Самоделни бижута 4

• 153 679
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Извиняваи, че чак сега отговарям, но бяхме на почивка. За кумихимото използвах един вълнен конец. По- тънък е от шнуровете които купих половин мм (памучни) и трябваше мънистата (3.5мм) да влизат без проблем. 

# 376
Хей и аз искам да видя красивите неща може ли и на мен на лични да ми пратите?

# 377
  • Kопенхаген
pingu , сега прочетох, че правиш кумихимо, аз също  Grinning

Ето нещо от мен.

Скрит текст:

Къде мога да видя твои неща?

# 378
Много е красиво, много ги харесвам как се получават. А за това къде да се видят в снимката каквото съм качила имам и една синя гривна подобна на розовата, както и няколко други, но още не съм ги снимала. От няма и месец се запалих да правя бижута и нямам много време покрай децата и останалите работи. Има дни в които даже нямам време да ги пипна нещата, но се надявам да напредна с материята скоро и да надобрея, че си имам някои забележки към мен си. Ето тук са повечето неща които съм направила   http://aeli.snimka.bg/hobby/hm.819878. А може ли линк към твоите, много обичам бижута.

# 379
Здравейте Simple Smile Искам да попитам дали знаете с какво мога да залепя стъкло за метал, без стъклото да побелее? Питам защото пробвах със силикон, но се разлепя, а с моментно лепило от типа "Капчица" стъклото побелява много гадно Sad Та, ако някой знае, ще съм много благодарна!

# 380
Пробвай с PU лепило - продава се в формата на САЛАМ  newsm03 moresmile

# 381
  • Тра-ла-ла
Търся силиконов пистолет, но с тънък накрайник, за да лепя дребни елементи. Всички пистолети, които намирам из нета са все с големи отвори отпред. Идеи от къде да купя каквото търся? Crazy

# 382
Моят пистолет е Steinel, към него могат да се купят различни приставки, има и тънки накрайници. Купуван е от Практикер за около 40 лв.

# 383
Здравейте, влизам с въпрос. Дадох на сребърен обков естествен (природен) камък, за да го закача на верижка. Върнаха ми го с промен цвят. Cry Знаете ли как да го оправя, за да си върне първоначалния вид? Незнам как се казва камъка. Praynig

# 384
  • Пловдив
Здравейте, влизам с въпрос. Дадох на сребърен обков естествен (природен) камък, за да го закача на верижка. Върнаха ми го с промен цвят. Cry Знаете ли как да го оправя, за да си върне първоначалния вид? Незнам как се казва камъка. Praynig

Променен как - изсветлял, потъмнял, добил мътност?Дай поне снимка на камъка?Да не те отчайвам, но е много вероятно и да не може да се възстанови цвета.

# 385
Мисля да отида да питам този "майстрор" с какво точно го е третирал, попъмнял е където беше кафяво сега е сиво, не съм го снимала преди да го дам да го правят.  Cry

# 386
Вече мога и аз да се похваля с нещо ново http://handmadejewelrybygalabina.blogspot.com/2014/06/blog-post.html

# 387
Здравейте момичета:) Нещо се изгубих последно време, но вижте какви красоти измайсторих. Надявам се скоро да си намерят красива притежателка, стискайте ми палци:) Ето го и линка:) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.669801703068364.107374 … 551081&type=3

Прекрасна нова седмица и хайде да спира да вали:)

# 388
Момичета, да знаете как да махна полираща паста от камък, оказа се, че тя му е променила цвета...? Sad

# 389
  • Пловдив
Момичета, да знаете как да махна полираща паста от камък, оказа се, че тя му е променила цвета...? Sad

С разтворител, предполагам..Като я махнеш обаче не очаквай камъкът да си върне цвета, може още да се измени и изобщо използването на такива силни разтвори е само за краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт