Самоделни бижута 4

• 153 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм поръчвала само от тях Peace Изключително любезни и коректни са. Изпращат предимно с Лео Експрес, но ако искаш може да им пишеш да е друг доставчика Peace

# 631
  • София
Аз съм си писала с тях, но те нямат продуктите, които аз използвам, за съжаление Sad иначе днес в Paolo Apologna  на ул.Три уши 3  в София има черен петък и абс.всичко е на 50%... aз икзупих света Sad дано разпордам повечето неща на хенд-мейд феста,че ще фалирам иначе хаххахаха

# 632
Ех, завиждам Heart Eyes
Аз съм от малък град и нямаме такива магазинчета. За това пък съм решила да започна да поръчвам от Китай, че излизат много по-изгодно. Нооо аз като цяло все по-рядко се занимавам с бижута. Сега мисля да понаправя някои неща за да помогна при един благотворителен базар, но като цяло правя неща само за себе си Simple Smile

# 633
Благодаря,че споделихте.А вие продавате ли бижутата си,или предимно за вас си правите?Моя мъж като ме види и все вика:лелее,пак ли каманяци си купила  Mr. Green

# 634
  • София
Аз, лично, продавам. ДО скоро беше в тесен кръг, сега съм решила да съм по-постоянна и упорита, и ако мога да развия нещата. от следващия месец си пускам сайт, а в нач. на ноември съм на хендмейд фест и много се вълнувам. досега все във фб действам. Но натрупването на клиенти става трудно и бавно, и за нетърпеливи хора като мен, се изисква канско постоянство Simple Smile

# 635
За мартеници бургас още едно положително мнение - поръчвала съм, коректни са.
Знам, че за пореден път ще се повдигне, но бихте ли обяснили къде точно са тези складове на Илиянци, но като за човек, който никога не е ходил в Илиянци?

# 636
  • София
И аз не бях ходила, отидох на сляпо и бродих като гламава. накрая питах една продавачка на бижута и тя, за щастие, ми каза. има един мол "галерия" му викат. не знам дали ще ти го обясня адекватно. Като се изходиш от главния вход до края на сергиите, и срещу теб има закрит МОЛ. вляво има голям паркинг. Като застанеш с лице към паркинга, точно отзад се вижда надписа ГАЛЕРИЯ. Ако не се ориентираш-питай. Ако друг има инфо ,моля, да я сподели. аз само до този се домогнах...

# 637
Благодаря за напътствията, всичко ще ми е от полза, да си спестя и аз обикалянето:)

# 638
  • Vraca
Момичета,поръчвали ли сте от martenici-burgas?Ако да-доволни ли сте,че мисля другата седмица да поръчам от там?
Аз главно от там поръчвам и съм доволна.

# 639
Благодаря,значи смело мога да поръчам и аз от там Simple Smile

# 640
Аз главно от тях пазарувам, тъй като в нашият град има само два такива "склада". Изключително любезни и коректни са наистина.
Благородно завиждам за Илиянци Laughing

# 641
  • Vraca
Момичета вие по какъв начин си пласирате красотите. Аз виждам големи трудности...

# 642
Правиш си страница във фейсбук, правиш си акаунт в 10fingers и другите подобни сайтове за ръчна изработка и продажба на предмети. Разбира се трябва да направиш и хубави снимки, които да представят бижутата ти в най-добрата им светлина. Ходиш по магазините в твоя град и си предлагаш стоката.
Аз лично не пласирам нещата си. Правя ги, когато имам настроение и муза. Продала съм точно 3 неща за общо около 100лв. и то на приятели. Имала съм запитвания пак от приятели, но уви - не мога и не искам да правя бижута, защото някой ме е накарал. Надявам се да е временно, защото някой лев никога не е излишен  Peace

# 643
  • София
И аз съм трудна. Защото съм отвратителна търговка, изключително трудно ми е да кажа- вземи моето, защото е по-хубаво от другите. Напротив, винаги се подценявам и никога няма да накарам някой да купи нещо насила. Продавам на приятели, но и там срещам трудности, защото пък искам да им угодя, а произлизат едни п0о-различни неща-примерно -дълго ми е, късо ми е, искам друга закопчалка, нещо ми падна и т.н. И аз, ест. се старая да го оправя, но пък аз ги правя по стандарти и е естествено на някой да е по-дълго, на друг по-късо... имам проблеми и със снимките. но който съм разпитала, казва, че става много бавно пробиването и тоя път съм се запънала да успея. сега отивам на един хендмейд фест и ми е доста притеснено, защото бая вложих, но продуктите не са много, а и успявам да правя само нощем ,когато децата заспят и оправя  къщата...и стават бавно, аз почти нямам еднакъв артикул. На мен ми е приятно да правя поръчки, въобще винаги ми е приятно да седна и да правя нещо, особ. ако някой ми поръча нещо негово саи измислено и тр. да обикалям да търся точния материал, висулка, цвят и т.н.

# 644
и тр. да обикалям да търся точния материал, висулка, цвят и т.н.
Точно за това не обичам да изпълнявам индивидуални поръчки Mr. Green В моя град няма магазин за подобни материали, което значи, че ако ми трябва нещо трябва да го поръчам, а това автоматично оскъпява крайния продукт с едни 5лв.  Whistling
Аз също малко се подценявам и винаги обявената цена е по-ниска от реалната, защото нали е за приятел ... Кофти ми е да му взема парите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт