Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Маричке оцели ме със втората снимка,защото нашто Низипли има много хубава муцунка,камилчето няма да му подхожда пък нали и елените имат големи,благородни и тъжни очи...макар да мисля,че и вълче ще му подхожда...пробвай пък ако не то хареса...

# 631
Маричке оцели ме със втората снимка,защото нашто Низипли има много хубава муцунка,камилчето няма да му подхожда пък нали и елените имат големи,благородни и тъжни очи...макар да мисля,че и вълче ще му подхожда...пробвай пък ако не то хареса...

Вече се заех... Simple Smile) Ще видим какво ще излезе. Simple Smile Втората е малко без цвят... иска ми се нещо по-жизнено като цветове, затова започнах с третата.

# 632
Караш ме да се смея с глас,но ако държиш на камилчето можеш да се пробваш с Кадир.

# 633
Караш ме да се смея с глас,но ако държиш на камилчето можеш да се пробваш с Кадир.

Определено! Кадир и камилчето просто... даже знам няколко подходящи снимчета. Simple Smile))))))

# 634

Ками, в твоя чест. Simple Smile)
Направо да ги схрускаш срамежливковците му бонбонски. Simple Smile))
И ушетата им даже си подхождат. Simple Smile))  Joy Joy Joy

# 635

Ками, в твоя чест. Simple Smile)
Направо да ги схрускаш срамежливковците му бонбонски. Simple Smile))
И ушетата им даже си подхождат. Simple Smile))  Joy Joy Joy
     Маричке, страхотно е.Благодаря от сърце.Майсторка си ти и това си е.И двете тъжни и с големи очи. Обичам те и те прегръщам. newsm51

# 636
Момичета пожелавам ви лека нощ,защото моя син дава зор за компютъра.Лека,спокойна и розова нощ. До утре.

# 637
  • Пловдив

Жега ли е още?

# 638
Момичета пожелавам ви лека нощ,защото моя син дава зор за компютъра.Лека,спокойна и розова нощ. До утре.

До утре! Simple Smile
А вие можете да продължавате да подавате любими кадри и идеи Simple Smile)
Като намеря симпатично вълче, ще го приложа на Низипли. Simple Smile)

# 639

Елинор - за труда който си вложила върху преговорният епизод

Ками - лека да е !

# 640

Мрианче... много се заблуждаваш, че ни охлаждаш, показвайки ни море... Simple Smile)))))))

# 641
Здравейте!  bouquet Hug Hug Hug

Валя Hug благодаря, че ти допадат моите размисли!  newsm51 Heart Eyes

А това, че се ровя и пиша за символите, не казвам, че създателите на филма
непременно това са имали предвид, за всичките неща. Но разбира се, има и такива,
които със сигурност, са сложени с определена цел. Един такъв символ е стълбата, която
виждаме при самоубииството на Нарин. Толкова много неща изчетох само за това, за религиите....
А колко още материали има #Crazy но естествено не мога да сложа всичко това тук.
Аз и преди знаех доста неща за символиките, покрай моя син, а той знае много повече от мен.
Дори с него съм обсъждала някои неща, за които съм писала. Simple Smile

Благодаря и на Марица, Тануша, Kami , че са прочели написаното!  smile3525Heart Eyes Heart Eyes

Ангела Hug извинена си, заради снимката на Чарли Чаплин!  newsm51

Goni Hug харесва ми музиката, която ни пускаш!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Дейзи Hug всички ще сме щастливи, ако има такъв филм зад кадър, но няма надежда това да
стане. Нас никой не ни пита. Grinning Grinning Simple Smile Simple Smile

# 642
Марта Hug  благодаря!  bouquet

# 643
  • Пловдив

Преглеждам 7 епизод в оригинал на "Черната змия" - направо смях с Низипли...

# 644
  • Пловдив

Каква глава натресе, какви познати ръчички....

Общи условия

Активация на акаунт