MAC & Sephora - 14 тема

• 47 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,изчетох всички теми с голямо възхищение, имам въпрос... чудя се между 3 палитри на Sleek или тази на The Balm- Nude'Tude?? Голямо двоумене, да си купя 3 палитри или само 1 Sad

# 541
  • София
Вайса, по спомен, беше 104лв. наистина страхотна палитра, която за съжаление и аз се сещам мнооооого рядко да използвам  ooooh!

Палитрите с много цветове, излизат много изгодно, но са ми неудобни за използване и много рядко посягам към тях...

# 542
Една кофти новина или по-скоро още слух, която лично мен ме нервира много: може би няма да има и зимна колекция на Шанел за България. След като нямаше лятна, ще заредят есеннната и после май ще пропуснат отново зимната, а тя всъщност би трябвало да е най-красивата Коледната.

# 543
Ужас Sad дано не е истина. По Коледа има винаги много интересни неща
Бях се подготвила за 2-ра златна пудра Confused

# 544
Щом се говори усилено, значи ще е вярно за съжаление. Склонна съм да вярвам аз лично. И до ден днешен по форуми, чатове и групи все се пише, че лятната колекция на Шанел е тук и тя все не е, както ясно казаха.

# 545
  • в 1001-та нощ
Scintillia  Peace не се ядосвай  Blush UD умеят да изнеандват  Blush аз очаквам нови прелести  Blush

Палитрата е изключителна за мен, покрай гейша предизвикателството - ползвах какви ли не сенки, няма като тези и това е  Peace можеш да ги напластяващ над черно и цветът искри  Peace

Точната цена беше 89 лв  Peace с нетърпение очаквам следващата коледна палитра  Blush

Много искам да има и красиво искрящо - бонбонено розово - захаросано  Blush както и вамп - винен цвят  Blush ясно е, че няма да се носят ежедневно, но аз за ежедневието имам  Peace

# 546
  • София
Да се оплача от обслужването в старата Сефора. Днес минах да купя един гланц на Шанел, никакво внимание от страна на консултантките, което досега там не ми се беше случвало. Мацката която ме обслужи току що се беше лакирала, с доста усилия ми извади гланца, за да не си развали лака и явно поради същата дори не си направи труда да ми извади пликче... поисках си  Mr. Green

Не помня да са се държали така, докато Ели беше управител. Определено спирам да пазарувам там, предпочитам в Парадайс.

# 547
  • в 1001-та нощ
в работно време ли се лакират  Shocked

# 548
Да им имам работата Simple Smile

# 549
  • София

Да, бяха си ги наредили на касата,  тестер на YSL и топ на ОПИ  ooooh!

# 550

Да, бяха си ги наредили на касата,  тестер на YSL и топ на ОПИ  ooooh!
Ако са те издразнили страшно се обади на Елица и според мен проблема ще се реши. Hug  bouquet Знаеш тя милее за клиентите на Сефора и не допуска такива глупости.

# 551
  • Бургас
вече е заредена в feelunique, ако някой е мераклия  Wink и има код за 10% отстъпка HEATWAVE10  Peace

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 14:51 от deadly_vesi

# 552
  • в 1001-та нощ
кодът само за нея ли е?

# 553
Аз си взех най-накрая така мечтаната четка 138 на МАС.

Видях и Adored на живо, но не ме впечатли достатъчно, че да го купя.

Алена, един път се случи, че влязох почти с отварянето в The Mall-ската Сефора. Имаше дре консултантки, едната си се гримираше, другата лакираше с тестери... Поне видях това, което исках, на спокойствие.

Иии... колекцията ми се увеличи с още две червила, едно на Герлен и едно на Том Форд, а си бях казала да не купувам повече тази година. Но така ме впечатлиха, че не устоях.

# 554
НАРС пускат руж ексклузивно за Сефора другият месец:

Този прасковения много ми харесва. Такива лимитки ще стигнат ли до Европата /за Бг не си и мечтая  Whistling/

Общи условия

Активация на акаунт