Пътуване в Италия, море, езера, планини, забележителности и…..

• 140 937
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
До Болоня летят.  Peace И аз така миналия месец се поизлъгах.

# 211
Аз като купувах сега билет имаше 2 опции, Болоня и Форли. Преди година и половина летях до Форли.....сега купих до Болоня, ама защо ли ме съмнява, че ще ни стоварят във Форли......

# 212
Ако погледнеш пак до Форли изобщо няма полети.

# 213
Ами пише Болоня Форли......сега, като купувах преди месец билета беше разделено отделно Болоня, отделно Форли.от тук и още по голямото  съмнение, че ще ни атоварят във Форли.. Tired

П.п сега като погледнах по подробно, всъщност пак си има и до Болоня и до Болоня Форли.....ама си мисля, че е един и същ полет и ще си кацне във Форли......не в Болоня

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 22:04 от Звезден^Прах

# 214
  • Сф
Аууу, в първия момент се стреснах, че съм платила до Форли, ама сега прегледах резервацията и сме до Болоня BLQ. Много се надявам наистина до там да ни оставят, че иначе трябва да мисля вариант Б.

Ина, благодаря, че ми обърна внимание за летищата.  Hug

Та, да попитам и другите отново - има ли смисъл да спираме в Ливорно и Лука или само Болоня ? Simple Smile

# 215
Независимо какво все още е останало на сайта полета е до Болоня. Имаше преди месеци прес- съобщение. И на сайта го имаше като новина (сега не мога да го открия). Подмениха Форли (нещо летището не може да приема определен тип самолети) с Болоня.

# 216
Мечтая да посетя Южна Италия - Неапол, Амалфи, Позитано.... Единственото ни свободно време обаче е началото на ноември. Имате ли представа дали там е топло тогава, красиво ли е, има ли цъфтящи цветя?

# 217
Ще ходим на организирана екскурзия(с агенция) до Италия.Знаете ли откъде мога да намеря пътеводителя на National Geografic  за страната?Питах в няколко големи книжарници и не намерих,а ми се ще да се разхождаме и самостоятелно няколко дни и искам да знам какво мога да видя...

# 218
Здравейте.
Трябва да организирам транспорт за приятел от Палермо до България, но нямам никаква идея.
Бихте ли ми помогнали... интересува ме основно железопътен или автобусен транспорт.

# 219
  • София
Колко се радвам на толкова много пътуващи, не мога да се включа, изчезвам за 14 дни по моретата.
На всички незабравими емоции и после да разказваме, до скоро…

# 220
Уиз летят до Болоня, до Флоренция после с влака е 30 минути.
Мира, Пиза и Лука се правят спокойно за ден, особено ако се придвижвате с влак. Може да нощувате в Лука и на сутринта да хванете влака за Болоня. На Болоня центъра също е компаКТЕН.

# 221
Здравейте момичета,
Италия ми е слабост и много искам да я посетя и има толкова места, които искам да видя. Колебая се дали ако посетим Рим, но има приятелка, която много иска да отидем до Васто - по-малко градче до колкото разбрах в на около 2ч от Рим. Някоя от вас посещавала ли е това градче и дали знае как стои въпроса с транспорта и нощувки там.

# 222
Записвам се да ви следя. Страхотна тема! С нетърпение очаквам момента, когато ще планирам нашата почивка в Италия. Дотогава - да черпя идеи  Hug

# 223
  • София
InaDot прекрасен разказ, била съм само до Комо, но напълно се присъединявам- има нещо магическо в това място....
Bled,  (за като се върнеш Simple Smile) та вие с колата сте се качили май над фуникулера /или както там се казва/....
Имаш невероятни попадения с хотелите- как избираш цената, абонирана си за промоции или .... /ако е удобно да споделиш/?

# 224
Момичета, а как стои въпросът с развлеченията и забавленията за деца? Има ли достатъчно и разнообразни и за каква възраст са, в кои градове? Става въпрос за дете на 4г, че мисля да планирам една почивчица догодина. За малкото то ще му е рано каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт