Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 053
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
забелязахте ли, че приема на допълнителната паралелка приключи? свършили са с номер 144 (т.е. има общо 4-ма отказали се от допълнителната паралелка), срока за записване на номер 144 е бил 05.08., пък съобщението, че го канят да се запише излезе днес  Laughing както и да е, всичко е добре, когато завършва добре Simple Smile предполагам, че догодина приема ще е при доста променени условия, дано все пак не се лази много по нервите на деца и родители

Убедена съм, че ще има толкова неразбории, експерименти с децата, късане на нерви на родителите. Много се надявам реалността да ме обори,но едва ли.

# 1 576
  • София
Искам само да ви кажа какво разбрах току що от помощник-директора, една любезна дама по телефона.

Трябвало е да се прозвънят 2-3 деца само, които са имали някакви други желания.
Списъците са попаднали в колежка, която е звъняла където трябва и където не трябва,  просто жената е направила грешка и с това е всяла този смут.

Взети са мерки, жената е пенсионирана до колкото разбрах и списъците вече са при помощник-директора.

Прекласиране няма, ако има нещо, то ще бъде обявено на сайта.

Все още не са формирани паралелките.

# 1 577
Искам само да ви кажа какво разбрах току що от помощник-директора, една любезна дама по телефона.

Списъците са попаднали в колежка, която е звъняла където трябва и където не трябва,  просто жената е направила грешка и с това е всяла този смут.

Взети са мерки, жената е пенсионирана до колкото разбрах и списъците вече са при помощник-директора.

Това определено ще всее смут. Simple Smile

# 1 578
  • София

Списъците са попаднали в колежка, която е звъняла където трябва и където не трябва,  просто жената е направила грешка и с това е всяла този смут.

Това определено ще всее смут. Simple Smile
Не виждам защо . Според мен всичко си е наред, някои хора се опитват сами да се вкарват във филми.

# 1 579
Така е!  Peace

Сега ще почнат пак, защо няма прекласиране, защо не се обаждат на всички, кой е ощетен, т.н.

# 1 580
еее, спокойно, с розовите очила сме; всичко е перфектно ако това по-горе е вярно (от всичко което видях досега не се и съмнявам в това) и особено ако и "някаквите други желания на 2-3 деца" са изпълнени  Joy пък и най-важното е, че вече "списъците са при помощник директора", явно дълъг и сложен път са изминали  Joy

иначе само НОИ може да съжалява, че ще изплаща 1-на пенсия повече, ама пък бюджета на СМГ ще олекне и ще може да има повече пари за състезания  Joy

# 1 581
  • София
Рядко се включвам, но Rumen_s по-голям хейтър отдавна не бях засичала в темата и във форума. Лично мнение  Mr. Green

Следя темата тъй като моите дъщери ще кандидастват догодина.
На фона на задаващите се промени всичко около приема тази година ми се струва просто перфектно . Децата знаеха как се кандидаства и какво се включва за формирането на крайният бал, накрая единствено имаше още известен брой деца, които бяха зарадвани с допълнителната паралелка и класирането им. За догодина обаче все още не е ясно абсолютно нищо и промените според мен при приема ще са сериозни.

# 1 582
еее, спокойно, с розовите очила сме; всичко е перфектно ако това по-горе е вярно (от всичко което видях досега не се и съмнявам в това) и особено ако и "някаквите други желания на 2-3 деца" са изпълнени  Joy пък и най-важното е, че вече "списъците са при помощник директора", явно дълъг и сложен път са изминали  Joy

иначе само НОИ може да съжалява, че ще изплаща 1-на пенсия повече, ама пък бюджета на СМГ ще олекне и ще може да има повече пари за състезания  Joy

Извинявай, ама да те питам - какъв ти е проблемът със СМГ? newsm78
Порових ти последните мнения (последните 5 страници) и почти изключително всичко писано от теб се върти все около търсене на някакви недостатъци на СМГ. Та какво те мотивира? Не са ти приели детето и си обиден? Някаква мания ли си развил? Жена ти кръшка с учител от СМГ? Що ли?

Колкото и да са ме ненавиждали някога мен в някои други форуми ("Частни училища" или "Американски колеж") такова нещо като твоето никога не съм правила - десетки мнения само и единствено за търсене на кусури. Подобна обсесия май изисква да се консултираш със специалист според мен....

# 1 583

Извинявай, ама да те питам - какъв ти е проблемът със СМГ? newsm78
Порових ти последните мнения (последните 5 страници) и почти изключително всичко писано от теб се върти все около търсене на някакви недостатъци на СМГ. Та какво те мотивира? Не са ти приели детето и си обиден? Някаква мания ли си развил? Жена ти кръшка с учител от СМГ? Що ли?

Колкото и да са ме ненавиждали някога мен в някои други форуми ("Частни училища" или "Американски колеж") такова нещо като твоето никога не съм правила - десетки мнения само и единствено за търсене на кусури. Подобна обсесия май изисква да се консултираш със специалист според мен....

„Който не може да атакува мисълта, напада мислещия.“
   Пол Валери, 1871–1945 г.

# 1 584
И аз не разбирам каква е тази драма с езика. Минчева и Симеонов ли поемат английските паралелки?

# 1 585
  • София
Рядко се включвам, но Rumen_s по-голям хейтър отдавна не бях засичала в темата и във форума. Лично мнение  Mr. Green

+1
Щом отворя темата и видя търкалящите се подигравателни емотикони на Rumen_s,
получавам световъртеж!

# 1 586
„Който не може да атакува мисълта, напада мислещия.“
   Пол Валери, 1871–1945 г.

То да имаше мисъл, че да атакуваш. Ама има само линия на поведение. И аз, също толкова загрижена за теб, колкото ти си "загрижен" за СМГ, те попитах какъв ти е проблемът. Просто дразнещо се набиваш в очи, не че иначе ми пука особено за мнението ти.

# 1 587
  • София
Мислех да премълча,  но като сте подхванали темата.... И аз не мога да се начудя какъв му е случая на Rumen_s. Още в началото заяви, че интересът му към СМГ е нулев (въпреки, че сподели, че детето му кандидатства). Въпреки "нулевият интерес" обаче е един от най-активните в темата. Или има ужасно много време за губене, или има друга причина, която обаче аз не долавям. Важното е че сее търкалящи се и смеещи се емотикони и се надявам,  че се забавлява, а не злобее.😉

# 1 588
  • София
Рядко се включвам, но Rumen_s по-голям хейтър отдавна не бях засичала в темата и във форума. Лично мнение  Mr. Green

+1
Щом отворя темата и видя търкалящите се подигравателни емотикони на Rumen_s,
получавам световъртеж!

Simple Smile)))) Това искрено ме разсмя Simple Smile

# 1 589
понеже гледам много народ се е загрижил за мен, се чувствам едва ли не длъжен да отговоря  Simple Smile

jenap общо взето уцели нещата - да, забавно ми е, пък и все пак като участвали в приема мога да си позволя да коментирам... детето кандидатства, можеше да е ученик на СМГ; спокойно, не се записахме, тъй, че и това което твърдях с нулевия интерес към приема е вярно... и съм коментирал само и единствено приема, никъде не съм казвал каквото и да е относно обучението в СМГ...

иначе забавните неща в процедурата по приема на допълнителната паралелка бяха много (пък и явно продължават), хайде да не се връщаме назад; но мен страшно много ме учудва липсата на елементарна критичност в доста хора, а тези, които коментират фактите създавани от СМГ са хейтъри и дразнят; култ към СМГ ли има или какво??? и определено съм изумен, ама наистина ли никой друг не осъзнава колко абсурдно звучи за една ужаваща себе си институция това което написа Сойка Присмехулка?

абсурдно и забавно е и когато хора, уж скачащи на амбразурата и защитаващи СМГ всъщност директно обвиниха СМГ в лъжа, нещо, което хейтърчето Rumen_s не си позволява да прави (за справка - твърдението на Черна станция, че СМГ отдавна искало 5-та паралелка пък лошите РИО/МОН не давали и написаното от СМГ, че решението за 5-та паралелка всъщност е взето на 04.07.2016г.)

та така, успокойте се малко; СМГ може и да са сред най-добрите училища в България като обучение, ама като администрация май има доста какво да се желае; имам база за сравнение и спокойно мога да го твърдя...

Общи условия

Активация на акаунт