. Аз му обяснявам, че миналата година тържеството е било в същия този салон и други негови колеги са снимали от същото място, от където и той, но дойдоха по-рано, определиха си къде ще им е най-добре и така, а че ако аз мога да му кажа как да застане, за да излезе хубаво видео, ще си ги снимам аз децата, няма да го наемаме него. Питам го защо не си изпълни обещанието да дойде по-рано и да снима децата, той продължава да ми крещи на среща едно и също - къде да застанел, как да снимал - родителите му се моткали пред камерата и той не можел от тях да снима, което въобще не е вярно - всички си седяха по местата и то зад него и никой, по никакъв повод не е ставал, да му пречи. Питам - защо след като не можете да се справите със задачата, взехте парите и ни дадохте това ужасно качество. Той - какви пари съм взел аз ?!?!?!?, ами диска, ами кутията, ами хартията, знаете ли колко струват, аз спечелих от всичко 2-3лв. За пояснение, платихме по 10лв на диск. Отвърнах му че трите неща, които е споменал са не повече от 1-1,5лв, защото съм много наясно с цените им. За капак - абе вие кво толкова искате да ги снимам тия деца, все едно са нещо уникално, нещо перфектно
и ми трасна телефона.

наистина имах предвид, че сме си виновни, че не го проверихме, ама все в последния момент правим всичко, защото все няма желаещи и...... ето резултата
Препоръчани теми