Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Я и тази....

# 691

Дзеннннн Много го харесвам в бяло. Simple Smile

# 692

Ох, бе...

# 693
  • Пловдив

Малееее, снимах балкона - я колко е часа:
daizy_g, is this love, loveofmine, M-r D., marytza, Reyna_07, svetki, ValentinaP, zdragolova, дива-ойка (+ 6 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

# 694
Момичета аз гледам един документален филм и се отплеснах.

Валя, благодаря за интервюто.   bouquet  bouquet  bouquet

Димана
, тази кауза, за която разказа е страхотна Струва си да се инвестира в подобни неща. Дано добие популярност.

Лав, Музеят в Бирмингам е доста голям и ми йхареса доста, така че скоро не бих отишла във воден музей. Може би по-натам. А в Лондон ми беше по-важно да разгледам Британския музей, където има исторически находки от цял свят през различните периоди. Голям фен съм на историята, така , че това се оказа доста вълнуващо. Успях да разгледам и Националната галерия където бяха изложени картини на Рембранд, Караваджо, Ботичели, Ван Гог и други. Много известни картини имаше и се струва да се видят. Входът е безплатен.
Дейзи, извинявай, аз съм останала с впечатлението, че си в Лондон, затова ти го препоръчах. А и знам, че за всеки студент е скъпичко. Иначе доста от музеите са безплатни и си заслужават... Имаш време, ще ги посетиш - а щом си била в Британския музей - то това наистина е щастие - цялата световна цивилизация, събрана накуп. Лошото е, че доста от североафриканските страни - особено Египет,си предяват правата над експонатите. Не знам как ще се развият нещата... Успех!

# 695

Що се хабя да казвам, че в бяло го харесвам... Ами харесвам го във всеки цвят. Simple Smile)

И по кожа си го харесвам. Simple Smile) Мамин Аполон. Simple Smile)

# 696

Невероятна жена, вълшебно излъчване!

# 697

Нощни птички. Simple Smile)  Май си спретнахме маратонче. Simple Smile)

# 698
  • Пловдив

Да пускам ли новата тема, ако ще има маратон.

# 699

Да пускам ли новата тема, ако ще има маратон.

Мооооже. Simple Smile) Тъй и тъй съм в отпуск, не ми се спи... колко му е? Simple Smile))

# 700

Как пък не повтори изражение това момче... Simple Smile

# 701

Ама определено в първи сезон визията му е по- добра.
Турците, с техния мурафет да си подстригват женените герои, бъркат... Така направиха и с партньора на Берен в ЩЗ - подстригаха го... а му стои добре дългата коса.

# 702

Ох, тези очи...

# 703

Кокорчо мамин. Simple Smile

# 704
  • Пловдив

Лека вечер дами.

Общи условия

Активация на акаунт