Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
не помня дали съм чела всичко за Марина. Та въпроса ми е Марина от Графа украинка ли е? Поне така ми каза една друга ясновидка от провинцията, която препоръчва в София Марина.
За мене е уникална познавам я от 25г. когато бях дете и всичко което ми е предрекла е станало на колко ще се оженя колко деца ще имам и много житеиски проблеми и неща в живота. роман мога да напиша за това но да не рекламирам да ме ме изкарате спамер после.има си тарифа средна за гилдията и се записва час поне месец напред не е лесно да чакаш но ЗА МЕН си струва.може да отидете и с подготвени въпроси в направлението което ви интересува.късмет.
Току-що си записах час за края на юли-дано е качествен човек и си струва да пътувам до София.Нещо повече за нея-тъй като секретарката й не ми каза никакви подробности.Трябва ли да се носят снимки и т.н.

# 76
[
Току-що си записах час за края на юли-дано е качествен човек и си струва да пътувам до София.Нещо повече за нея-тъй като секретарката й не ми каза никакви подробности.Трябва ли да се носят снимки и т.н.
Успех! И ще чакаме да споделиш.

# 77
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
Сирма врачува ли по телефон?

# 78
  • София
ani799 ,при Марина не ти трябва снимка .Единственото което иска е име и навършени години на хората за които се интересуваш.Успех

# 79
Благодаря Ви момичета ,надявам се да почуствам удовлетворение след срещата си с нея.Дано и на мен познае.35лв й е таксата и пътните до София сигурно най-малко още толкова-за човек на когото му предстои да остане без работа , това си е цяло богатство..Дай Боже всичко да е наред!

# 80
Имаше едно мимиче,което сподели,че Сирма също и е казала,че ще си вземе изпита,но тя не се чувстваше подготвена. Може ли да сподели какво е станало в крайна сметка- Сирма познала ли е или не?  bouquet

Вчера и звънях със същия въпрос-ми сега ми каза обратното на това от първия път/ горе-долу има месец разлика,когато и се обадих за първи път/. Все ще познае,уф,изобщо ми е объркано

# 81
за мен сирма само отлага сроковете и нищо от това което казва не се случва,да неговорим че и от ритуалите които прави няма абсолютно никакъв резултат

# 82
Някаква информация за Тюркян от Шумен?  Аз съм вече на прага на разорението, но най-лошото е, че всякаква вяра загубих. Как може да има хора, които правят магии и да няма хора, които да развалят тези магии??????
Сирма ми каза разни неща, през август ще видим дали е познала. Но за разваляне на магии от разстояние ми се стори несериозно.  

Вярно ли е, че след като са разваляни магии, после не можело да се гледа, в смисъл, че не се виждало нищо?

# 83
  • Под Слънцето
При мен точно с  обратното ме посрещат , където и да ида- Имаш магия. Ай, трябва да се развали, затова не мога  да ти гледам сега.  Значи първо снасяш , чистят, после идва ред на гледането..

# 84
Казвали са ми- истински ясновидки, че когато имаш магия се вижда нещо като кълбо пред теб и не могат да гледат. Тя ти спира пътя и ти не вървиш по своята си съдба. Така, че ги разбирам.
И аз съм патила от направена магия. Отвратително е. Освен това, моята беше такава, че ако не я изчистя до три месеца щяла да се превърне в смъртна. Идеше ми да я утрепя тази нещастница, която ми е беше направила, но той Господ гледа. Нека той и даде възмездието, което заслужава.

# 85
Преди два дена посетих Себа от Шемшево, баща ми беше в болница и за нея имаше положителни коментари, че познавала за здраве.
Казах и защо съм отишла, че е в болница с инфаркт, а тя "той е на командно дишане", а и казах - не е, "на системи е"... естествено, че човек в това състояние е на системи. Каза, че не е точно инфаркт, а микроинфаркт и ще се оправи.

Попитах за мен, защото си търся дълго време работа, според нея аурата ми е заключена и трябва да се отключва и нищо не може да ми каже преди това. Ако съм искала да отида на 15 август, Голяма Богородица, да нося вода от два извора, светена вода, църковни свещи и памучна бяла лента. Много е странно как туркиня ще ми отключва аурата на този християнски празник със светена вода?
Моля, момичетата, които имат мнение за нея и тези нейни ритуали да споделят доколко са успешни.

# 86
Преди два дена посетих Себа от Шемшево, баща ми беше в болница и за нея имаше положителни коментари, че познавала за здраве.
Казах и защо съм отишла, че е в болница с инфаркт, а тя "той е на командно дишане", а и казах - не е, "на системи е"... естествено, че човек в това състояние е на системи. Каза, че не е точно инфаркт, а микроинфаркт и ще се оправи.

Попитах за мен, защото си търся дълго време работа, според нея аурата ми е заключена и трябва да се отключва и нищо не може да ми каже преди това. Ако съм искала да отида на 15 август, Голяма Богородица, да нося вода от два извора, светена вода, църковни свещи и памучна бяла лента. Много е странно как туркиня ще ми отключва аурата на този християнски празник със светена вода?
Моля, момичетата, които имат мнение за нея и тези нейни ритуали да споделят доколко са успешни.
Тя е туркиня, но вярва в Господ. Това ми го е правила и на мене преди години. Имаше ефект. Черна магия за смърт ми била направена. Каза ми го след като я развали. Как съм била жива досега. Аз я гледах недоверчиво, тя продължи, жена с буквата М.  Продължих да я гледам недоверчиво и чак като каза - бащина ти сестра, се сепнах. После през нощта падна едно потолеене, три нощници смених.
Но за съжаление от две години насам Себа нито ми познава, нито може да ми помогне. Нямам обяснение. Затова се залутах в морето от шарлатанки.

# 87
Имаше едно мимиче,което сподели,че Сирма също и е казала,че ще си вземе изпита,но тя не се чувстваше подготвена. Може ли да сподели какво е станало в крайна сметка- Сирма познала ли е или не?  bouquet

Вчера и звънях със същия въпрос-ми сега ми каза обратното на това от първия път/ горе-долу има месец разлика,когато и се обадих за първи път/. Все ще познае,уф,изобщо ми е объркано

Аз съм това момиче Laughing Изпитите ми са в понеделник и вторник,за които изобщо не съм подготвена.Ще е чист късмет,ако от всичките 40 въпроса ми се паднат тези 5-6,които знам LaughingЗвънях на Сирма два пъти и тя е категорична,че ще взема и двата изпита от първият път!Ще видим,ще пиша познала ли е!

# 88
относно Сирма-аз съм от недоволните! Гледа ми есента и ми каза,че ще срещна момче,с което ще създам връзка-е не се е появило все още,а оттогава до днес-минаха кажи речи 9 месеца. А тя ми даде срок-до миналата НГ. И за работа ми каза-до края на февруари,че ще я намеря-още я търся....
Крайно недоволна съм!

# 89
  • София
относно Сирма-аз съм от недоволните! Гледа ми есента и ми каза,че ще срещна момче,с което ще създам връзка-е не се е появило все още,а оттогава до днес-минаха кажи речи 9 месеца. А тя ми даде срок-до миналата НГ. И за работа ми каза-до края на февруари,че ще я намеря-още я търся....
Крайно недоволна съм!

Дано за нейните прогнози за мен някой не са такива, каквито ги казва. Въпреки, че две нещо досега ми позна на 100 % ....

Общи условия

Активация на акаунт