Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 287 066
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 215
Няколко пъти вече опитвам да кача снимки, уви - неуспешно. На работа съм, явно има рестрикции и забрани, не съм много наясно. Но факт - не успявам. Съжалявам. Пробвах и през телефона, но явно съм скарана с тази техника. Надявам се да успея като се прибера вкъщи.

# 1 216
тежкото чакане на рейтинга... дали има шанс детето ми с 25 точки, но с добър рейтинг? 

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 15:02 от mamaYaga

# 1 217
  • София
Ей такъв адреналин, здраве му кажи. До утре вече ще ми се изтрепери всичко. Дано Крис ги въведе днес  до някъде, да се изясни картинката...

# 1 218
  • София
докато чакаме резултатите от смг някой да ги качи можем да се забавляваме:  http://www.parvamatematicheska.com/news-bg-2/342-rezultati-vtori … t-pchmg-2016.html

Благодаря!
Чаках ги довечера след 18:30, а те гледай какви са бързаци.

# 1 219
  • София
Здравейте!
Благодаря на всички за информацията! А някой да знае дали може да има размествания в класирането с реззултатите от ОМТ? Все пак има време до 18ч. за контестации. Ние сме с 30 т. от ОМТ, ЕК 105 и СМТ 54.
Нямам идея къде ще бъде в класирането, но ще изчакам още малко ..
Успех на всички!

# 1 220
  • София
Здравейте!
Благодаря на всички за информацията! А някой да знае дали може да има размествания в класирането с реззултатите от ОМТ? Все пак има време до 18ч. за контестации. Ние сме с 30 т. от ОМТ, ЕК 105 и СМТ 54.
Успех на всички!
Мисля, че ако някой не извади огромни корекции, имате повод да се почерпите!

# 1 221
  • София
Здравейте!
Успех на всички!
Мисля, че ако някой не извади огромни корекции, имате повод да се почерпите!

Благодаря! Много ни обнадежди  Hug bouquet
Ами ще чакаме до утре, значи  Praynig

# 1 222
  • София
mamaYaga, съвсем по правилата си е смятан рейтинга на 'алекдимитров'.
О, виждам, че сте редактирали. Иначе формулата за рейтинга я има в Правилата за прием, чл.5: http://smg.bg/uploads/Pravila%20priem%20za%202016-2017.pdf То и заради нея на няколко пъти обсъждаме офиициално приетите Тмин.
Не съм сигурна дали ще имате шанс с 25 т. - зависи колко от тези преди вас на ОМТ имат и по-добър рейтинг. Мисълта ми е, че може да си поиграете да търсите дали има съвпадение между децата с по-добър рейтинг от 3те състезания и тези с  по-добър резултат на ОМТ.

П.П. Пак аз - за нетърпеливите има вече сметнат финален рейтинг на сайта: 'алекдимитров'. Внимание - не го приемайте за съвсем окончателен, докато няма официална информация за Тмин от 4те състезания.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 15:41 от Jiema

# 1 223
  • София
Честито на всички приети! За съжаление ние не сме сред тях!

# 1 224
  • София
mamaYaga, съвсем по правилата си е смятан рейтинга на 'алекдимитров'.
О, виждам, че сте редактирали. Иначе формулата за рейтинга я има в Правилата за прием, чл.5: http://smg.bg/uploads/Pravila%20priem%20za%202016-2017.pdf То и заради нея на няколко пъти обсъждаме офиициално приетите Тмин.
Не съм сигурна дали ще имате шанс с 25 т. - зависи колко от тези преди вас на ОМТ имат и по-добър рейтинг. Мисълта ми е, че може да си поиграете да търсите дали има съвпадение между децата с по-добър рейтинг от 3те състезания и тези с  по-добър резултат на ОМТ.

П.П. Пак аз - за нетърпеливите има вече сметнат финален рейтинг на сайта: 'алекдимитров'. Внимание - не го приемайте за съвсем окончателен, докато няма официална информация за Тмин от 4те състезания.
http://alekdimitrov.com/klasacii/2015-2016/def4.asp?order=&c … imax=&olimin=

# 1 225
  • София
Чудех се - на база резултатите от неофициалната все още класация, знаете ли за дете от първите стотина, което се отказва?

# 1 226
Чудех се - на база резултатите от неофициалната все още класация, знаете ли за дете от първите стотина, което се отказва?
Да,поне за едно дете знам,че ще си продължи в старото училище.Миналата година мисля,че около 5-6 места се оказаха свободни за първите резерви.Някои деца остават в частните си училища или предпочитат ПЧМГ.

# 1 227
  • София
т.е. има нещо като второ класиране? Някой който е минал през това вече може ли да разясни. Четох правилника за прием, но не открих нищо по този въпрос.

# 1 228
след като изтече срока за записване на сайта си обявяват незаетите места (ако има такива) и канят следващите в класирането

# 1 229
  • София
До 01.07.2016 е срокът за записване. Ако има незаписали се деца се приемат следващите. Миналата година мисля имаше 6-7 поканени на 2-ро класиране.

Общи условия

Активация на акаунт