MAC & Sephora - 14 тема

• 47 349
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, страшно харесах едната палитра на Марк Джейкъбс, как по дя...те да се сдобия с нея  newsm61

# 646
  • София
Много съм доволна - нищо не харесах от Марк Джейкъбс Simple Smile

Денси, 159 за сега съм я ползвала само за хайлайтъри. Lust си е доста пигментиран. Днес го нанесох с 187 и едва докоснах лицето. Много трябва да се внимава с него.

Колекцията беше заредена цялата - всичко са/бяха донесли. Днес нямаше нито дисплей, нито реклама, нито каквато и да е следа от колекцията. Абсолютно със сигурност не са я разпродали, а са я прибвали по неясна за мен причина. Ако не бях отишла лично в четвъртък бих си помислила, че въобще не я е имало.  Thinking

# 647
Да и мен това ме изненада страшно, но се е случвало и друг път и то не веднъж. Не мога да разбера понякога въртелите на Мас.

# 648
Много интересно  newsm78 - значи изобщо няма да ходя до там .Не стига че само заради тях се разкарвам до този мол. Naughty  ooooh!
Мерси момичета   bouquet

# 649
На мен ми казаха, че трябвало на 01.08. да я пуснат. Някакво объркване било станало. Ще видим, какво ще излезе накрая.

# 650
и на мен ми казаха, че MAC Tropical Taboo ще я има на 01.08 Peace
и също, че не съм разбрала нещо.....и че нищо от колекцията не е пускано още.
почувствах се малко глупаво и пак неразбрала и си тръгнах.....

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 01:26 от LOSHKA

# 651
Факт е, че нямаме все още мейли. Обаче ме дразнят, че правят хората недоразбрали и ги объркват все едно са малоумни.

# 652
Упс, цитирала съм грешно друг пост, gadamer, това е за теб
Ами официално колекцията трябва да бъде представена през Август, някой може да е разпънал чаршията по-рано, в разрез с политиката newsm78
http://thenotice.net/2013/06/marc-jacobs-beauty-2013-release/

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 11:13 от unterdenlinden

# 653
  • София
Как август? От 3 седмици колекцията е в Европа. Защо пак ние да сме изоставащите?  Crossing Arms

# 654
Най-неприятното е това, че се отнасят пренебрежително към клиентите си - как може да заявиш, че нищо от колекцията не е пускано още, при положение, че толкова момичета си купиха продукти от нея само преди дни. И аз бих се почувствала неадекватно точно като LOSHKA и бих била много обидена.

# 655
  • София
Персоналът на Бг МАС е добре да разбере, че не може да се издържа само от жени, които живеят, за да се гримират. Определено трябва да се променят, за да разширят клиентелата си. И без това вече се наложи да закрият точка на продажби.

Влизала съм веднъж в магазина им за 2 неща, които сама си бях набелязала (основа за сенки и коректор за под очи). Определено подходът не беше "Искате ли да видите това", "Това е много подходящ/хубав/.... продукт", а "Това е за Вас, аааа искате още да разгледате, добре де...". Аз съм на възраст и положение дето нито се връзвам, нито го преживявам, но отразявам и намирам по-приятни места за харчене. Апропо, по същата причина не купувам нищо от Сефора - младеж с иронично изражение и опит да повдигне веждата си, вместо да отговори по същество не е съвместим с приятния шопинг. Имам разочарования и от покупки след препоръки на жените в Дъглас и Прити Шоп, но не го приемам така лично, защото успяват да са адекватни и добронамерени, а който не купува, той не знае, че не се попада лесно на продукт, който купуваш повторно и ти пасва идеално.

# 656
  • София
Персоналът на Бг МАС е добре да разбере, че не може да се издържа само от жени, които живеят, за да се гримират.
Thinking

Каквото и да става с новата колекция, то със сигурност не е по вина на персонала на Мак, а защото така са им наредили  Peace Да, неприятно е, че не казват истината на клиентите, но на дали е по тяхно желание.

# 657
Винаги, когато съм била в магазина, съм била обслужвана любезно и адекватно - а не съм от редовните клиенти. Така че написаното по-горе от мен може би не беше толкова упрек към момичетата, които работят там, а към работодателя им. И аз предполагам, че така им е наредено да отговарят.
Но пък това е още един повод да продължавам да пазарувам най-вече онлайн.

И за да не е съвсем спам - впечатленията ми от Adored от двуседмично ползване.
Фин и нежен като ефект, не е натрапчив и осезаемо видим. На моята леко мургава кожа като че ли леко се губи и си мисля, че на светла кожа ще е по-ефектен и впечатляващ.
Харесва ми да го използвам над руж за лек блясък и озаряване. За хайлайтър, използван самостоятелно, ми е твърде незабележим. Като цяло ми харесва, но може би, ако избирах сега, бих предпочела Lust.

# 658
Днес най-накрая се замъкнах до Сефора в Парадайс. Купих си един фон-дьо-тен от намалените, не че ми трябва, ама така да не съм без нищо  Blush
Всъщност отидох да търся един техен продукт, който съм виждала по чужди ревюта. Консултантката беше много любезна и ми ми каза, че знае за продукта, но не го внасят.
На касата ми дадоха мостра на база - някаква в бяло шише. Обаче мострата е малка и не знам дали ще добия представа за този продукт от нея 1.5 мл. е. Видях, че имат и друга база - бежова на цвят.
Какво ви е мнението за базите им?

# 659
  • Бургас
Guerlain Madame Batifole (860) Rouge G Lipstick  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт