Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 110-тa тема

• 191 732
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Не обичам  да  хвърлям храна вкъщи! Грехота  е! Ама и  няма  как да ядеш  една  и  съща  манджа  по  три  пъти. Бяхме  правили  печено пиле, имах  достатъчно  месо,  за  да  направя поредната  щуротия. И  тя   взе, че  стана  много   вкусна  щуротия.

ПЪЛНЕНИ ХЛЕБЧЕТА
рецептата   е  тук:  http://didlovetocook.wordpress.com/2013/07/18/%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%85%d0%bb%d0%b5%d0%b1%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0/?preview=true&preview_id=333&preview_nonce=aa158be2e4

https://www.facebook.com/pages/ILoveToCook-Dids-yummy-page/571548122891685

# 676
Отново малко манджа от мен... Пилешки крилца, който показвах отново наскоро тук, направени по тази рецепта (този път обаче с мои промени, които повече ни харесаха), крем с бисквити и разни тестени истории.

# 677
  • sofia
Спагети със сос от сметана и броколи:

Мъфини с пълнеж от орехи и канела:

# 678
  • София
Леле, момичета, убийствено вкусно е тука. Гледам и преглъщам вече половин час. Да се отчета и аз, като почвам от десерта - кекс със сладко от вишни

ориз, запечен с кашкавал, кюфтенца и грилирани тиквички с извара и чесън

едни картофени сандвичи

същите с кетчуп и сиренце

и плодове

# 679
ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ИЗНЕНАДИ]
Тази вкусотия  я  препоръчвам на  всеки,  който  иска  да  направи  впечатление. Без  значение дали ще  ги  поднесете  с  гарнитура или  просто ще  са  прекрасно  допълнение към  чаша  студено  бяло   вино / или бира/. Аз  да  си призная,  малко ме  мързеше,  но  и  в по  – малък  размер  не  бихме им  простили.  Зависи  дали  ще  използвате  като  основно  или  просто  за  мезе.

рецепта:http://didlovetocook.wordpress.com/2013/07/24/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b8/

https://www.facebook.com/pages/ILoveToCook-Dids-yummy-page/57154 … 5?bookmark_t=page

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 16:40 от dianjelly1982

# 680
Много вкусно при всичкиииииии   bouquet

От мен един бърз и много вкусен миш-маш а след малко се захващам с лимоновите пастички на Лабрекс. Отчет по късно

# 681
Здравейте, мами и от мен!  Simple Smile
От много време не съм писала.
Та, днес сутринта с майчето правихме мекици, но за жалост не останаха, че да ги снимаме  Laughing
До сега разгледах всичките пропуснати теми и останах очарована, такива десерти, козунаци, питки направо ми се прииска да си похапна от тях. Браво!  Heart Eyes

# 682
Здравейте, мами и от мен!  Simple Smile   (#Cussing out)

До сега разгледах всичките пропуснати теми и останах очарована... (не успя ли да видиш бат`Бонго ???)

# 683
Успях, успях Simple Smile
Дори се изненадах, че има мъж, който пише в темичката(не го казвам с лоши замисли)  Peace

# 684
Привет! Пак сте се вихрили тези дни  Hug

От мен Най-вкусната бисквитена торта. Правила съм я с орехи и с малини. Разкошна е! Ще ви стане любима. Приготвя се толкова лесно!

Ето и рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/08/blog-post_6.html

Лека вечер   chef  bouquet

# 685
Много, много вкусно тук! Върнах се няколко странички назад и видях много изкушаващи неща, естествено аз залитам по сладостите.На всички кулинари  Peace  bouquet

От мен нещо за разхлаждане:

Плодово - цветен студен чай от къпини, арония и каркаде

Ризото с императорски черен ориз, гъби пачи крак и шимеджи

# 686
Успях, успях Simple Smile
Дори се изненадах, че има мъж, който пише в темичката(не го казвам с лоши замисли)  Peace
успяла си ... шипки.  Joy  мисля ,че още един мъж пише и показва.
като виждаш и мъже може и тях да ги поздравиш  Laughing  не заслужаваме ли ?

# 687
  • SHOOT ME 10 $
Ами даа така е newsm10 малко сме и сме на изчезване... Naughty
 Затъжих се за козунак...

не се получи на външен вид,за сметка на това на  вкус успях !

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 23:26 от midkoo

# 688
не сме на изчезване. напротив , настъпваме бавно ,но славно  Joy

# 689
  • София

Пълнен хляб с риба

Рецептата -

Скрит текст:
Изрязва се горната част на хляба, издълбава се меката част /да остане на кора/, намазва се обилно отвътре със смес от краве масло, чесън, много магданоз и копър/, пълни се с риба, подправена със сол и черен пипер /каквато ви се намира, но да е филе, без кости, в случая използвах 3 вида - тилапия, хек и акула/. Ако рибата не е достатъчна да запълни целия хляб, както в моя случай, трохите от хляба се смесват със същата маслена смес и се изсипват между пластовете риба/. Отгоре се завършва пак с намаслени трохи, слага се капачето на хляба и целият се намазва с чесновото масло. Пече се на 200 градуса около 40 минути, при по-голям хляб - 1 час. Оставя се да поизстине, без да се покрива, и се реже на филии, сервира се като предястие /което при нас винаги се превръща в основно  Laughing , неописуемо вкусно е! / 

Кюфтета от тиквички

Общи условия

Активация на акаунт