Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 046
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Saman7a-никъде в моя пост не съм написала, че съм недоволна. Не ми интерпретирайте по ваш си начин моите думи. И наистина отидох от любопитство, защото вашия пост ме заинтригува, че момичето не е известно, има някаква дарба и няма твърда тарифа. Аз никого не обвинявам. Странно как на вашата приятелка е помогнала за лечение, на вас също, а на мен ми каза, че не прави други неща, освен да гледа. Тя не е като останалите. А, това дали е познала някои неща, времето ще покаже и тогава ще мога да кажа дали съм доволна или не.

# 166

Привет и от мен! Да споделя и аз за вчера, обадих се на това момиче Ели и се разбрахме да се видим, бече на приятелка на гости в кв. Бели Брези. Отидох и се видяхме навън, не исках да влизам беше ми неудобно. Това с гледането на вилици и картите го бях пропуснала и беше малко смахнато в парка на една пейка, добре че нямаше хора:)) Попитах я каква и е тарифата, тя ми каза че няма такава. Аз и казах че в момента нямам никакви пари. Момичето каза няма проблем.  Беше много любезна, отговори ми на въпросите пък да видим какво ще се случи. Каза ми, че преди време ми е заключен късмета. Затова не ми вървели нещата. Не ми е предлагала да ми прави ритуали, просто ми каза в 3 поредни дни да отключа църква, и да запаля 3 свещи, за Богородица, за Господ и за мен, да се помоля също. Нищо не струващ ритуал, но каза че в моя случай бил този който трябва да се направи. Попита ме дали искам да ми казва лошите неща, казах и да. Разказа ми, че понякога вижда картини в съзнанието си и обикновенно всичко се случвало. Виждала картина когато човек е болен и скоро ще умре. Разказа ми, че нейния житейски път свършвал след 13 години, видяла го в такава картина. Беше спокойна и каза, че го е приела. Другото, което каза е, че скоро ще си заминава за Бургас, защото е оттам, а тук работата и е ниско платена. Работи в агенция за недвижими имоти. Малко е странна, прилича ми на ромка, но не съм сигурна дали е такава. Иначе говори правилно и е много възпитана. Казах и, че другата седмица непременно ще и звънна да се видим да и дам някакви парички, да и се реванширам. Но аз наистина вчера нямах, имах всичко на всичко 2,80:((. Но ми обърна доста внимание и каза да не се притеснявам, не го правела за пари. Изненадах се. Забравих да кажа, че ми каза че моят мъж не ми е по съдба, и че сме 2 остри камъка. Имала съм друг избор, но аз съм избрала този път с този мъж. Каза ми да бъда внимателна и отстъпчива за да не се разделим. На майка ми също е направено нещо, някаква намеса в къщата. Но аз не мога да направя нищо, вместо майка ми трябва лично тя да изчисти. Не ми каза как, но обеща да ми изпрати един ритуал по мейла, пак в църква. Не знам дали е познала за нещо, но това което каза аз го усещах много отдавна. Полагам неимоверни усилия за всичко и накрая уж да стане и нещата се провалят. Тя го обясни по подобен начин, просто ми е направено нещо, което да ме лиши от късмет и да ми е трудно. Това е, аз си го усещах. Когато отключа 3 поредни сутрини църква, тогава всичко постепенно щяло да си дойде на мястото и тогава ще мога да ви споделя дали нещата за, които я попитах са се случили. Малко стана дълго и хаотично, но вие ще ме извините:))
БЛАГОДАРЯ ЧЕ СПОДЕЛИ ТОВА!!!

# 167
Спора е излишен, защото нито ме познавате, нито знаете какво съм намирала или преживяла. Може да се окаже, че много по-добре разбирам вярата, а Киприяновите молитви нямате идея колко добре ги зная и не само тях. Повече няма да споря.
Не искам да споря  Hug
По-доброто разбиране на вярата как кореспондира с този текст в библията: “…не бива да се намира у тебе такъв, който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, ни който извиква духове, нито, който пита мъртви; защото, всеки, който върши това, е гнусен пред Господа… "?

Не се правете на много праведна и безгрешна, защото съм убедена, че това не е така. Хората тук нямат нужда от проповеди и излишни нападки кой в какво вярва и къде ще ходи. Точно от такива, къде уж са много праведни най- много съм си патила или после като им дойде на главата запяват друга песен. Дано никога не ви се случва да го изпитате, за да се уверите сама. Да не говорим ако става дума за дете, близък и т.н. Пази Боже се казва!

# 168
Кога съм настоявала, че съм праведна и безгрешна? Напротив - аз самата също "гледах" преди години. Но това не е добро нито за човека, който го прави, нито за търсещите го - ако искате вярвайте, всеки прави собствените си избори в живота  Peace
И да, използването на подобни сили не остава ненаказано, лошото е , че точно на децата и  внуците се връща...

# 169
Кога съм настоявала, че съм праведна и безгрешна? Напротив - аз самата също "гледах" преди години. Но това не е добро нито за човека, който го прави, нито за търсещите го - ако искате вярвайте, всеки прави собствените си избори в живота  Peace
И да, използването на подобни сили не остава ненаказано, лошото е , че точно на децата и  внуците се връща...
ха така.........извинете ,но не можах да се стърпя Simple Smile дефакто fata_morgana се обръща към господ едва когато и се случват някой неприятни неща в семейстово.Еми съжалявам,не знам какво е станало и как,но когато прибираше парите на клиентките си,цитираше ли им библията?????

# 170
  • София
Кога съм настоявала, че съм праведна и безгрешна? Напротив - аз самата също "гледах" преди години. Но това не е добро нито за човека, който го прави, нито за търсещите го - ако искате вярвайте, всеки прави собствените си избори в живота  Peace
И да, използването на подобни сили не остава ненаказано, лошото е , че точно на децата и  внуците се връща...

Г-жо, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА!!!

Вие сте направили Вашия избор, оставете ни и ние да направим нашия!!!

# 171
Не съм вземала пари. "Клиентки" ми бяха само близки приятелки.
Спирам със спама  Peace
п.п. Помолете модератор да затрие всичките ми постове, ако ви дразнят  Hug

# 172
Сега за Ники Узунов/София/: Много позитивен човек. Много успокоява. Пари не взима. Много хубави неща ми каза, но са в по-дългосрочен план, за това не знам дали ще се сбъднат или не. Така че не съм участвала все още в анкетата. По препоръка на момичета от този форум се обърнах към него - по SKYPE. Едно момиче, обаче от 10-та тема каза, че Ники виждал нещата по-розово от както те са в действителност. За това и все още не съм взела участие в анкетата. Иначе само заради позитивизма му съм мноооого доволна о обнадеждена.
Няма да спра да го повтарям. Ники е чудесен човек, но за съжаление розовите му прогнози нямат нищо общо с действителността. За изслушване и морална подкрепа е идеален.

# 173
Днес опитах да се свържа с Цеца от Надежда, но тел. беше изключен. Някой да знае нещо?

# 174
Здравейте, някой има ли координатите и точен адрес на бабата на Азис от Костнброд и как приема тя...с предварително записване ли и каква и е таксата? Мерсииии Simple Smile
ПС: Само да се отчета, че и аз се видях с Ели, но съм със смесени чувства. Картинката е ясна в парка на една пейка с вилиците. Каза ми неща, които си ги знаех, но нищо повече. Аааа поне ме зарадва,че мъжът ми ми е по съдба и е правилният избор. Това е от мен.

# 175
Днес опитах да се свържа с Цеца от Надежда, но тел. беше изключен. Някой да знае нещо?

Като ходих при нея преди 1-2 месеца си сменяваше квартирата, но каза че телефона й е същия. Между другото едно от предсказанията й се сбъдна. Махмуд ми предсказа същото още зимата, но и тогава и допреди 2 седмици нямаше никакви изгледи за това:)

Успех на всички:)

Това момиче с вилиците взе да нашумява.
Може ли телефон?
Благодаря предварително!

# 176
Момичета,пак ще попитам,защото ми е спешно.
Има ли някой на който Сирма да не е познала-всички ли са доволни от нея и на всеки ли е познала?
благодаря,наистина ми е спешно да знам  bouquet
търсих в темите,но нищо не намерих-в нета ми излизат само рекламните и обяви

# 177
Момичета,пак ще попитам,защото ми е спешно.
Има ли някой на който Сирма да не е познала-всички ли са доволни от нея и на всеки ли е познала?
благодаря,наистина ми е спешно да знам  bouquet
търсих в темите,но нищо не намерих-в нета ми излизат само рекламните и обяви
Аз бях доволна от Сирма до момента, в който ми направи ритуал, който не работи. От тогава е като развален грамофон, постоянно си измества сроковете, а предсказанията и не се случват!!!

# 178
благодаря ти за мнението! дано и друг се включи ,иначе излиза,че познава на всички
искаш да кежеш ,че преди да направи ритуала ти е познавала,така ли? и ретуала не и работи или е спрял да работи

# 179
Докато правите ритуали не очаквайте нищо хубаво. Явно не ви е дадено от съдбата, а от магии не очаквайте добро и за вас.

Общи условия

Активация на акаунт