Hug Аз слагам все по 5 м.л- на попарата, на кус-кус, на каша( ако не е млечна), та се чудих да не е много .
Blush
В бисквитите пише , че има обезмаслено сухо мляко, това дали е АМ или е обикновено мляко и излиза, че съм го въвела newsm78 Thinking

# 460
  • София
Блонди, браво на отличника! Много е вълнуващо! Леле, 4 деца ще повтарят...
Слънчо, забравих да ти кажа, че тортите на Лагуна аз ги харесвам най-много - еклерова с баварски крем, ммм. Даже последно покрай рождения ден на Пепи поръчвах и ми я доставиха с куриер, няколко пъти така съм правила и съм много доволна Simple Smile
Пърпъл, честито дипломиране! Успех с кариерата! Simple Smile

# 461
  • До морето
Айде, поздрав тогава  smile3534 smile3534 smile3534 Купи си, купи си количка  smile3508 аз после няма да я харесам  smile3533

ПП. За останалите - това с плезенето е от един много смешен виц, ако направим Национална среща ще ви го разкажа  smile3534

# 462
  • София
Момичета някой да има контакти или да е дистрибутор на Авон?Трябва ми много много спешно за сестрата на ММ.По възможност някоя мама от София  Blush

# 463
Ауууу, Блонди, много съм зле  ooooh! Ти пишеш 5 м.л. /мерителни лъжички/, пък аз си мисля за милилитри. И седя и си чеша тъпата /глава/ и се чудя как аджеба ги измери тези милилитри. Ама се светнах, иначе щях да си мисля, че ти си измислила нов метод за мерене на АМ  Laughing

Аз отдавна не слагам АМ в храната на Дея, а прибавям нещо млечно към менюто /кисело мляко, сирене, масло/. АМ пие вечер преди лягане /половин-един час преди да я сложа да спи/и от време на време на закуска и го разбивам с миксера с бисквити и и го давам през по-широк биберон. Но и нейната храна вече трудно може да се нарече "пюре", че не ще такива смлени неща, а направо си е манджа врътната веднъж през блендера, колкото да не е на едри парчета, плодовете си ги гризе директно от ръката ми, а като си види бебешката лъжичка почва да пищи и да се извърта с погнуса.

Сами, сега заради вица ще ме накараш да дойда на национална среща, въпреки, че си ми тук наблизо?

# 464
  • By the sea

Едва ли ще ви вдига нанякъде за една среща само  Crazy

Защото просто не знаеш колко леки има тука в темата hahaha
А иначе за фотоапарата, да, фул, но ние сме по Никоните Simple Smile Аз и преди съм споменавала, дядо ми е луд фен Crazy Но той няма много време да ми обяснява кое как, затова като ни дойдат едни приятели от София на гости, давам го на момчето и щракаме Simple Smile
Много се смях с Цурааа Joy
Я сега да видим колко честитки имам да направя Blush
МИланова, колко хубавоооо Heart Eyes сърчице Simple Smile А за ла...ната история Joy Догодина ще е дваж по-ла.няна Wink
Екзо, Пърпъл,  честито  bouquet
Тайра, честито книжка  bouquet
Сами, честито Нуна, с кеф да си я буташ Hug
Коя Месечинка, коя Блонди, много ви бъркам аватарите Mr. Green
Да ви се похваля Mr. Green Имаме си час за сесияяя, ня ня ня ня ня ня Joy Joy Нооо...при Лили Петкова, на 13 юли в Пловдив, в Градската градинка Laughing Нямам идея къде е това, е, почти, от години не съм била там, но ще го намерим Laughing
Белверде, аз й правих паста с моцарелка и спанак, стана ммм Heart Eyes
Рош е много по-хубава от Галена Hug
Биби, ако ме четеш, задачата дето ми я възложи не съм я изпълнила, но до преди вашето идване, обещавам Mr. Green Hug
Ооо, кой каза пиле с бира eat И картофено пюренце към него Flutter
Тая вечер ударихме едно Хепи, обаче любимия ни десерт от менюто не го предлагат в Бургас Crossing Arms
Сами, да не е вица за 100те плюнки Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт