Звездни компромати - 175 част

• 62 799
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Гуинет Полтроу по бельо  в новия си филм Thanks For Sharing

Наоми Кембъл и Кейт Мос  само Кейт  и Наоми със страхотните крака  1  2

Сара Джесика Паркър  с Матю Бродерик

Мик Джагър  с бившата си жена Бианка и настоящата си приятелка  с дъщерята Джорджия Мей
и другата му дъщеря Джейд  която е полусестра на Джорджия и е с 20 години по-голяма от нея

Сандра Бълок при Джей Лено  1  2  страхотно изглежда, много си я харесвам

Хамилтън и Никол Шерцингер  той бил казал, че е близо моментът, в който ще й предложи брак

Минка Кели  1  2  така, както я гледам - още една късокрачка  Grinning

Майли Сайръс със странни чепици  1  2

Тони Паркър-бившият мъж на Ева Лонгория  ще се жени за тази девойка

Джъстин Теру снима филм  1  2

Кейт Мос

София Вергара

Миранда Кер

Рийз Уидърспуун  1  2  3

Джулия Робъртс  1  2

Джеймс Уудс, 66 г. с новата си приятелка, 20 г.  ooooh!

Даяна Рос

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 09:07 от tonkabonka

# 511
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напълно нормални са крачетата на Минка. Много ми е интересно да видя всички ви по балерини Grinning.

# 512

Минка Кели  1  2  така, както я гледам - още една късокрачка  Grinning

На красива жена всичко да й простиш...  Simple Smile

# 513
  • Варна
Минкините крака не са къси, просто са некрасиви.

# 514
  • София
Може и така да е.
Гледам Джулия Робъртс и може да е на колко - 40+ год. но пък крак ли има. Същото важи и за Наоми Кембъл. (Аз много се заглеждам по хубави женски крака.  Blush)

# 515
Аз съм пас по отношение дължина на краката.Моите не са къси,но пък са дебели /в стил Бийонсе,но не такива стегнати/  Mr. Green И да се съдера от тренировки евенутално биха станали като нейните.Имам доста масивна структура.Честно казано предпочитам да ми метнат николетините къси,ама да са слабички  Whistling

# 516
Ако бяха по-слабички и с малко по-тънки глезени, щяха да създават и усещането за дължина Peace.

И все се чудя защо така ръфаме жените за дължината на краката, а половината мъже, които ги имаме за супер неустоимите секссимволи, са и късокраки, и кривокраки. И Брад, и Джони, и онзи прословутият от Supernatural- всичките са табуретки. Пък Том Харди каква е трагедия откъм фигура в реала... и въпреки всичко smile3544 smile3544 smile3544

# 517
  • София
И все се чудя защо така ръфаме жените за дължината на краката, а половината мъже, които ги имаме за супер неустоимите секссимволи, са и късокраки, и кривокраки.
Николета може и да я ръфаме, но за другите жени лично аз само отбелязвам фактите.  Wink

Колкото до мъжете-сексимволи - моите любимци не са нито късокраки, нито кривокраки.  Peace

# 518
  • Бургас
Ако бяха по-слабички и с малко по-тънки глезени, щяха да създават и усещането за дължина Peace.

И все се чудя защо така ръфаме жените за дължината на краката, а половината мъже, които ги имаме за супер неустоимите секссимволи, са и късокраки, и кривокраки. И Брад, и Джони, и онзи прословутият от Supernatural- всичките са табуретки. Пък Том Харди каква е трагедия откъм фигура в реала... и въпреки всичко smile3544 smile3544 smile3544

Винаги ми е било странно това изследване на всеки сантиметър от телата на т.нар. Звезди. Все пак те не са манекенки, а актриси/певици и работата им е да играят/пеят добре, а не да изглеждат перфектно отвсякъде. Всеки човек си има недостатъци и някои от тях не може да промени.........като късите, зле оформени крака. Дайте да ги убием с камъни всички късокраки жени.
Минка Кели въобще няма къси крака. Просто когато си с ниски обувки кракът е отпуснат и не изглежда толкова добре, както ако го пристегнеш във висока обувка на ток. Тогава и кракът, и дупето се стягат и фигурата изглежда по-добре.

# 519
  • София
miss july, темата е такава - клюкарска. Точно тук е мястото да се правят подобни коментари и не виждам нищо лошо - все пак това са публични личности.  Peace Не малко коментари се правят и за красотата на звездите. Все пак трябва да има и баланс някакъв.

Съжалявам, но хубавият крак и в цървул да го обуеш, пак ще си личи, че е хубав.

# 520
Джулия е крака и усмивка, нормално. А, и коса Heart Eyes
Тони е права - Наоми, колкото и да ми е противна, има едни от най-изящните, стегнали и газелски крака, които може да има на света. Ако ще да е с вдлъбнати обувки.

# 521
Така е, Тонка, тук сме, за да нищим наред Peace. На мен просто ми е любопитно защо не нищим така и мъжете. А, да- защото хормоните ни заслепяват hahaha.
Кажи ми кой ти е любимецът и ще му намеря късокрака снимка Wink

# 522
  • София
Джой, как що - винаги се нищи булката, а не младоженеца.  Laughing

# 523
Не знам с какво е известна тази Минка, но е уникално красива  Shocked Краката са си й пропорционални.
Не разбирам на кое казвате дълги крака - на пропорционалните, или на непропорционално дългите? И кои са красивите?

Белър, хубаво интригите ги прави "пиклата", но снимките от спалнята на Николета, пак Николета ги е дала, тъй че мнението ми е същото  Peace

# 524
Като се замислих-харесвам грозни мъже с изявени недостатъци,явно Mr. Green
Опеделено обаче търся кусури на дамите,пък били те и "перфектни"-няма такива bowuu

Общи условия

Активация на акаунт