Звездни компромати - 175 част

• 62 800
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
не ми е като типажа на нейната колекция Rolling Eyes

# 316
Според мен е нещо като копие на роклята на Виктория Бекъм, с която беше на кралската сватба Wink

http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2011/04/beckha … al-wedding-06.jpg

# 317
# 318
# 319
# 320
# 321
От ден на ден визията й става все по-безвкусна.... Tired

# 322

Ето от къде е наследила ужасния стил на обличане.  Joy

# 323
  • Бургас

Мама Божка. hahaha

# 324
# 325
  • Sofia
То колекцията колко е „нейна„ е загадка...като я представяше при Слави не спомена ,че други стоят зад идеята и реализацията и...в предаването Модерно пак ни занимаваха с нейните роклета и тогава стилиста на предаването друго каза...Аз не ги намирам за нещо уникално,то всичко е измислено отдавна,тия цепки,срезове не са чак пък нещо уауу

# 326
# 327
# 328
То колекцията колко е „нейна„ е загадка...като я представяше при Слави не спомена ,че други стоят зад идеята и реализацията и...
е как да не спомена, разказва надълго и нашироко от колко години работят заедно, като в един момент тя също е започнала да дава идеи, ясно е, че другите не са толкова известни и тя като лице ще направи доста за рекламата, иначе преди това редовно са я обличали, мисля, че спомена и имена, но вече не ги помня

# 329
То колекцията колко е „нейна„ е загадка...като я представяше при Слави не спомена ,че други стоят зад идеята и реализацията и...
е как да не спомена, разказва надълго и нашироко от колко години работят заедно, като в един момент тя също е започнала да дава идеи, ясно е, че другите не са толкова известни и тя като лице ще направи доста за рекламата, иначе преди това редовно са я обличали, мисля, че спомена и имена, но вече не ги помня

http://pinks.bg/moda/kolekcii/beyond-sofia-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1 … 1%8F%D0%BA%D0%BE/

Общи условия

Активация на акаунт