В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 378
  • 639
  •   1
Отговори
# 345
Хайде, още малко и заглавието ще ни стане пак актуално Simple Smile

Кажете ми имаме ли си още Офис 1 в града? Или от друго място подскажете - мога ли да намеря за закупуване листчета-пълнители за бележник органайзер:

"Стабо" имат всякакви офис консумативи - намират се срещу Новотела в уличката - "Брезовска" се казва. Пада се от дясната страна на Хепи. Иначе Офис 1 май все още имат офис на малката главна, но скоро не съм ходила, та не знам има ли промяна.

# 346
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, Стабо ми е близо, ще проверя!

# 347
Бу, котката от аватара ти е прекрасна!   Wink

# 348
  • До хладилника, който обичам
Бу, котката от аватара ти е прекрасна!   Wink
Благодаря!

# 349
  • Пловдив
и в Метро може би има такива, но не съм сигурна Embarassed

# 350
  • Plovdiv
Office One видях, че има в началото на ул. "Данаил Николаев" още като завиеш от бул "Руски".

# 351
[qьuote uthor=Бу link=topic=724869.msg27292677#msg27292677 date=1390740899]
Хайде, още малко и заглавието ще ни стане пак актуално Simple Smile

Кажете ми имаме ли си още Офис 1 в града? Или от друго място подскажете - мога ли да намеря за закупуване листчета-пълнители за бележник органайзер:

[/quote]
Акварел са твоите хора Simple Smile

# 352
  • пловдив
Здравейте  Hug

Както много от вас знаят, че  Движение на българските майки звено Пловдив всяка година организират Мартенски благотворителен базар. Там продават мартеничките, които доброволци, симпатизанти и приятели от цялата страна изработват, а с паричките подпомагат домовете в Асеновград, Зелениково и Нареченски бани. През последната година към тези домове се присъединиха и няколко Центъра за настаняване от семеен тип, в които се извеждат деца от институциите. За тези, които за първи път чуват за фондацията пускам линк към страницата на звеното във Фейсбук, където подробно могат да видят къде, кога и как се харчат събраните средства от благотворителните базари.
https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 0%B2/172709261373

това е страничката със събитието
https://www.facebook.com/events/376499845827008/

а това е албумчето, в което качвам снимки на изработените и получените към момента мартенички
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151949209271374.1073 … =3&uploaded=2

искренно се надявам и тази година да сме създали за всички приятели, които подкрепят каузите на ДБМ достатъчно  красота, с която да им се отблагодарим  Heart Eyes

# 353
Мили дами, предстои ми пътуване за следващия уикенд в Пловдив със семейството. Препоръчайте ми хубава сладкарница, кафене, изобщо интересни места за хапване. Отделно нещо интересно,което не трябва да се изпуска за един лежерен уикенд. Хлапето ми е на 7. Мисля да нощуваме в центъра в къща за гости Стария Пловдив.  Hug

# 354
Момичета от Пловдив,
Къде в града ви могат да се намерят мъжки обувки на БГ производители? Можем да стигнем на главната улица, но има ли по-специални места- само за познаващите хубавия град Пловдив?Търсим от естествена кожа- мъжки боти, официални, ежедневни и спортни (имам много мъже у дома  Grinning)
Ще съм благодарна за всякакво инфо.

# 355
 lunnapateka ,има магаин Флавия на ул.Иван Вазов,това е улицата на обувките.Разгледайте там,вярвам ,че ще откриете това което търсите.Цялата улица е с обувки.Щом можете да стигнете до центъра,ще се оправите до нея с питане.Тя всъщност излиза на центъра.Много е близко.

# 356
Български обувки продават в магазин на пешеходния мост. Редовна клиентка съм.

# 357
  • пловдив
Приятели, утре е старта на Мартенският благотворителен базар организиран от ДБМ звено Пловдив  Laughing

След 10ч МОЛ Пловдив, ІІІ етаж , 27,28 февруари и 1 март

Ето част от мартеничките, които изработихме и мартеничките, които получихме от творци подкрепящи каузите ни от цялата страна

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151949209271374.1073 … 261373&type=1

Събраните средства ще се изразходват основно за трите дома, с които звената работи последните 7-8 години. ДДЛРГ Асеновград / от 7 до 18г/, ДДЛРГ Нареченски бани / от 3 до 7г/, ДДЛРГ Зелениково /от 3 до 7г/ както и за новооткрити ЦНСТ в Пловдив и към трите изредени дома. Подробна информация за всяко мероприятие, както и снимки от събитието качваме редовно на страницата във Фейсбук.

Заповядайте на базара  Hug

# 358
Здравейте, Мами (може и Майни  Grinning ) !
Казвам се Светла и съм студентка по стоматология в 4-ти курс. Търся си пациентчета за детска стоматология и искам да ви предложа услугите си. Посрещаме децата във факултета и дори да нямат видими кариеси или други проблеми със зъбчетата, си заслужава поне безплатния преглед, който асистентът ни ще проведе (а асистентите са специалисти по детска стоматология Simple Smile ). Работим под постоянен контрол, а ако упражнението съвпада с учебното време на детето, издаваме извинителни медицински бележки за целия ден. Манипулациите са напълно безплатни. Ако някой желае, моля да ми пише ЛС, за да се уговорим! Simple Smile
Благодаря за вниманието!

# 359
lunnapateka ,има магаин Флавия на ул.Иван Вазов,това е улицата на обувките.Разгледайте там,вярвам ,че ще откриете това което търсите.Цялата улица е с обувки.Щом можете да стигнете до центъра,ще се оправите до нея с питане.Тя всъщност излиза на центъра.Много е близко.
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт