Самоделни бижута 4

• 153 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, всички! От днес съм във форума и искам да ви представя какво изработвам аз, собственоръчно в свободното си време, като използвам единствено вилици, понякога лъжици и полускъпоценни камъни, минерали и стъкло. Работата е трудоемка, но вдъхновението ми е неспирно. Освен бижута правя и пластики, статуетки и украшения- отново от вилици, лъжици и истински речни камъни, по-нататък мога да ви представя и тях. Това на снимката в случая е тюркоаз. Вилиците ми са с различен произход- от Германия, от Швеция, от Англия, от България- старите, истински вилици Wink Simple Smile Имам и страница във Фейсбук, с богати албуми на всичко, което правя. Който е заинтересован, ще я споделя. Simple Smile

# 691
  • София
 Wink МММ аз много харесвам този тип бижута - от вилици и лъжици. Намирам ги за много интересни и оригинални Wink Много е хубава тази висулка Wink

# 692
  • София
Момичета помогнете ми моля ви. Аз рисувам върху стъклени чаши и използвам и сух брокат като декорация. Проблема, е че започнах един сервиз, който не мога да довърша, защото броката ми свърши. Използвам златен брокат с цвят на арабско злато 22 карата. Обиколих цяла София , магазини, офиси , арт магазини и къде ли не, но точно този нюанс го няма.
Знаете ли някъде в София ,къде мога да намеря такъв? Къде има магазини или офиси за сух брокат?
Ще съм ви страшно благодарна ако ми помогнете  Hug
Може би предложението ми е закъсняло, но виж в Джъмбо, продават сух брокат на малки пакетчета в голям набор от нюанси, дано да намериш търсения.

# 693
Момичета помогнете ми моля ви. Аз рисувам върху стъклени чаши и използвам и сух брокат като декорация. Проблема, е че започнах един сервиз, който не мога да довърша, защото броката ми свърши. Използвам златен брокат с цвят на арабско злато 22 карата. Обиколих цяла София , магазини, офиси , арт магазини и къде ли не, но точно този нюанс го няма.
Знаете ли някъде в София ,къде мога да намеря такъв? Къде има магазини или офиси за сух брокат?
Ще съм ви страшно благодарна ако ми помогнете  Hug
Може би предложението ми е закъсняло, но виж в Джъмбо, продават сух брокат на малки пакетчета в голям набор от нюанси, дано да намериш търсения.
Ще потърся и там.
Благодаря ти много!

# 694
Wink МММ аз много харесвам този тип бижута - от вилици и лъжици. Намирам ги за много интересни и оригинални Wink Много е хубава тази висулка Wink

Благодаря ви! Качвам още малко от моите неща, плюс другите ми творения

Портмоне ИЗЦЯЛО от бял, речен камък с истински монети

Мотор от вилици

# 695
Здравейте дами! Разтърсих се за лепило Е6000 и стигнах до тази тема. Намерили ли сте на нашия пазар такова или негов аналог?

# 696
  • Пловдив
Здравейте дами! Разтърсих се за лепило Е6000 и стигнах до тази тема. Намерили ли сте на нашия пазар такова или негов аналог?

http://10fingers.bg/site/products.php?product=62410
Продаено е, но може да се пише на търговеца.Иначе на нашия пазар го няма с официален вносител, аз си го поръчвам от ebay.

# 697
  • София
Тъкмо и аз щях да напиша хендбижу и видях цнеата, която е сложила...ако това не е голяма туба, тази цена е абсурдна... преди го продаваше по 6-7 лв...

# 698
Здравейте,случайно някои да знае къде се е преместил магазина за мъниста от пазара до Била -Кв Младост .Благодаря предварително става въпрос за София

# 699
Магазина вече се намира в Младост 4,бл.425,ул.Атанас Москов

# 700
Мерси много за информацията!

# 701
  • Габрово
Да попитам за магазинчета за мъниста близо до или в Студенски град?

# 702
Добър вечер, творящи момичета! Портмонетата от речен камък са много впечатляващи! На мен поне много ми харесаха!!!
Днес завърших една гривна по поръчка. Ще се похваля и на вас Simple Smile

И едно въпросче: Някоя от вас знае ли откъде в България мога да си поръчам стоманена тел, клас 316L (това е медицинска стомана), в малки количества (1-2 кг)? Навсякъде, където питах ми предлагат минимум 15 кг.
Благодаря!

# 703
Здравейте Simple Smile аз си правя за собствен кеф бижута от моделин и смола Simple Smile да попитам в софия знаете ли магазин за елементи от стомана? Сребърни са твърде скъпи, а не искам вече тенекиени.

# 704
  • София
   Здрасти,няма такъв- в този на три уши има елрменти но малко,както и синджирчета. Но излизат доста солено.аз лично поръчвам от алиекспрес...

Общи условия

Активация на акаунт