Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 110-тa тема

• 191 766
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 Лабрекс, този път големите филета не ги цепих, да са по-тънки или да ги режа на пръчици, направо цялото филе млатих с чука да го изтъня. Hug Страх ме беше да не остане сурово някъде, но не остана.Бяха много вкусни и сочни, дори без предварително мариноване.

# 616
Лабрекс, този път големите филета не ги цепих, да са по-тънки или да ги режа на пръчици, направо цялото филе млатих с чука да го изтъня. Hug Страх ме беше да не остане сурово някъде, но не остана.Бяха много вкусни и сочни, дори без предварително мариноване.

Направо си им личи на снимката колко са вкусни! Heart Eyes Щом са начукани, не остава сурово, а и бързо стават готови. Соломоните си правя на тоя принцип, и те не се мариноват, но не остават сурови. Уф, малко рано ги видях, трябваше след вечеря! Grinning  bouquet

# 617
# 618
# 619
Привет!
От мен торта със маскарпоне,кондензирано мляко,квасена сметана и пластове от редуцирани малини.

попчета

# 620
Дзак и от мен  Party

Разписвам се с една лесна и вкусна Запеканка с печени червени чушки, сирене и пресен риган:

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/07/blog-post_31.html

Хубав ден дами!  chef  bouquet

# 621
 Heart Eyes миш маш на фурна го виждам  Laughing и много го обичаме у нас, такъв мързелив. С мнооого сирене.
Лабрекс, имаме сделка. Но мяташ някоя бисквитка  Wink
Anuck, тоз патладжан е произведение на изкуството   bouquet
ghost13, павловата е страхотна, ако знаеш как ми действаш като катализатор с тази снимка  Laughing

у нас - пилешки филета мариновани, на грил тиган печени  Party

кюфтета салтимбока

пълнени чушки със сирене

# 622
След вкусотиите на пепчо чушки с кайма и ориз и шоколадови торти.За всички вкусотии които сте показали   bouquet

# 623
  • Карлово
URL=http://tiherula.snimka.bg/cooking/kulinariya.760164.31128263][/URL]
Селска френска торта за скромно семейно тържество .

# 624
Ето от мен снощи "Руло Стефани" и едно кремче-експеримент,но се получи много вкусно. Simple Smile

# 625
Aроматни чеснови хлебчета с масло и зелени подправки по рецептата на vens от Гответе с мен  Grinning

# 626
Пълнени пиперки, пилешко месо с пържени картофи и печен патладжан за гарнитура и палачинки с домашно сладко от къпини, което варих.

# 627
  • Бургас
Добър вечер!
Дърпам си от бисквитките на Лабрекс, а на Пепчо кюфтетата от снощи ги сънувам! Hug
Подслаждам се и с твоите палачинки, rossonera! bowuu

След вчерашния ден за НЕготвене, днес сътворих

кифлички със сладко и орехче

пържолки с пържен домат и песто

и Пай с пилешко в бутер тесто

# 628
Пепи, напомня много на миш-маш на вид, но на вкус не е съвсем, може би заради заливката и кашкавала. Много е интересно и ефирно.
rossonera, опасна си, какви вкусотии въртиш винаги. Отмъквам една палачинка с домашно сладко Wink
Аз по късни доби с едно Филе от Сом, върху канапе от печени зеленчуци с розмарин.

Много вкусно, без никакви кости, крехко и дори подходящо за деца.

Ето рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/08/blog-post.html

Спокойна вечер и хубав ден на майстора  Mr. Green

chef  bouquet

# 629
пилешки пържоли на скара и газпачо... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт