Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 063
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Дано не ме разберете погрешно - наистина не искам да се заяждам  Hug
Наистина ме интересува откъде идва потребността да търсиш някой, който да ти каже какво ще ти се случи. Чисто любопитство или нещо повече?
Аз самата съм много любопитна, но пък нямам никаква потребност да ходя по врачки. Имам си свои теории за това как успяват да "видят" нещата - но само тези, които на нас са ни известни или очакваме да чуем.
Към екстрасенсите също съм доста резервирана - не че не вярвам, че имат някакви способности. Просто наистина не съм убедена, че правят добро на хората.

Бай, бабо, да не те срещне мечка. Повечето така си мислехме. Wink

# 151
И какво спасение намерихте при врачките? Едните правят магии, другите ги развалят - колко удобно за бизнеса им! А когато някой ви каже, че имате магия и непременно трябва да се развали - как сте сигурни, че наистина е така?
сибирка, дъщеричката ми беше с много тежък атопичен дерматит, овладяхме го без помощта на традиционната медицина. Наложи ми се да изчета и науча много за кожните заболявания, храненето е изключително важно, както и емоциите. Пиши ми на лични, ако желаеш, за да ти споделя нашия опит - безплатно  Peace

# 152
Незнам на каква помощ се надявате от това момиче - Ели, но тя ми каза, че не помага за нищо, ритуали също не прави. Така, че не виждам как би могла да ви помогне. Единствено реди вилиците с някакви увити хартийки по тях във формата на кръст. За всеки въпрос реди обикновенни карти и гадае по вилиците. Не очаквайте като отидете при нея, че ще започне да ви говори като другите ясновидци. Вие й задавате въпроси и тя ви отговаря. Много странно е това гледане. В никакъв случай не бих казала, че съм възхитена.
Получих отговор на въпросите,които ме интересуват и съвет какво да направя,защото не бях сигурна.Всичко се потвърди и сега ще продължа напред със започнатото.
Аз не съм отишла при момичето за ритуали и магии.ДАЛЕЧЕ СЪМ ОТ ВЕЩИЧАРСКИТЕ РАБОТИ!!!
Ако някой ходи по врачки за това,проблема си е негов.Рано или късно му идва до главата.Ако не на него,на най- близък и обичан до него човек.Всеки си знае защо ходи.Изказах мнение.Не карам никой да го приема и да ходи там.Момичето е достатъчно отрупано със задачи.
А пък гледам и другите ясновидци като са ви познали...и като са ви направили някой и друг ритуал,та сте цъфнали и вързали,затова не се спряхте Simple Smile

# 153
А пък гледам и другите ясновидци като са ви познали...и като са ви направили някой и друг ритуал,та сте цъфнали и вързали,затова не се спряхте Simple Smile

202uu

# 154
Моля за информация за Здравка от Велико Търново, не знам второто и име, намирала се на Беляковско шосе, както и за Стефка Златкова, също от В.Търново?
Никой ли няма впечатления за тази Здравка?
А за Веска от Джулюница или някой от района на Търново, от когото сте доволни?

# 155
  • Sofia

202uu

Това не е съвсем вярно. Всеки, който е имал досег с магиите знае за какво става въпрос. Аз не отричам, че не е полезна такава намеса, но другата полезна ли е? Вие изпитвали ли сте го във вашето семейство? Губили ли сте близък човек заради подобна намеса? Повярвайте, че голяма част от хората тук не изгарят от желание да хабят пари, време и емоции, за да посещават такива хора, но....когато лошото те застигне и ясно виждаш, че не е плод на съдбата, а на нечии болни амбиции - повярвайте трудно се живее така. Лично съм виждала как се променят животи след премахване на "лошото" и как същото "лошо" застига поръчителя, някак да ни покаже кой какво ни е направил. И да - хората "не се спират" след това, тъй като вече имат едно наум да се пазят, за да не се повтори същото зло.

# 156
Отидох при Ели от любопитство да разбера какво е това гледане на вилици. Попитах я дали помага за нещо-за здраве и какво прави като ритуали. Исках да напиша след това в темата, защото няколко момичета от форума, които живеят далече ги интересуваше дали Ели само гледа или помага и за други неща. Няколко пъти ми каза, че имам магия, на което аз не вярвам, защото усещам, когато имам или не. Тя самата ми предложи да ми изпрати на пощата думички за разваляне, но аз отказах. Така, че не се хващайте за думата ритуал и почнахте с обидите, че съм отишла да си правя ритуал. Не отидох при нея затова. Нямам нужда от съвети, напътствия и критики. Всеки сам преценява какво да прави или не. Saman7a-обидихте ме. Вие я препоръчахте и ми е интересно как Ели предлага лечение на вашата приятелка, а аз като я попитах каза, че нищо друго не прави. Информацията се оказва, че е противоречива. Ритуал не значи само да се направи магия, а ритуал се прави и за разваляне на магия, но явно вие не правите никаква разлика. goodluck7 - не вярвайте, че има защити. Аз съм си правила защити и въпреки това, отново съм имала магия. Говорила съм и с други ясновидци затова и те са ми казвали, че защити не съществуват. На същото мнение е и Ангел-Дианабад. Даваме си парите за защити, защото са ни убедили, че трябва да се направи защита, за да има ефект и да не ни правят повече лошотии, а в същото време пак имаме. Как става това и защо се получава? Не визирам само себе си, а и мои познати, които са си правили защити, но без ефект.

# 157
Губила съм близки и обичани хора. Вярвайте ми, умират и без магии, за съжаление.
А как се пазите?
Една приятелка ми разказа един истински случай от Велико Търново. Една жена отишла при ходжа, да й направи заклинание за успех в бизнеса. Ходжата написал на едно листче нещо, сложил го в медальон и й казал да го носи непрекъснато и никога да не го отваря. Наистина подействало явно, защото бизнесът й потръгнал, спечелила много пари. Но... след една-две години синът й загинал при катастрофа, мъжът й се самоубил скоро след това, тя се разболяла от рак - изобщо - кошмар някакъв непрестанен. Тогава нещо й "светнало" на жената и решила да си отвори медальона, но заклинанието вътре било написано с някакви непознати букви - като арабски. Жената искала непременно да разбере какво пише там, търсила специалист да й го преведе, в крайна сметка й обяснили, че надписът е на стар арабски, който малко хора могат да разчетат и я насочили към един от малкото в България, който може да й го преведе.
Интересно ви е какво пишело там, нали? В общи линии това: "Да ти даде Алах да спечелиш много пари, успех да имаш. Но заради това, че искаш нещо, което не ти се полага, да ти отнеме най-милото, да умрат хората, които обичаш, а след това и ти."

# 158
  • Sofia
Явно четете през редовете. Не съм казала. че хората не умират по принцип....но, попитах дали сте губили близки заради магия?  Има разлика...  Naughty
Ходжите не коментирам, те си работят по различен начин, всеки си решава дали да им ползва услугите.

# 159
Много хора са си загубили ума, заради вярата, че имат направена магия. Скептицизмът е доста добра защита според мен. Вие как разбирате, че имате направена магия? Защото врачката така е казала?
Аз съм намирала монети и камъчета пред входната врата, инициалите ни изписани с тебешир, но не съм тръгнала по врачки(а трябва! - ще кажете  Laughing).
Чували ли сте за Киприановата молитва?

# 160
  • Sofia
Много хора са си загубили ума, заради вярата, че имат направена магия. Скептицизмът е доста добра защита според мен. Вие как разбирате, че имате направена магия? Защото врачката така е казала?
Аз съм намирала монети и камъчета пред входната врата, инициалите ни изписани с тебешир, но не съм тръгнала по врачки(а трябва! - ще кажете  Laughing).
Чували ли сте за Киприановата молитва?

Спора е излишен, защото нито ме познавате, нито знаете какво съм намирала или преживяла. Може да се окаже, че много по-добре разбирам вярата, а Киприяновите молитви нямате идея колко добре ги зная и не само тях. Повече няма да споря.

# 161
  • Пловдив
Коя е тази Ани от Пловдив? Може ли да ми кажете нещо повече за нея? От анкетата видях, че е събрала 13%. Много пари ли взима? Да не е някоя, която да ме уплаши с нещо? Че съм си патила вече от 1 туркиня от село Устина.

Сега за Ники Узунов/София/: Много позитивен човек. Много успокоява. Пари не взима. Много хубави неща ми каза, но са в по-дългосрочен план, за това не знам дали ще се сбъднат или не. Така че не съм участвала все още в анкетата. По препоръка на момичета от този форум се обърнах към него - по SKYPE. Едно момиче, обаче от 10-та тема каза, че Ники виждал нещата по-розово от както те са в действителност. За това и все още не съм взела участие в анкетата. Иначе само заради позитивизма му съм мноооого доволна о обнадеждена.

# 162
Спора е излишен, защото нито ме познавате, нито знаете какво съм намирала или преживяла. Може да се окаже, че много по-добре разбирам вярата, а Киприяновите молитви нямате идея колко добре ги зная и не само тях. Повече няма да споря.
Не искам да споря  Hug
По-доброто разбиране на вярата как кореспондира с този текст в библията: “…не бива да се намира у тебе такъв, който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, ни който извиква духове, нито, който пита мъртви; защото, всеки, който върши това, е гнусен пред Господа… "?

# 163
alinachka, съжалявам, че съм те обидила с поста си. Никого тук не съм карала да ходи при Ели. Споделих от кого съм доволна и разказах защо. Казах, че ако някой се интересува мога да дам телефона й, но на лични съобщения. Не знам дали прави ритуали или не, просто на мен ми помогна, както и на моята приятелка. Това, което е правила при нея също не е било точно магия. Какво сте си говорили с нея и за какво сте била там не знам. А и никой не ходи само от любопитство при такъв човек. Има толкова много обяви в интернет и по вестниците, че дори и по телевизията. Всеки гледал, правел разни ритуали и едва ли не ти поднасят сбъднати мечти и още по телефона преди да си ги видял лично ти вадят цял ценоразпис. Точно при такъв човек аз не бих отишла, за нещастие обаче много мои познати са го правили. Всеки сам избира къде да отиде, а и то е същото както при лекарите. Дори и най-добрия специалист прави грешки или има поне един недоволен пациент, но това не прави лекаря по-малко лекар отколкото е. Вие не сте доволна, защото не сте чула това, което сте искала или очаквала, ваше право. Друг като мен може би ще е доволен, защото е открил точно това, от което се е нуждаел. Просто не обвинявайте мен, че съм ви дала номера й.

# 164
  • София

Привет и от мен! Да споделя и аз за вчера, обадих се на това момиче Ели и се разбрахме да се видим, бече на приятелка на гости в кв. Бели Брези. Отидох и се видяхме навън, не исках да влизам беше ми неудобно. Това с гледането на вилици и картите го бях пропуснала и беше малко смахнато в парка на една пейка, добре че нямаше хора:)) Попитах я каква и е тарифата, тя ми каза че няма такава. Аз и казах че в момента нямам никакви пари. Момичето каза няма проблем.  Беше много любезна, отговори ми на въпросите пък да видим какво ще се случи. Каза ми, че преди време ми е заключен късмета. Затова не ми вървели нещата. Не ми е предлагала да ми прави ритуали, просто ми каза в 3 поредни дни да отключа църква, и да запаля 3 свещи, за Богородица, за Господ и за мен, да се помоля също. Нищо не струващ ритуал, но каза че в моя случай бил този който трябва да се направи. Попита ме дали искам да ми казва лошите неща, казах и да. Разказа ми, че понякога вижда картини в съзнанието си и обикновенно всичко се случвало. Виждала картина когато човек е болен и скоро ще умре. Разказа ми, че нейния житейски път свършвал след 13 години, видяла го в такава картина. Беше спокойна и каза, че го е приела. Другото, което каза е, че скоро ще си заминава за Бургас, защото е оттам, а тук работата и е ниско платена. Работи в агенция за недвижими имоти. Малко е странна, прилича ми на ромка, но не съм сигурна дали е такава. Иначе говори правилно и е много възпитана. Казах и, че другата седмица непременно ще и звънна да се видим да и дам някакви парички, да и се реванширам. Но аз наистина вчера нямах, имах всичко на всичко 2,80:((. Но ми обърна доста внимание и каза да не се притеснявам, не го правела за пари. Изненадах се. Забравих да кажа, че ми каза че моят мъж не ми е по съдба, и че сме 2 остри камъка. Имала съм друг избор, но аз съм избрала този път с този мъж. Каза ми да бъда внимателна и отстъпчива за да не се разделим. На майка ми също е направено нещо, някаква намеса в къщата. Но аз не мога да направя нищо, вместо майка ми трябва лично тя да изчисти. Не ми каза как, но обеща да ми изпрати един ритуал по мейла, пак в църква. Не знам дали е познала за нещо, но това което каза аз го усещах много отдавна. Полагам неимоверни усилия за всичко и накрая уж да стане и нещата се провалят. Тя го обясни по подобен начин, просто ми е направено нещо, което да ме лиши от късмет и да ми е трудно. Това е, аз си го усещах. Когато отключа 3 поредни сутрини църква, тогава всичко постепенно щяло да си дойде на мястото и тогава ще мога да ви споделя дали нещата за, които я попитах са се случили. Малко стана дълго и хаотично, но вие ще ме извините:))

Общи условия

Активация на акаунт