Самоделни бижута 4

• 153 684
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Извинявам се за глупавия въпрос, но как мога да кача снимки тук за да ви покажа моето хоби?

# 346
  • Варна
BOHU колието е мн нежно. Аз за момента правя само гривни още не ми е дояла музата за колието. Искам да Ви добавя още еднин сайт от който аз си поръчвам естествените камъни http://martenici-petya.com/
За съжаление нямат магазин във варна и поръчвам по интернет. Само Ем арт намирам тука в града.

Amorevole кажи моля те от къде вземаш металните елементи?

# 347
Момичета бихте ли ми препоръчали качествено лепило за бижута? Иска ми се да правя обеци,но да се науча да лепя кристали,перли и т.н. Ако има такива където правят такива обеци ще Ви бъда благодарна да споделят своя опит  Grinning

# 348
  • Пловдив
Момичета бихте ли ми препоръчали качествено лепило за бижута? Иска ми се да правя обеци,но да се науча да лепя кристали,перли и т.н. Ако има такива където правят такива обеци ще Ви бъда благодарна да споделят своя опит  Grinning

E6000 е лепилото, което ти трябва.Не се продава в България, но се доставя до тук , коментирали сме го по-назад в темата.

# 349
Amorevole кажи моля те от къде вземаш металните елементи?

Milagros, ние си ги правим. Така че са съвсем "самоделни". Grinning

# 350
Здравейтее! Аз съм нова тук, но ви чета и гледам от отдавна, като цяло сте втория ми гуугъл! Grinning
И аз тръгнах по пътя с ръчно изработените бижута (които може да видите тук https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%B5%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1 … y/165156896882575 ) и се радвам, че повече хора създават нещо уникално и от себе си!

# 351
Щрудел, много красиви неща. Много много арт и много нежни Heart

# 352
Много благодаря! ^_^

# 353
Уникални са наистина. И аз съм малко нова, но няма как да не напиша своето възхищение от вашето ръкоделие. СТРАХОТНО

# 354
Здравейте  Hug
Аз съм поредното свежо допълнение в бижутоправнето   Joy
Като за начало искам да си купя клещи, малко тел и аксесоари и да усвоя основните техники.
Може ли да ми кажете коя марка клещи са най-качествени? Вие от кои сте най-доволни? Гледах и на първа страница, но не открих такава информация, извинявам се, ако нещо съм пропуснала...

# 355
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Като за начало искам да си купя клещи, малко тел и аксесоари и да усвоя основните техники.
Може ли да ми кажете коя марка клещи са най-качествени? Вие от кои сте най-доволни? Гледах и на първа страница, но не открих такава информация, извинявам се, ако нещо съм пропуснала...

Най-качествени са инструментите на BeadSmith и Beadalon, продават се и в БГ, на първа страница има линк към сайта, който ги предлага.

# 356
Здравейте  Hug

Най-качествени са инструментите на BeadSmith и Beadalon, продават се и в БГ, на първа страница има линк към сайта, който ги предлага.

Благодаря   bouquet  bouquet

# 357
  • Kопенхаген
Първи опити... Следващите по добри  Grinning

Скрит текст:

# 358
  • Пловдив
Мадам , чудесни са, браво  smile3501

# 359
  • Kопенхаген
Горгона , благодаря  Grinning

Общи условия