Как и с какво перете бебешките дрешки?

• 6 371
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
  • на кой му пука, майна
Първия месец перях с Тео бебе и Силан белия, после с Ариел или Персил и същия омекотител 

# 151
в пералнята, с тео бебе и ленор сензитив

# 152
Пера от самото начало с пералнята, прах "Тео-бебе" и омекотител "Ленор-бебе", без допълнителни изплаквания. Много съм доволна Peace
На баткото дрешките ги перях на ръка докато стана на една годинка, а сега се чудя с какъв акъл съм го правила Mr. Green С пералнята е не само по-лесно, но и по-качествено Wink

# 153
Пера с Тео бебе в пералнята, не слагам омекотител.

# 154
  • Варна
В началото перях дрехите на малкия със Сано Максима-течния концентрат. След като той свърши не можах да го намеря никъде по магазините и взех Персил Сенситив-пак течен концентрат. И от двата съм много доволна, изпират петната, а дрешките след това ухаят прекрасно. Ползвам омекотител Силан или Ленор сенситив. Освен това още откакто се е родил Вики, пера дрешките му в пералнята. Проблеми не е имало.

# 155
С Тео бебе в пералнята от самото раждане. Не слагам омекотител аз и детето имаме алергия.

# 156
  • София
Пера с течен препарат Фрош, от който съм много доволна. Не слагам омекотител, мисля, че е излишно.

# 157
  • София
Ползвам Персил или Ариел.Омекотителят обикновено е Сензитив (за деца) Hug

# 158
с ТЕО БЕБЕ и омекотител Силан Сенситив - в началото перях с Персил течен за бебета , но е доста скъпо и от 6 -я месец започнах с Тео - беше ме страх ако не е течен да не се получи алергия , защото понякога не се разтваря добре праха, но вече след 6-я месец се предполага че кожата е адаптирана към средата и опитах!

# 159
...... с течен Аriel и омекотител Lenor в пералня

Последна редакция: пт, 17 мар 2006, 15:20 от hani

# 160
В началото перях с МАКСИМА , но нещо не съм доволна.Минах на Персил и дрешките му светнаха, добавям и силан сенситив, много съм доволна   Hug

# 161
В началото перях с течен Sano Maxima на ръка, защото за пералня не събирах достатъчно дрешки. После минах на пране в пералня с Тео Бебе. Но синът ми вече е голям и напоследък му пускам пералня с обикновен прах за пране и омекотител, с които пера нашите дрехи.

# 162
Няма  я моята опция - с течен препарат без омекотител!
Използвам бебешкия Фрош - страхотен е! Няма нужда от омекотител и е много икономичен.

# 163
пера с прах ариел и слагам омекотител

# 164
И до сега продължавам да пера нейните дрехи със Сано Максима и омекотилет Ленор сенситив или белия с кокичета.
И ние сме така!

Общи условия

Активация на акаунт