Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Сами, да не е вица за 100те плюнки Joy Joy

Тоя не го знам, аз знам за една храчка само, ама ми е любим  hahaha

Ех, FF, браво на дядо ти  Hug Никон, Канон, все са хубави, ама си искат и хубави стъкла  Crazy

Койчева, няколко пъти вече коментирахме това сухо мляко или пълномаслено мляко в пюретата или бисквитите. Има го, да, но количеството е малко и добавка към друга храна, не е проблем. Не трябва да се дава за пиене.  Hug

Сами, аз не разбрах кой да си купи количка и няма да я харесаш?  newsm78

# 466
Пепърче, и ние сме по Никоните  Peace . Имахме един съвсем прост Никон на 100 години и като си взехме нов /то не беше Канон, Олимп/, го дадохме на нашите - еми простия Никон прави един млн. пъти по-добри снимки от новия с не знам какви си там обективи дето не може и да фокусира като хората. Не разбирам от фотоапарати, но все виждам снимките  Laughing
Май не само ти бъркаш аватарите на Месечинката и Блонди  Laughing . Ако правилно съм разбрала Белверде /че напоследък се съмнявам какво съм разбрала  хихихихих/.

Ааааа, като казах, че не разбирам напоследък всичко, и се сетих: Месечинка, Васе, оная таблица за ваксините на децата се оказа, че е от 2009г. Пулих се сто пъти преди да я публикувам от кога е, и понеже не видях година, реших, че е нова, а то долу пишело, че е от 2009г. Как да предположа, че на първо място в търсачката ще ми пуснат нещо от преди сто години. Сори, че цяла дискусия заформихме покрай това мое недоглеждане. Но все пак ще питам педката как стоят нещата, че според мен изрично ми каза, че чак на 13месеца е следващата ваксина.

Ейййй, тази вечер се олях, ама като видя малко свобода и юруш да не изтърва  Mr. Green

# 467
Ехооо помните ли ме   animal085
Такова скитосване правя напоследък, не знам колко пъти обрисах центъра и квартала, викам утре да се запра малко, че в къщата бомба паднала Whistling
При нас нищо ново, малкия спи навън по 20 мин и съответно като стане сутрин в 9, спи 20 мин за целия ден Shocked и вечер като го сложа в леглото, сяда, играе 5 минути и от седнало положение забива главата в матрака и заспива Laughing Днес даже не остана време за кърмене, направо заспа и аз съм  bombs
Вече му давам пюрета за 10 месец, съответно въведох много подправки с тях, черен пипер, също имат, сол, дадох една супа с 40 процента прясно мляко, но нали е в пюре.
Миланова честито, лека и безпроблемна бременност!
Екзо честито дипломиране!
Блонди честит фотоапарат!
Ивка малкия беше свалил преди 2 месеца половин килограм, не мисля, че има за какво да се притесняваш. А дупето мина ли?
Сами много добре си го казала, аз даже нямаше толкова мило да отговоря на майката Whistling
Тарантулка дребния така се е научил да хапе, хапе навсякъде и нарочно понеже аз реагирам, но мен ме боли как да мълча, цялата съм в червени петна. Иначе като го кърмя е едно галене с кръгови движения Crazy
Хайде за сега толкова, че съм гроги smile3507

# 468
Васе, то няма как за януари вече, щом Миланова е първа и е за февруари, ще чакаме някой друг за март и на там .... Laughing

Е, що бе? Може някоя да не си е признала, аз за т'ва ...  Rolling Eyes Щом Миланова е към 7 г.с., може да има някоя скрита лимонка в 10-11 примерно ... Пък точно имах предвид, че Галка е за декември!  Peace
ВикHug, а по повод терминаторът Дея - колежката на майка роди един месец преди мен (те са начални учителки), а докато беше бременна се молеше за момиченце, защото виждала колко били диви момчетата и се беше ужасила (за справка - едно от момченцата й като било в градината, ставало докато децата спели и ходило да ги души ...  #Crazy) ... Еми роди момиченце, лудо колкото две момченца, нещо като Дея ...  hahaha

# 469
  • До морето
Всички ли спите, бре  Laughing Ей, пораснаха децата, какво весело беше преди- по цели нощи имаше няколко мами да дежурят  Laughing

Ние се надигнахме преди малко, ама аз още пия кафе и чакам Самчо хуууубаво да огладнее, че днес съм запланувала 7- зърнената на Милупа, а тя хич не му е от любимите  Whistling

Блонди, за Койчева говорех, че ако си купи нова количка, аз няма да я харесам, щото тя вчера не хареса моята  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пейпърче, не е за 100те плюнки, този не го знам, разкажи го. Моят е за един гей в обществена тоалетна, ама не може да се напише, трябва да се покаже - тъй че на Националната  Laughing

ВТД, ти и Ивка май сте единствените варненки, дето на нито една среща не сте дошли  Rolling Eyes

Аз след малко отивам на фризьор да се боядисвам и цяла седмица мисля как ще изкара Сами 3 часа там. Тръгвам с цяло бойно снаражение. После мисля да минем през Морската да я озаря с красотата си и с новобоядисаните си 15 косъма (наистина много ми пада косата пак)  Laughing А довечера се уговорихме за разходка с Миши, с която вчера се сблъскахме докато те търсеха морето  Grinning Миши, намерихте ли го?

# 470
  • София
Добро утро  Hug
Сами не всички спят  Mr. Green Ама докато изчета всичко  Blush
Емма още спи блаженно след като ме събуди за бибата  Crossing Arms  Сега чакам да се събуди че да идем на срещичка  newsm68 Таткото пък точно днес е някаква гадна смяна и сега го няма,но след малко ще си дойде и после към 3 пак ще излиза за работа когато ние ще се върнем  Whistling
Аз пък подадох документи за книжката и другата седмица ще е готова  newsm44

# 471
Добро утро!  Hug
От много време не съм влизала във форума, от разходки, грижи да градината не ми остава време  ooooh! Да дам и бърз отчет. Дани е добре, от няколко дни не е кърмаче, проблема е, че отказва адаптираните млека. Но за сметка на това вечер спи непробудно.  Heart EyesВсе още нямаме зъбки, лази като паяче.   newsm32
Да честитя на Миланова двете чертички, лека и безпроблемна бременност  Hug
Гледам, коментирате фотоапарати и нали съм на тази вълна, да кажа и аз.  Laughing Старият ни беше Канон, доволна бях, но сдаде багажа. Сега взехме Никон, съвсем обикновен, прави хубави снимки и клипчета и съм доволна  Peace
Съжалявам, че не мога да ви следя тук, свикнах с вас и ми липсвате, на във фейсбук не ви изтървам  Hug
Ставам да събирам багаж, че заминаваме за Хисаря  Sunglasses

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 09:13 от albena82

# 472
Добро утро!   love001 kaffeetrmker_2 http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8
Първо да честитя на всички рожденици, които не съм поздравила на патерички! Живи и здрави да сте и вие и семействата и слънчицата ви, заедно с домашните любимци!  Mr. Green
Миланова Лека бременност! Много се радвам за теб!!!

Ние сме с инфекция- имаме доста зачервено гърло.
А да питам солети давате ли? Баба и взе, че и дала докато бях на изпит.  ooooh!
Ходи ми се на морееееееееееее!!!!!!
Белверде май няма да успея да си отдъхна много, много, дано от септември ме приемат за магистър.  Praynig
Дайте някаква идея за подаръче за момченце за РД става на годинка..

# 473
  • София
Пърпъл аз лично не давам солети,понеже нямаме кой знае какви зъби за такива екстри  Whistling

# 474
Хора в паника съм, докато събера дрехите от простора, детето намерило дестилираната вода за гладене и беше направила локва, дъвчеше отвора на шишето, дадох и вода после колкото е възможно да изпие за всеки случай, не съм сигурна дали е пила от това и колко, какво да правя?   

# 475
Пърпъл, не мисля, че е пила нещо кой знае какво, не смятам че е нещо серизоно, колко може да пие сама от такова шише, разляла е водата и е загризала капачката, не се притеснявай, бъди спокойна  Hug

# 476
Пърпъл, дестилираната вода не е отровна, просто е пречистена. Хората с това си разреждат ракията, за да свалят градуса  Mr. Green

# 477
пълна е с различни ароматизатори- те ме притесняват, не самата вода.

# 478
Не вярвам да е погълнала нещо. По скоро се е наклепала. Наблюдавай си я все пак .  Hug
Ако искаш звънни на педката и и прочети съставките от етикета, да каже дали има проблем

# 479
  • София
Пърпъл според мен няма смисъл да се притесняваш  Hug Ако искаш все пак звънни на педи да питаш за съвет.Емма преди морето беше набарала един течен ароматизатор за кола и изпаднах в паника и ужас,търчах до вкъщи да й измия устата и ръцете,вонеше на ароматизатор,но накрая дори и р.стройство нямаше  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт