Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 414
  • 460
  •   1
Отговори
# 315
Аа, и аз се сетих, че мацката на един познат се направи на бременна. Казала му го не на него, а една вечер, когато били в ресторант с много приятели.  Laughing Те бяха заедно доста години, но той не искаше брак, защото беше разведен, с големи деца и не търсеше това. А тя хубавица, пак разведена с деца, ама търсеше сигурността - все пак да има кой да я издържа и глези. Та с това се опита да го накара да си промени мнението. НО той поиска да отидат на лекар заедно след около месец и тя тогава изтърси - ми то ми дойде вчера  Joy

От друга страна аз забременях и тогава се събрахме с моя. Ама не съм дупчила презервативи.  Wink

# 316
 Joy И какво очаква да постигне? Предполагам са се разделили  newsm78

# 317
Ееееее, не, защо? Той си знаеше, че тя иска да се съберат напълно. Тя просто каза, че й било закъсняло доста, хормонално явно  Wink Накрая му изневери, той я хвана и тогава й би шута. Тя пък го обвини, че той е виновен и заради него е стигнала до изневяра, щот не искал да се оженят...

# 318
"Не мога да имам деца! СТрадам от стерилитет, а и пия хапчета за регулиране на хормоните!". Година по-късно е бременна. Той ясно й заявява, че не иска това дете. А тя го контрира с "Как не те е срам и няма ли да ти е грях на душата, аз, заблеменялата по чудо да абортирам?!". Сега, десет години по-късно обвиняват него, че нямал чувства към нея, а детето гледа като доведено куче.

# 319
Тук намирам грешката в него - като го е приел - е длъжен да го обича!

# 320
Тук намирам грешката в него - като го е приел - е длъжен да го обича!

Не! Аз съм единствената, която го защитава, а нея обвинява.

# 321
"Не мога да имам деца! СТрадам от стерилитет, а и пия хапчета за регулиране на хормоните!". Година по-късно е бременна. Той ясно й заявява, че не иска това дете. А тя го контрира с "Как не те е срам и няма ли да ти е грях на душата, аз, заблеменялата по чудо да абортирам?!". Сега, десет години по-късно обвиняват него, че нямал чувства към нея, а детето гледа като доведено куче.

Ама ако това е истина,защо нея я обвиняваш,а него защитаваш? Или тя го е излъгала изначало Thinking

# 322
Е, ти не четеш ли какво съм написала?!  Simple Smile
Ясно му заявява, че деца не може да има. Заживяват така, заедно с тази идея и след година тя го сюрпризира и поставя пред свършен факт.

Самият той си има други деца от предишен брак и започвайки връзка с нея не е й обсъждал възможността за увеличаване на поколението му. А всъщност, подозирам, връзката е станала сериозна, именно поради фактът, че тя не може да има деца, по думите й.

# 323
Смотаняк е, само това ще ти кажа. Не може да си наясно със собствените си чувства и по този начин да заблуждаваш, когато иде реч за нов човек/бебе! Независимо дали си искал или не бременност - поставен пред свършен факт - си длъжен да бъдеш отговорен - но не от съжаление, а трезво - тоест като не го искаш наистина - кажи го в прав текст и остави другия да реши дали да остави бебето. Личното ми мнение е това...Естествено, същото се отнася и до жената, но в случая мъжа е този, дето не обича бебето - не нея...

# 324
Е, ти не четеш ли какво съм написала?!  Simple Smile
Ясно му заявява, че деца не може да има. Заживяват така, заедно с тази идея и след година тя го сюрпризира и поставя пред свършен факт.

Самият той си има други деца от предишен брак и започвайки връзка с нея не е й обсъждал възможността за увеличаване на поколението му. А всъщност, подозирам, връзката е станала сериозна, именно поради фактът, че тя не може да има деца, по думите й.

Чета Peace но ако и тя е живяла с тази мисъл ,че не може да има деца и изведнъж (има всякакви явления в медицината) се оказва бременна.Тя сигурно също е била шокирана Thinking Тогава не виждам защо трябва да направи аборт,заради едната връзка ли?Няма други мъже ли? Поне АЗ така мисля.
НО виж,ако тя го излъгала с това,че е стерилна-тогава да,тя е виновна Peace и може да я обвиняваш,но иначе не виждам защо Peace

# 325
  • София
Лъжата, под каквато и да е форма, за каквито и да е "благородни" цели, не води до нищо добро и винаги в един момент излиза наяве. Аз не бих искала да градя връзка, семейство, че и деца да гледам, започвайки с лъжа и измама.

# 326
Ама, Вилико, той го казва. Ясно при това!
- Не искам това дете, направи аборт.
- Не, няма. Ще живея с теб, а ти с нас.
- О.к., но освен финанси, друго не чакай от мен.
И сега той бил виновен! За какво? Че го използват за донор по най-кофти начин ли?

Другата ми абсолютно реална история е за двойката, в която той ясно заявява, че не иска никога, при никакви обстоятелства да има деца. Жената се съгласява, но след ен брой години, спира хапчетата и забременява, напълно съзнателно. Днес тя е самотна майка.

sparkling eyes, ни най-малко не беше шокирана. Flutter

# 327
Ааа, чакай де - ми ти сега даде тез подробности. Тогава да, вината е споделена - но не е само нейна де  Wink

А това за забременяване въпреки отказ на мъжа - не е нищо ново. Пък и аз познавам доста семейства щастливи, дето въпреки неискането на мъжа - днес той е идеален баща и съпруг, на някои хора им трябва просто максимален мотив, за да вземат решение...

# 328
Ама, Вилико, той го казва. Ясно при това!
- Не искам това дете, направи аборт.
- Не, няма. Ще живея с теб, а ти с нас.
- О.к., но освен финанси, друго не чакай от мен.
И сега той бил виновен! За какво? Че го използват за донор по най-кофти начин ли?

Другата ми абсолютно реална история е за двойката, в която той ясно заявява, че не иска никога, при никакви обстоятелства да има деца. Жената се съгласява, но след ен брой години, спира хапчетата и забременява, напълно съзнателно. Днес тя е самотна майка.

sparkling eyes, ни най-малко не беше шокирана. Flutter

Ееее,ама почни с това де Crossing Arms Ти ги представи по един мааалко по-различен начин Naughty

# 329
А представете си детето като порасне, ако разбере, че причината за неговото съществуване не е безграничната любов между родителите в момента на зачеването, а е способ за задържане на партньора. Аз бих се почувствала нежелана и използвана. Особено ако бракът все пак е непросъществувал!

Общи условия

Активация на акаунт