Самоделни бижута 4

• 153 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  bouquet
Аз ходих само на един курс, и засега толкова са ми знанията .
Днес отидох в магазина на Ем Арт, купих си два цвята конци засега.  Peace

# 571
Имате ли представа тези "шапчици" от тел върху мънистото изработват ли се или се продават и готови?
Скрит текст:

Това на снимката е изработено, много лесно се прави.
Ето един подходящ видео урок:
https://youtu.be/oci1eWbxK-w
  bouquet  bouquet  bouquet супер! много благодаря!

# 572
Здравейте! Някой продава ли бижутата си онлайн? Бих искала да се регистрирам в Итси например, обаче трябва да си направя пейпал регистрация. Чудя се, тъй като  евентуално ще ми превеждат сума, регистрацията като частен или като бизнес клиент трябва да е? Ако има някой запознат, ще се радвам да сподели Simple Smile
Ето няколко снимки и от мен:

https://www.facebook.com/1411984149056021/photos/pcb.14918344977 … ype=1&theater
https://www.facebook.com/1411984149056021/photos/pcb.14854846850 … ype=1&theater
https://www.facebook.com/1411984149056021/photos/pcb.14812678154 … ype=1&theater

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 17:12 от SUNDAE

# 573
Moмичета, аз съвсем от скоро се занимавам с разни бижута, които правя за мен, майка ми и приятелки. Няма смисъл да показвам, защото не са кой знае какво, но ще ви следя и ще гледам да намирам повече веме за новото си хоби  Hug

# 574
С какво лепите стъкло /и стъклени камъни/ на метал? Лепилото E6000 подходящо ли е? Намерих си онлайн, но четох отзив от клиент, че не се залепят стъклените му мъниста - падат. И съм в чуденка да го купувам ли. С какво лепите стъкло върху метал?

# 575
Момичета, поръчвали ли сте материали от АлиЕкспрес?
Интересува ме как е качеството? Ясно, че няма да е перфектно - все пак са китайци, но все пак ... Thinking Случвало ли се е нещата да не отговарят на снимките?

# 576
  • Варна
Аз не съм поръчвала, но вероятно си зависи от доставчика. Бях на крачка да си заръчам едни неща, но добре, че се спрях, че с бебето нямам достатъчно време. А и плажовете с камъчета масово ги покриват с пясък, та намирането на суровина скоро може да е мисия невъзможна. Ще трябва до Гърция да се ходи за камънак Simple Smile

# 577
Да, поръчвала съм - от някои складове и по няколко пъти. Не съм попадала на некоректни. Веднъж един от продуктите беше с лошо качество - изпратих им снимки и сериен номер и те ми изпратиха безплатно нови, вече с добро качество. При друг доставчик също имаше забележки по качеството (този път на няколко бройки, не на целия пакет от съответния продукт) - също им изпратих снимки, компенсираха ми от цената. Имам някакъв рейтинг там, не зная оказва ли влияние ... Дори веднъж ми се случи да ми изпратят допълнително някакви неща, които не съм поръчвала (разбира се, писах им, а в отговор ми се извиниха за неудобството, че са се объркали, надявали се да мога да ги използвам за нещо  Laughing ), сучвало се е и дребни подаръчета или мострички да изпратят заедно с пратката.
Но винаги оглеждам, преди да поръчам от някакви нови и непознати за мен - какъв им е рейтингът, има ли поръчки на съответния продукт, какви са коментарите на купувачите за този продукт.
Като цяло, това, което съм получавала, е отговаряло на очакванията ми.  Peace

# 578
Звучи много добре Simple Smile Би ли споделила от кои търговци си доволна? Не съм поръчвала никога от Али и малко се притеснявам, та бих искала поне първата ми поръчка да е от изпробван и доказан търговец Peace

# 579
Зизу, зависи какво търсиш.  Wink
Скрит текст:
Аз лично съм доволна от тези - Dorabeads Jewelry; Topbeads Jewelry; Love beads.

# 580
Благодаря ти, сега ще ги разгледам  bouquet
Не споменах конкретни материали, защото като се замисля май използвам всичко - и дърво, и метал, и полускъпоценни камъни, и синци, стъклени и кристални мъниста също ...  Mr. Green

# 581
Какво значи все пак са китайци? Складовете в България пазаруват също от Китай, много малка част имат турска или румънска стока.
Взимала съм от АлиЕкспрес има неща, от които бяхме доволни и такива от които не, както навсякъде.
Единственото е, че няма как да се пипне и на снимките понякога изглеждат много по-добре отколкото са. Но винаги може да се върне.
Проблеми сме нямали, дори една от поръчките, която беше за около 50 долара ми я шипнаха с DHL без да плащам за доставка. Стоманени лого монети сме поръчвали, от фабриката бяха изключително любезни писаха ни сигурно 20 пъти да се уверят точно какво и как го искаме.
Като цяло съм доволна.

# 582
Означава, че често получения продукт се доближава само леко до този от снимките, не качват реални снимки.
Ясно ми е, че много от материалите са китайски. Точно за това реших, че е време да започна с поръчките от Али, вместо да продължа с тези от българските сайтове - първите са по-изгодни.
Но за разлика от снимките в Али, в българските сайтове масово се използват реални снимки, а не свалени от интернет, които показват реалното качество Peace
И да, знам, че нещата могат да се върнат, но не мисля, че бих имала толкова свободно време и нерви за да се занимавам с подобни неща. Именно за това реших поне първите ми поръчки да са от някой сигурен търговец Peace

# 583
Не знам дали явно аз съм настроена така, от това което съм виждала по складовете тук, по бижутата тук, но долу горе като видя снимките ми става ясно какво ще пристигне. Единствено с едно бяло стъкло мога да кажа, че съм се "прекарала" исках да е снежно бяло, а то е по-скоро млечно не е така ярко. Но си отиде и то по пътя.
Dorabeads, които са препоръчали по-нагоре са наистина сигурен избор. Една от първите поръчки беше при тях.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт