Звездни компромати - 175 част

• 62 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Прекрасно дете, ще стане  голяма красавица!

# 631
Галена с някакъв сърбин:
http://www.youtube.com/watch?v=RlTpH3oaEMU

Показва тяло отново тя на лентата й пише "най-голАмата". Laughing

Алисия пак

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 17:05 от fiore_

# 632
# 633
# 634

Много странни снимки. Главата й изглежда огромна, спрямо тялото

# 635
Е то не е много компромат, ама... - Къци Вапцаров се завръща на екран.

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Много странни снимки. Главата й изглежда огромна, спрямо тялото
Винаги е била така Peace.

# 637
# 638
Ако е истина сбъдна му се мечтата!

# 639
# 640
Не и е лесно и на Николета какво ново да измисли да публикува-вече се поизчерпаха идеите и!! Simple Smile Simple Smile       

# 641
  • До морето
Не и е лесно и на Николета какво ново да измисли да публикува-вече се поизчерпаха идеите и!! Simple Smile Simple Smile       

Вече почвам да я съжалявам Николета, честно. До сега ми беше смешна, сега вече ми става жал - това момиче толкова комплекси избива , толкова иска да се хареса на разни хора и да се докаже пред други, че ...... Какъв й е зорът не знам  newsm78 Да идеш ти на майна си гъзина, на такова райско кътче с богатия си млад мъж, който те обожава и вместо да се скъсате от любов и секс и да се наслаждавате единствено на себе си - тя седнала да цъка у ФБ, да ми позира, да фотошопира, да пише гениални слова, че и да се заяжда с други кухи хралупи  Sad

# 642
Предполагам, че това е нещо като защитна реакция към негативите, които отнася... Някои хора изпитват злоба и омраза без причина и не я крият...

# 643
E, aйде сега! Публикуването на една снимка в ФБ отнема 5 секунди време. Като добавим, че й личния й асистент, фотограф, гуру, муру Жоро е с тях... той върши цялата работа.  Wink

# 644
На мен пък хич не ми е странно, че се снима, пуска, чеква, и т.н. -- половината ми приятели го правят като идат до Банско, какво остава да идеш на такава приказна дестинация. Е как  да не (се) поснимаш, прекрасен спомен ще си имат, все пак не могат да си направят такава фотосесия в София.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт