Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 118
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Да Дейзи ,песента си е тамам за това ,което ни е показано в клипа.Дали е за лека нощ, обаче не знам. Mr. GreenЗатова поизчаках малко да си легнат момичетата  Laughing

# 661
Ангела, страхотен пост!  wavey
А цитатите толкова много ми харесаха, че реших да ги повторя.  Simple Smile

"В киното няма правила, има само грешки. Най-голямата от тях е глупостта."
                                                                                                                Франсис Форд Копола

"Аз не бях ангел, но доколкото можах, се стремях да бъда човек. Опитай и ти!"
                                                                                                                     Чарли Чаплин

Елинор, Дейзи  wavey wavey

За съжаление покрай снимките и обсъжданията, отново има обида. Марияна, Марта, Марица, вие напомняте да се спазват правилата, защо мълчите?

пост 606
Цитат
А защо не отидеш и в "Морски свят"? Намира се точно срещу London Eye, минаваш моста при Парламента и си там. Говоря за Лондон. Също много интересен.

ПП: Ама е много скъп...

Или подигравките са допустими? За всички или за избрани? Моля, обяснете, защото въпросната съфорумка не пропуска да захапе.

# 662
Момичета явно говорим за различни неща. Нямах впредвид нещо, което да пречи на филма, на надписите и тн. Например можеха след 80 епизод да излъчат следващият четвъртък едночасов филм с такива кадри за създаването, идеите, посланията, коментарите на актьори, режисиьора, можеха малко да зачекнат темата за справянто с насилието, можеха да дадат някакви моменти от снимачния процес и можеха да завършат с малка част кадри от прощалното парти. Така и зрителите щяха да са включени отчасти в процеса и във финала на сериала.

Не виждам нищо лошо в този похват, и пак казвам, който иска може да не го гледа.  Peace

Мисля, че турците само биха спечелили от подобен похват.

Това малко ми прилича като с интервютата на Енгин, против сме да дава интервюта, за да си пази личното пространство, но всяко негово интервю е старателно преведено на няколко езика и се постват и цитират негови интервюта из всички социални мрежи, включително и тук. Не се ли получава някакъв парадокс?  newsm78 newsm78

Дейзи, нали се разбрахме да не дотягаме. Много хубаво щеше да бъде някой да направи подобно нещо. Само един пример: Колко пъти са повторили целувките Енгин и Берен. Ами нямат комшиите такива табиети. Парадокс няма. Твоето желание - остава само "желание". Е, това е нещо което комшиите не са прихванали от американците.

Ами аз си споделям моето желание, което е само "желание". Желанията и мечтите май бяха безплатни.  newsm78 newsm78 Всъщност май и Ангела и Валя  ги  вълнува тази тема, така, че май има какво да се обсъжда . Нали си казахме, че който, каквото иска си обсъжда.  Simple Smile Simple Smile

Дейзи, и мен ме вълнува тази тема. Някои продукции са прихванали от американците. Има турски сериал, след финала на който се показват действия зад кадър. Освен това продуцентите  инвестират в региона, където е сниман сериала цели две години и построяват училище със собствени  средства. Тази благородна инвестиция има широк отклик в медиите на Турция. Целият екип присъства при рязането на лентата, има много  интервюта, конференции и прочее такива изяви, свързани с това благородно дело, което е и част от  посланието на сериала, а именно борбата с неграмотността. Тези действия на продуцентите, за които четох в темата на сериала ме накараха да го изгледам с голямо внимание и удоволствие , а също и  от факта, че е сниман в Мардин и училището е построено там. Хвала на тези продуценти!

# 663

При мимиклеринките...

# 664

Пак при тях...

# 665

И те определено са на принципа "Колкото повече, толкова повече" Simple Smile)

# 666

Умрат да го напият... Simple Smile)

И пак кърши веждички. Simple Smile) Все нещастно влюбен, горкият. Simple Smile)

# 667

ох, бе... влюбен сладкиш. Simple Smile)

# 668

Ихаааа Имат хубав албум с Низпли. Simple Smile

# 669

Любимата ми сцена от 7-и. Simple Smile) Дано тази седмица няма забавяне с превода...

# 670
  • Пловдив

Снимка и коментар на деня - в Engin Akyurek Universal Fans Club:
"Поздравления към Енгин за блестящото изпълнение на Мустафа Булут: луд, лош, но толкова човечен."
Скрит текст:
Congratulations to our Engin for a really brilliant performance as Mustafa Bulut-mad,bad and so human!

# 671
# 672

Страхотни албуми. Simple Smile Голям кеф е да ползваш наготово. Simple Smile

# 673
Интервю с Едже и Мелек, преведено от sevi_nil в темата Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 94

Интересно е, говорят за работата си, споменава се и КВФ. Дейзи, за теб! Hug

Скрит текст:
Едже Йоренч- Мелек Генчоолу

?--- За вас какво е различното на " Кузей Гюней"  от другите ви проекти ?

Едже---Герой , не беше един герой без недостатъци.Обратно, ако беше в живота ви , известен период след това може би нямаше да можете да го изтърпите.Но все пак бихте го обичали.Кузей малко повечко ни вкара в  очите ни дефектните си страни. От това бяхме и обезпокоени, но и искренността му , чистотата на сърцето му,честността му, и усилията му да раздиря/разкъсва   в нашите очи ни се видя достоверно.

?----Оприличиха / сравниха/ го с "Каин и Авел" и "Богат беден". Вие откъде тръгнахте / започнахте / ?

Едже--- Момчето богато, момичето бедно,влюбват се един в друг,семейството на момчето не позволяват да се съберат,и момичето се разболява и умира....Филми с  такава история има с тонове.Това , което казах горе беше ''Love Story''. Да и Каин и Авел са двама братя,също и Руди и Том в "Богат беден " са братя.Може и" Кузей Гюней" да имат прилики с тях. Но ние написахме
" Кузей  Гюней".

?--- Вярно ли е ,че сте писали сценария мислейки за Къванч Татлътуу ?

Мелек--- Да, вярно е. Защото след " Забранена любов" отново щяхме да работим с Къванч.Още от първия миг , в който започнахме да мислим за сериала , Кузей в нашите очи беше Къванч.

?---Краят на първи сезон на "Забранена любов" , сцената с изнасилването в "Каква е вината на Фатмагюл" застанаха  на дневен ред в Турция.В " Кузей Гюней " по-предпазливо ли се отнесохте ?

Едже---Първата любовна сцена в "Забранена любов" и сцената на изнасилването във " Фатмагюл..." бяха основните линии. всичко започваше след тези събития, а и затова бяха в сценария. А в историята на " Кузей Гюней " тъй като Кузей протягаше ръка към любимата си ,сякаш протяга ръка към огъня, такива сцени никога не е имало.

Мелек --- В дневния ред на парламента, в официалните записки зае място  финала на " Забранена любов".В залата когато се е разглеждал закона за пътищата не е могло да се осигури мнозинство.Вътре гледали финала.Разбира  се ,че е хубаво да бъде харесван и да се интересуват от сериала.

?---Ще ни дадете ли подсказка за финала ?
Едже--- От първият момент, в който седнем пред телевизионния екран до финалния кадър ,обещавам ,че ще го гледаме без да си поемем дъх.

Хилал Сарал / режисьор/

След Мехмет Ада Йозтекин втория сезон аз поех сериала.Докато  миналата година беше единственият сериал , който следях, тази година поемането на режисьорския пост ми беше странно... враждата между братята, разнищването на семейните ценности, за мен бяха много важни.Във всяко семейство има деца , които не си приличат.И тези неща ги предадохме по един достоверен начин.Къванч Татлътуу много добре пресъздаде Кузей. С Къванч и Берен бях работила преди. Това са хора дисциплинирани , които са се отдали на актьорската игра.Те
ми разтварят хоризонта и ума.Взаимно си обменяме опит.И Зеррин Текиндор създаде чудеса.Искам с нея да снимам филм.

# 674

Е.. няма омръзване...

Общи условия

Активация на акаунт