Самоделни бижута 4

• 153 675
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
За София, игли на бройка си взимам от "Гиздурана" на пазара на Красно село.

# 451
Благодаря, а къде е по-точно? Красно Село ми е близко, така че ще мога да ида.

# 452
Момичета, и аз сред търсещите.  Grinning Знаете ли къде мога да намеря силиконов шнур, объл, диаметър 1,5мм, но не черен (трябва ми най-вече червен, други цветове също биха били бонус).

# 453
  • sofia
Благодаря, а къде е по-точно? Красно Село ми е близко, така че ще мога да ида.

Магазина се намира на уличката в дъното на пазара. Не знам как да го обясня, но като се разходиш в долната част ще го видиш с големи шарени букви на витрината пише Гиздурана. Имат и фейсбук страница, там мисля , че имаше и карта.

# 454
# 455
Здравейте и от мен! Simple Smile От много време следя темите във форума за самоделни бижута, но не се престрашавам да се включа. Simple Smile
Аз съм много начинаеща, но с голям ентусиазъм! Simple Smile
Скоро ще кача снимки на част от опитите си и ще се радвам на мнение от вас.
Аз също съм купувала в София от Гиздурана на Красно село, от магазини Мъниста, от Слънчоглед и Марабу, но честно казано ми се иска мънистата и материалите да са по-качествени и ако може и по-евтини. Simple Smile Ако някой знае и други магазини ще ми бъде много полезна информацията.

Поздрави и вдъхновение от мен Simple Smile
Вилянка

# 456
Момичета, по-назад бяхме говорили за дисковете Кумихимо и това, че ги има само в сайта на Марабу (от българските) и то на нереални цени. Вчера видях, че и в сайта ма Ем-Арт са качили няколко вида на цена от 2,50 до 3,00лв.  Peace

# 457
Страхотни неща правите момичета, извинявам се за нахълтването, но си смених квартала и сега не знам къде да намеря магазинче с материали за изработка на бижута близо до нас. Преди ходех в едно близо до билата в Младост, но сега вече живея във Фондови жилища и ми трябва нещо в този регион- Банишора , Надежда, Люлин. Ще ви бъда благодарна ако някой има информация.

# 458
  • София
На пазара в Люлин , след сфетофара посока филиповци в пряката трябва да има магазин за мъниста

# 459
Има и на Илиенци, два китайски магазина до паркинга, купувала съм от там преди време. Ако е "на едро" е много евтино. Примерно на около 50-60% от цените в Емарт. Имаше огромен асортимент.

# 460
Като стана въпрос за Илиенци да попитам, има ли там естествени камъни на нанизи. Лятото имаше гривни, но и направо торби с естествени камъни. Някой да знае цени или нещо такова?

# 461
Това което си спомням е, че имаше всякакви нанизи - различни видове и размери, беше претрупано.
Аз не съм ходила скоро, не смея да влизам, че ще олекна с няколко десетачки  Mr. Green а съм насъбрала доста материали и така ми стоят.

# 462
Може ли малко повече подробности за този магазин, Илиенци ми е далеч, но предполагам, че и събота работи. Да вземе милото да ме закара до там, че ми трябват закопчалки, не ми се чака от ибеи, а тук не намирам това което търся.

# 463
Илиянци работи и в неделя поне до обяд със сигурност, но и аз ще съм благодарна за малко повече подробности за магазинчето, че там май са много на малко място

# 464
Аз ходя с кола там, има платен паркинг. Точно до паркинга вдясно е блока с първите магазини - стари са, не от тези в новите зали, и не са малки, поне 30-40кв м. Има надпис мисля, но то няма как да се сбърка. Мисля и почти съм сигурна, че бяха два магазина един до друг.
До Илиенци пътува и трамвай 11, а може би и маршрутки.

Общи условия

Активация на акаунт