Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 884
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • Под Слънцето
 ghool

38-годишният лечител живее в Сливен – в 31 блок на ж.к. „Българка

телефонът си е негов, а номерът му може и да излезе , ако се разтърсиш..
http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=23947

404NotFound , благодаря. Утре ше има развитие. Или ше ги намира, или ше го пребият..

И да, може да спретваш следващата тема, че й иде времето   bouquet

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 22:45 от TopsyG

# 706
Топси,благодаря ти за обдряването,но снощи съм отпътувала в страната на сънищата.Доста се посмях с твоите истории,които ми напомняха за моите почти досущ подобни.за еврата...ми то до преди години се купуваше винетка за половин година,нищо,че минаваш за  примерно ден или  часове,ръсни им 30 евро и това е,да не говорим,че плащаш в евро навсякъде,а ти връщат тяхна валута,особено  сърбите пък едно време бяха...котираха го едно към то гьотере. Grinning.дано задрънкат ключовете отнякъде,да не взима отпуск по болест електричара #Crazy . раян,няма нужда да благодариш на никого за нищо,всеки има умествени брънки в наличие,за да преценява написаното.не знам защо някои хора се дразнят,че някой бил недоволен от предсказанията.е,да лъжем,че сме очаровани и цъфтим след ходенето на гости у тях ли? нали затова е темата.аз не се дразня,че при някои има познаваемост,а напротив-радвам се на историите ,които имат щастлив хапи енд.имаше добри отзиви за Емилия,кликнах да разгледам нещицата и....прочетох в собствения и сайт,че била магистър.то хубаво,но ето как е написано над полето за запитвания    ,,Име или иницяли,,   ,,Коментари и запитваня ,,   ,,приятен уйкенд!,,  ,,Тази форма за контакти използвайте за контакт от мен.,,  и аз правя грешки,но не и в собствения ми сайт(който нямам),на който разчитам да ме храни и с който си правя реклама на образован човек. за доказателство,че е магистър по психология е приложено удостоверение от някой си или някои си,че разчита таро карти.може да има дарба жената,но не ме грабна. идеята за синхронизираната информация за ,,светлите ясновидци ,, е много добра,но нека ако е възможно да бъдат включвани и други имена,тъй като в списъка има такива,които вече отдавна не се коментират,а изкачат от небитието нови светила.

# 707
Остроумно.

Нали това правя - търся го.

# 708
  • Под Слънцето
Я не ми хитрей, ами използвай посоченият линк и статията  за да намериш автора й чрез редакцията.
Това не е трудно! Май очакваш сдъвкана и изплюта информация ? Като няма- викаш Неволята и се справяш сам Wink

# 709
Статията е от 2010г. Нищо актуално няма да излезе от там.

# 710
Ето мили дами,настъпи нова ера в гледането Simple Smile Дали на живо или онлайн май резултатите са еднакви  Grinning

Online врачка:
- Искам да узная бъдещето си.
- Кажете ми IP адреса си...

# 711
Ето мили дами,настъпи нова ера в гледането Simple Smile Дали на живо или онлайн май резултатите са еднакви  Grinning

Online врачка:
- Искам да узная бъдещето си.
- Кажете ми IP адреса си...

Егати гледачката, щом едно айпи не може да познае  Laughing!

Апропо по айпито мога да ви кажа примерно това   -  IP-адрес:    195.34.104.42   (ARIN/RIPE)
География:   [Sofia, Bulgaria] Sofia, Bulgaria / Bulgarian
Платформа:   Internet Explorer 7.0 / Windows XP / 1024x768
И интернет доставчика ви.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 09:48 от мамарамболина

# 712
  • София
Момичета пуснах нова тема

Ако имате предложения за темата какво да се добави или редактира, моля да ми пишете. Не намерих телефона на Ели, момичето гледащо с вилиците за да я добавя в анкетата. Ако искате още някой да добавя в анкетата, моля да предоставите име и координати.

# 713
По назад в темата видях,че е коментиран сайта на оракул с безплатния въпрос.....до тук добре на мен ми познаха наболелите точки по въпроса,който питах тоест затвърдиха мнението на други две женик,които са ми гледали но въпроса е, те ти предлагат някакво решение ритуал или нещо подобно но как се свързваш с тях ако все пак си решил да пробваш е пълна мистерия. Много ми е странно...отговарят на безплатния въпрос а когато искаш да платиш за ритуал,който те предлагат на сайта си не отговарят и за контакт има само мейл. Някой свързвал ли се е все пак с тях ( изключвам безплатния въпрос )?

Golden N успя ли да се свържеш с тях, аз се свързах чрез мейла

# 714
Да,явно отговарят с ден два забавяне, ще пиша за развитие в новата тема.

# 715
Искам да споделя и аз моето мнение обиколих доста врачки ,но гледах предаването на Венета Райкова със Ходжа Маарем и се впечатлих и реших да се обадя хубавото е ,че може да ходи при хората при нужда по принцип приема в Плевен наистина реши проблемите ми който имах и страшно много познава без да потпитва или нещо подобно
ето и телефони за връзка с него    
089 422 5947
088 412 9269

maarem1(Skype)

# 716
  • Пловдив
Искам да споделя и аз моето мнение обиколих доста врачки ,но гледах предаването на Венета Райкова със Ходжа Маарем и се впечатлих и реших да се обадя хубавото е ,че може да ходи при хората при нужда по принцип приема в Плевен наистина реши проблемите ми който имах и страшно много познава без да потпитва или нещо подобно
ето и телефони за връзка с него    
089 422 5947
088 412 9269

maarem1(Skype)
Добре ,а тарифата колко е ?

# 717
за гледане ми взе тогава 30лв

# 718
Моля, ако някой знае за ясновидката от Тънково, да сподели Simple Smile Четох различни отзиви-на едни    понава, на други не, Как се казва и телефона ако може Simple Smile Благодаря!

# 719
Здравейте! Бих искала да питам за Хайрие от Боян ботево,знам че негледа в един ден от седмицата, ако някой има информация за нея моля да ми пише. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт