Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 404
  • 460
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Защото децата и родителите са свързани. В Библията нещо се говори за греховете на родителите, аз чак не бих се изразила така, но се получават ефекти в същия смисъл. Разкритата лъжа може да предизвика много, ама много негативна реакция и към детето, защото то е плод на лъжата, а някои хора не искат всеки ден да се сещат как са били измамени, също както други не понасят децата, плод на изневяра. Не винаги целта оправдава средствата, защото идва утрешният ден и така ден след ден.

# 346
  • София
Е щом намесихме и Библията - значи детето е "обречено" още от самото начало.   Rolling Eyes

# 347
  • София
Сетих се за нея. За добро или лошо, в нея има някои фундаментални неща - в случая с греховете на родителите е метафорична препратка към отговорността, която носи един човек за постъпките си, и че неговите решения и постъпки се  отразяват сериозно на децата му. Нещо като напомняне "мислИ какви ги вършиш". Нали си спомняш случая с отвлеченото дете преди месеци - хората хем съчувстваха на детето, хем бяха почти единодушни, че не са изненадани предвид начина на живот на родителя. Това е илюстрация на библейската идея за греховете на родителите.

# 348
Случайно попаднах на това и се сетих за тази тема Joy
може ли да се забременее,ако при френска любов мъжът свърши в устата на жената и тя си вкара спермата веднага с ръка
една от компанията иска така да забременее от приятеля си,но той още не искал деца

# 349
Явно девойката е готова на всичко. УжасТ. Той като не ще деца, ще има да се чуди, как е забременняла, като той и свършва в устата  hahaha  Ще реши, че има връзка между сливиците и фалопиевите тръби  Laughing

# 350
По скоро ще реши че има връзка с нечий друг бебеправещ орган или ако случайно му дойде на ума каква я е свършила - че няма връзка с главния мозък...
Иначе нищо невъзможно няма... Но си я представям как държи спермата в уста и тича нейде да довърши оплождането.

# 351
 Joy Замислям се тия сперматозоидчета колко животец имат все пак...Но щом при повторен секс - тоест след достатъчно минути - може да стане фал уж - значи и така би могло - но как пък ще си я впръска вътре, достатъчно дълбоко, вероятно от челна стойка, знам ли  Thinking

# 352
  • София
държеливи са гадинките

# 353
държеливи са гадинките

Joy Значи трябва да бягаме далеч, далеч...
Аз обаче бих забременяла насила от някой милионер, съвсем сериозно. Ако си поеме отговорността - демек даде издръжка - супер. Ако ли не - пробвам с нов.

# 354
Joy Замислям се тия сперматозоидчета колко животец имат все пак...Но щом при повторен секс - тоест след достатъчно минути - може да стане фал уж - значи и така би могло - но как пък ще си я впръска вътре, достатъчно дълбоко, вероятно от челна стойка, знам ли  Thinking

Държеливи са изродите!  Mr. Green До пет дни в подходяща среда, а при повторен секс някои си стоят тихо и "бам" при първото вкарване, влизат и те.  #Cussing out

# 355
Ееееее, уби ме! Но това при случай – че мъжът не се е къпал – предполагам?
Иначе – звучи доста плашещо, сега като си лягам с някого – ще трябва първо да питам – последните 5 дни не си правил секс, нали, ама сериозно?!?

# 356
Уф, Вилико, не върху пениса живеят гадовете. Те, милинките, пет дни върху червото да преседят и ще носят не живот, а мирис на мърша.
Във влагалището имат шанс за живот до пет денонощия, стига да не е много кисела средата.

# 357
Аааааааааааааа  Joy добре, успокоих се - но пак не ми стана ясно - стоят си във влагалището ми и при нов контакт - ще влязат, така ли? Тоест някой трябва да ги набута надълбоко? Ето - значи остава отворен въпроса на момичето - как точно ще ги вкара от устата си вътре...

# 358
  • София
Само трябва да внимаваш кой е мъжът. Представи си как вторият набутва своите и чуждите... и после като в един филм - роди се черно бебе.

# 359
Да, при новите фактри, разкрити в темата - трябва много да се внимава.

Общи условия

Активация на акаунт