Самоделни бижута 4

• 153 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, някой може ли да ми помогне от къде мога да си купя буквички за гривни амулети?

# 661
Здравейте, някой може ли да ми помогне от къде мога да си купя буквички за гривни амулети?
Например:
http://www.-spam140-/center.php?w=2&w1=25&w2=66&s=02 … c99444&w13=20

# 662
  • София
Еййй... тоя уикенд София ще се пръсне от хенд мейд пазари...аз не знам на кой по-напред ще ида, обаче пак ще пръсна сума пари Sad Но пък ме викнаха и аз да участвам в един в неделя, та се надявам да поизкарам пак, та да покрия разходите  Mr. Green
за софия ли питаш-ако да- има в магазина за бижута на Три уши номер 3- зад съдебната палата и на ал.стамболийски 55- магазин Бижуто.

# 663
Здравейте, не знам дали има по-подходяща тема за моя въпрос, но съм сигурна, че и вие ще можете да ми помогнете.
Развали ми се силиконовия пистолет! Той е купуван от Пркатикер и уж беше много качествен (марка Steinel), но започна да тече, дори без да натискам спусъка. Аз го имам от четири години, не знам колко се очаква да издържат тези машинки, може пък да му е дошло времето.
Чудя се дали и къде въобще могат да ми го оправят или да не се занимавам и да си купя нов... Но искам да е добър, не ми трябват еднодневки, които да ми гърмят в ръцете. Ако има и такива с различни накрайници в комплект, ще е даже още по-добре.
Идеи?

# 664
Възможно е да чете заради некачествен силикон Peace Ако искаш първо пробвай с друга марка силикон и след това помисли за ремонт или смяна.

# 665
И силиконът ми е Steinel, винаги съм ползвала такъв, купих си много резервни още като взех пистолета. Дали е възможно стоенето да му се е отразило?

# 666
Не съм много сигурна, но вероятно времето и околната среда влияят по някакъв начин и на качеството му Thinking

# 667
Например:
http://www.--reklamen-spam--/center.php?w=2&w1=25&w2=66& … c99444&w13=20
не ми излиза Sad

# 668
Еййй... тоя уикенд София ще се пръсне от хенд мейд пазари...аз не знам на кой по-напред ще ида, обаче пак ще пръсна сума пари Sad Но пък ме викнаха и аз да участвам в един в неделя, та се надявам да поизкарам пак, та да покрия разходите  Mr. Green
за софия ли питаш-ако да- има в магазина за бижута на Три уши номер 3- зад съдебната палата и на ал.стамболийски 55- магазин Бижуто.
благодаря, точно там мисля да ида! Аз от мн скоро се занимавам, не е професионално, а просто се успокоявам! Въпроса е, че на 3 уши са доста скъпи материалите, в сравнение с други места. Благодаря още веднъж!

# 669
Какви са тези буквички? Висулките, които някои закачат към гривни от рода на Инфинити или от тези, които се нижат на каишка за да се получи име? А може би друг вид Thinking

# 670
Какви са тези буквички? Висулките, които някои закачат към гривни от рода на Инфинити или от тези, които се нижат на каишка за да се получи име? А може би друг вид Thinking

Предполагам става въпрос за стоманените букви, от рода на инфинити, които слагат на червена корда. Предлагат се на няколко места, но и аз не съм виждала по складове и т.н.

# 671
Например:
http://www.--reklamen-spam--/center.php?w=2&w1=25&w2=66& … c99444&w13=20
не ми излиза Sad

А, не може явно, сайта на магазина дето е в подлеза на ндк беше, че не се сещам сега как се казваше.

# 672
  • Испания
Здравейте, момичета!  wavey

Прекрасни бижута изработвате.  smile3501

Моят скромен принос в темата /многократно правя опити за читави снимки, но металът блести и... не се получава това, което е в действителност/  Embarassed Започнах миналата седмица:

# 673
smileys, браво! Продължавай да твориш!

Аз пък идвам да споделя, какво предизвикателство си поставих днес за нещо, което искам да създам през януари Peace Не е трудна, но аз дори не съм пробвала да направя шнур със синци до сега. Всичките ми бижута са простички нанизи, та за мен предизвикателството си е голямо. Февруари съм рожденичка и мисля това да е подаръка от мен за мен Mr. Green
Скрит текст:

# 674
  • Испания
Благодаря, Зизу.

Много красиво предизвикателство.

Общи условия

Активация на акаунт