MAC & Sephora - 14 тема

• 47 344
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли дали колекцията на Марк Джейкъпс ще дойде в Бг Сефора?

# 661
  • София

Никакъв шанс...

# 662

Никакъв шанс...
Абсолюююютно никакъв!

# 663
  • София
Кой каза нови Метеорити? Wink

Guerlain Holiday 2013 Crazy Paris Collection

Crazy Paris Eye Palette – New & Limited Edition
La Petite Robe Noire So Crazy! Shimmering Face & Hair Powder – Limited Edition
Crazy 68 Terracotta Bronzer
Crazy Champs Elysee Meteorites Pearls

Heart Eyes

# 664
 newsm44 мои сааааааааа! Нямам търпение да става есен/зима йеееееееее

И да кажа на Денси да не се колебае повече за Gold Deposit-a, седи уникално newsm76 Нанесох го с 187, само леко топвах четката вътре за да не се разпрашва и да не взима много продукт и си бронзирах цялото лице, врат и деколте. Прекрасен скинфиниш, точно оригиналната формула която обожавам. Миниатюрни минерални частички озаряват цялото лице  и придавам уникален бронзов и здрав тен. И на руса коса контрастира жестоко! Така че Денси купувай смело Hug

# 665
Жаки, благодаря ти много! Heart Eyes Hug  bouquet
Със сигурност ще пропусна Метеоритите! Чудя се дали да не засилвам по пързалката и пролетните, защото не ги ползвам. Ползвам си само 01 и други не ми трябват.

# 666
Благодаря ви момичета. Hug Жалко наистина, ще ми е доста трудно да ги поръчам от US, а толкова ми харесват.. Cry

# 667
  • София
Жаки, благодаря ти много! Heart Eyes Hug  bouquet
Със сигурност ще пропусна Метеоритите! Чудя се дали да не засилвам по пързалката и пролетните, защото не ги ползвам. Ползвам си само 01 и други не ми трябват.

Аз съм обратния случай, пролетните слагам всеки ден на скули, много красиво блестят. Изхвърлих сребърните топчета и са ми перфектни  Crazy

Единичката и коледните от Аленка, засилих в размените, не ги използвам изобщо  Mr. Green

# 668
  • USA, Steak State
Аз пък трупал ли трупам метеорити. Имам три кутии ( стандартните, Драконовите и Пролетните). Ще се сдобия и с пресовани от Надето. Сега искам и тези. Simple Smile
Иначе тези от редовната серия вече им личи, че са доста ползвани. Топчетата са по-малки. Simple Smile Тя и дъщеря ми ги е налазила де. Simple Smile

# 669
  • Torino,IT
Здравейте момичета  bouquet
Много малко сте изписали, мислех че съм пропуснала много страници, но пък добре че са малко та бързо ви изчетох.
Днес се върнах от море и да си призная от купищата козметика която замъкнах почти не.съм се гримирала. Е, една вечер сложих тера ората и.това беше. Просто влажността.беше голяма и нищо не се задържаше на лицето. Но изпръсках яко бронз годеса на Естер лоудър.

По.темата да кажа че в Escentual е налична колекцията на Герлен мадам Виолет. 

# 670
  • Отвъд алеята зад шкафа
newsm44 мои сааааааааа! Нямам търпение да става есен/зима йеееееееее

И да кажа на Денси да не се колебае повече за Gold Deposit-a, седи уникално newsm76 Нанесох го с 187, само леко топвах четката вътре за да не се разпрашва и да не взима много продукт и си бронзирах цялото лице, врат и деколте. Прекрасен скинфиниш, точно оригиналната формула която обожавам. Миниатюрни минерални частички озаряват цялото лице  и придавам уникален бронзов и здрав тен. И на руса коса контрастира жестоко! Така че Денси купувай смело Hug

Много го използвах пролетта, но след това го забравих. Аз само като руж съм го слагала, но може да пробвам на цяло лице.

# 671
И като руж много ми харесва как седи, но и за бронзиране е прекрасен Heart Eyes  Днес цял ден на това слънце блестеше уникално. Нон стоп се оглеждах и се радвах  Mr. Green

# 672
  • София
Нещо, което непременно ще си взема:

Lancôme Fall 2013 New Artliner 24 H

# 673
А мен ето тази палитра на Clarins ме грабна, поне като цветове - очаква се през ноември:

# 674
  • в 1001-та нощ
о, Боже, не мога да я пропусна  Blush мол за мнение за качеството на сенките им и по възможност - сравнения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт