Самоделни бижута 4

• 153 684
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Варна
Привет!
Ето една лесна и сладка идея с черешки https://www.facebook.com/AmateStyle/photos/pb.245299648959944.-2 … ype=3&theater

# 317
Ами това е моят най-нов пръстен Simple Smilehttps://www.facebook.com/Daydream.Wish/photos/a.460367707397525. … 182098944/?type=1

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 19:31 от blood_elf

# 318
С най-добри чувства, бих те посъветвала да помислиш над някакво коренно различно оформление на снимките ти, защото към този момент (говоря за тези със сферичките) - толкова много приличат на ... знаеш на кои, сигурна съм, може би от там се вдъхновяваш ... дори текстово информацията към тях, декора ... че ще събереш много негативи, а някак не ми се иска - освен ако разбира се, грам не ти пука  Rolling Eyes

# 319
  • Пловдив
С най-добри чувства, бих те посъветвала да помислиш над някакво коренно различно оформление на снимките ти, защото към този момент (говоря за тези със сферичките) - толкова много приличат на ... знаеш на кои, сигурна съм, може би от там се вдъхновяваш ... дори текстово информацията към тях, декора ... че ще събереш много негативи, а някак не ми се иска - освен ако разбира се, грам не ти пука  Rolling Eyes

Подкрепям!Моделът на часовника и снимката му също.

blood_elf , в темата се качват снимки, не се рекламират страници.Казвам го за да се коригираш , преди да са те докладвали на модератор, виждали сме банове и за по-дребни неща. Peace

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 22:04 от Горгона

# 320
С най-добри чувства, бих те посъветвала да помислиш над някакво коренно различно оформление на снимките ти, защото към този момент (говоря за тези със сферичките) - толкова много приличат на ... знаеш на кои, сигурна съм, може би от там се вдъхновяваш ... дори текстово информацията към тях, декора ... че ще събереш много негативи, а някак не ми се иска - освен ако разбира се, грам не ти пука  Rolling Eyes

Негативите ги изядох вече Grinning и да не ми пука, не се боря за световно признание, така ми харесва така го правя Simple Smile

# 321
Щом така ти харесва, значи наистина не ти пука  Peace
Не мога да уважавам такива хора, но ти така или иначе не търсиш световно признание, сигурно и форумското не те интересува, освен момента с рекламата ...
Да ти кажа честно, оттук нататък каквито и негативи да събереш, ще си ги заслужаваш.

# 322
Мoringa: На лошото отвръщам с лошо, за да го правя си имам причина, не си ти човека, който ще ме съди! Аз пък не мога да уважавам хора, които без да знаят причината за дадено нещо коментират и изказват негативно мнение  Peace Относно рекламата - не е било умишлено, както виждаш съм го променила, просто не знаех, че не може да се споменава и кани! А какво заслужавам и какво не, нека аз реша, а не ти, която не знаеш нищо за мен и какви са ми доводите за да се държа по този начин.

# 323
Така е, на лошото с лошо - по-предния ти коментар прозвуча толкова нахално, в отговор на моя, като някаква глезла, която си е вирнала носа и кой каквото иска да говори, тя си знае нейното, а коментарът ми беше просто един приятелски съвет - нищо, че не сме приятелки - нима не можеше още тогава да кажеш "Благодаря за съвета, но си имам основателна причина да правя нещата точно по този начин" , "копче" нямаше да ти кажа повече - а ти по-скоро написа "така ми харесва, така го правя" в добавка с усмивка или по-точно смях (не ти ли звучи подигравателно?)

Искрено се надявам причината да не е здравословно обвързана, с когото и да е около теб (или самата теб)!

Но, повярвай ми, ако забележа, така завършено от игла до конец, да имитираш нещо, което аз или мой близък е създал с двете си ръце и часове умуване над даден модел и идея, инвестирал е време, труд, средства и желание и ти да дойдеш и вземеш всичко на готово - прошка няма да има, ако ще 100 нови страници да си направиш във Фейсбук!

# 324
Да, коментара ми може би не е бил уместен... По повод дословното копиране " от игла до конец"... Под дословно копиране разбирам - модел, фон, елементи! Първо - използвам различни цветя! Второ сферите ги декорирам по съвсем друг начин с  други кристали, метални елементи и по верижката имам други неща! Трето пръстените ми са коренно различни от нейните! Моите са по широки в основата и с метална гравюра, а нейните не са! И четвърто - ползвам варовиков камък за снимките! Когато става дума от игла до конец мисля (а и не само аз предполагам), че става дума за еднакви елементи, еднакви цветя, еднаква декорация, наистина всичко да е едно към едно! Не че тя го е твърдила, но много от първите идеи знам от къде са взаимствани и като фон и като пълнеж на сферите. Не искам да се заяждам с момичето и не смятам, че е нужно да я коментираме, тъй като тя не участва в дискусията!  Относно здравословното ми състояние - добре съм- и аз , и близките ми! Не е обвързано със здравето ми Simple Smile С друго е, но не смятам, че на теб трябва да обяснявам. По повод на идеята, и труда, мога да ви покажа кой от къде си черпи идеите и "часовете умуване". Пак ви напомням, че никой не открива топлата вода. Нагло е да твърдиш, че си измислил нещо, което някой друг преди теб е измислил. Никъде не съм споменала, че идеята за снимки е моя. Да, хареса ми нейният начин, хареса ми как изпъква на бял фон и се стремя да ползвам различни цветя за да няма това обвинение в копиране. Веднъж си позволих да изкопирам до някъде фона (с клетката), но това пак беше в отговор на обвинение в дословно копиране. Надявам се, че това с прошката не е заплаха, защото както казах - на лошото отвръщам с лошо! Мисля, че бях доста изчерпателна и съвет от мен (приятелски, макар че не сме приятелки) прочети както е копиране от игла до конец и сравни моите неща с нейните и ако намериш и една разлика - да знаеш, че не е от игла до конец или "дословно" Simple Smile

# 325
  • Пловдив
Хайде стига вече.
Аз също съм на мнение, че рекламираните тук бижута са взаимствани, не само моделите със сферичките, но това си е на съвестта на майсторката им, щом така и харесва.Просто не е редно да се представят неща за авторски при това положение.За това, че в темата се качават само снимки или линкове към блогове и страници, където не се продава и няма цени - писах го в темата преди 3 месеца, но ей така си увисна.Следващият линк, водещ към магазин или фейсбук фенстраница с цени, лично аз ще го докладвам за реклама.Имайте уважение към всички, които спазват правилата.

# 326
Горгона Докладвай моят пост с линка към страницата да бъде изтрит, наистина не знаех за това пояснение и се извинявам, няма да се повтори!

# 327
  • sofia
Да сменя малко темата, това са най-новите ми обеци. Надявам се да ви харесат.

Скрит текст:

# 328
Правите страхотни неща момичета!
Имам питане. Не съм наясно с камъните и мънистата, а търся точно определено. След цял ден ровене не открих нищо подобно. Предполагам, че това, което търся е нещо изкуствено от пластмаса или стъкло. В случая не ме интересува стойността на камъка, а вида му. Можете ли да ми кажете, какъв е този камък и къде мога да го намеря? Благодаря ви!
http://www.picresize.com/popup.html?images/rsz_ralica.jpg

# 329
  • Пловдив
Правите страхотни неща момичета!
Имам питане. Не съм наясно с камъните и мънистата, а търся точно определено. След цял ден ровене не открих нищо подобно. Предполагам, че това, което търся е нещо изкуствено от пластмаса или стъкло. В случая не ме интересува стойността на камъка, а вида му. Можете ли да ми кажете, какъв е този камък и къде мога да го намеря? Благодаря ви!
http://www.picresize.com/popup.html?images/rsz_ralica.jpg

Опитай да качиш снимката в темата, от линка не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт