Самоделни бижута 4

• 153 677
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
А в долната част как се прави така, че да не се изплъзнат мънистата? Blush

Самото телче има фабричен стопиращ накрайник с различна форма и функция:
http://www.artcrystal.biz/objects.php?cid=168

# 106
А в долната част как се прави така, че да не се изплъзнат мънистата? Blush

Самото телче има фабричен стопиращ накрайник с различна форма и функция:
http://www.artcrystal.biz/objects.php?cid=168

Тези дали са подходящи? Малко кривички ми се виждат и не мога да видя добре дали накрая имат такъв стопиращ накрайник Thinking
http://martenici-burgas.com/index.php?page=shop.product_details& … rt&Itemid=146

# 107
  • UK
Извинявай, ама как ще правиш бижута, като не можеш изобщо да си представиш как се правят? Като видиш една обеца, не ти ли става ясно как е направена? Поразгледай си бижутата, или иди в един магазин и разгледай, какво значи дали са подходящи, щом ги има, значи са подходящи, ама за даден тип бижута, не за всички... Казаха ти сто пъти къде да погледнеш, но ти искаш предварително сдъвкана информация. Хората за това ходят по курсове и си плащат, като не могат да се оправят сами. Ходи и чети където ти казаха.

# 108
Освен да се извиня, че досаждам, друго не знам какво да кажа.

# 109
  • Пловдив
Всеки някога е бил начинаещ, просто е добре да се порови в морето от информация, форуми и видеуроци.Малко е трудно да насочваме, когато самата ти не знаеш какво искаш да сътвориш.Огледай различни бижута, структурата им, прецени какъв тип техника те влече..

А телчетата са подходящи, разбира се, даже са с отварящо се ухо, може допълнително да се закачи нещо там, а кривите се изправят много лесно с плоски клещи.

# 110
  • UK
Нямам предвид, че досаждаш. Просто задаваш въпрос - отговарят ти, но то не отиваш да прочетеш отговора, просто задаваш нов въпрос. Иди в онзи сайт, има уроци, разгледай ги, вземи си две торбички с това и онова, и едни клещи, примерно, в м-арт са по 2-3 лева, поиграй си, последвай няколко урока, усети материала, както се казва. Така няма как да ги кажем какво да правиш, защото за всеки следващ чифт обеци, които искаш да направиш, ти пак няма да знаеш какво ти трябва. Разгледай онзи сайт, който ти дадоха. Разгледай им уроците. Разгледай и няколко урока в интернет - "free jewelry making tutorial" би трябвало да ти даде все някакъв резултат. Почни от нещо съвсем елементарно и това е.

Аз лично просто знам как се прави, не съм гледала клипчета и тн. Винаги съм си мислела, че това е част от желанието да правиш бижута изобщо. Не можеш ли да си представиш какво се прави с това, което показваш в предишния си пост?

# 111
Разглеждам сайтовете, които ми предлагате и чета отговорите, въпреки че май не изглежда точно така. За последното питане конкретно, просто не бях 100% сигурна дали са еднакви нещата, които ми предложиха и тези, които аз намерих. Предполагам какво се прави с това нещо, особено след като прочетох статията в Марабу, която ми предложиха. Така че ще се постарая следващото ми включване да е след като вече мога да покажа нещо готово.

# 112
Четох в няколко други форума  за изработка на бижута и изникна името Бижу ленд Пловдив ..Искам да попитам дали  още съществува и има ли сайт , защото нищо не намирам

# 113
  • Варна
Здравейте. От скоро и аз се захласнах по изработка на бижута, главно от полускъпоценни мъниста. Обаче тук (във Варна) няма много избор, и мислих да поръчам от ибей. Все попадам на продавачи от Китай, и се чудя дали има някакъв специалент режим на внос на полускъпоценни мъниста в България. Някой да има опит и да сподели? Благодаря ви Simple Smile

# 114
  • Пловдив
Здравейте. От скоро и аз се захласнах по изработка на бижута, главно от полускъпоценни мъниста. Обаче тук (във Варна) няма много избор, и мислих да поръчам от ибей. Все попадам на продавачи от Китай, и се чудя дали има някакъв специалент режим на внос на полускъпоценни мъниста в България. Някой да има опит и да сподели? Благодаря ви Simple Smile

Не точно режим.Просто пратки извън ЕС отиват на митница при стойност над 30 лв.Азиатците обикновено пишат по-ниски стойности, но това не е гаранция.Може да поръчваш под тази сума , разбира се, но и доста дълго пътуват.

# 115
  • Варна

Не точно режим.Просто пратки извън ЕС отиват на митница при стойност над 30 лв.Азиатците обикновено пишат по-ниски стойности, но това не е гаранция.Може да поръчваш под тази сума , разбира се, но и доста дълго пътуват.

Благодаря ти много за бързият отговор. Да, вярно е, че дълго пътуват, но пък цената си струва чакането, а аз нямам бърза работа. А самият факт, че са полускъпоценни не предполага ли нещо по-специално като сертификат или нещо подобно?

# 116
  • Пловдив
Не.По-сложно е със скъпоценните камъни и благородните метали, няма от какво да се притесняваш.Аз от години си поръчвам от ebay материали, от американския и английския.

# 117
  • Варна
Не.По-сложно е със скъпоценните камъни и благородните метали, няма от какво да се притесняваш.Аз от години си поръчвам от ebay материали, от американския и английския.

Много благодаря Simple Smile Ще споделиш ли някой любим сайт, от който поръчваш?

# 118
Здравейте! От скоро съм се запалила да правя бижута. Много ми хареса една плетка, която видях в един сайт. Търсих много из нета , но не намирам нищо подобно. Чудех се дали някоя от вас не е срещала нещо подобно. Ще съм ви благодарна, ако може да ме насочите. http://glskris.snimka.bg/hobby/gerdani.774360.31484532
http://glskris.snimka.bg/hobby/gerdani.774360.31484533

# 119
wollypub,отноисно запитването за"бижуланд 'в Пловдив ,намира се зад халите в центъра.
Ако си от Пловдив ,ще го намериш лесно ,но за сайт ,не го зная ,защото лично ходя до там.
Има много,интересни неща,на достъпни цани.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт