Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 339
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И да доуточня на всички останали, че съм объркала...става въпрос а Мира от Илинден, а не за Мила от Света Троица, толкова исках да я забравя, че верно съм забравила името й...ИЗвинете ме
Мила от Св. Троица не беше  особено мила и срещу юнашката сума от 50 лв  размяташе боб, който и за яхния не става, но коя ли е Мира от Илинден?

Питах Melissa, оказва се една и съща жена, просто е сбъркала името. Гледа на боб, камъни и т.н.
Има и тел. в предишни теми.
Пак две противоположни мнения за един човек! А сега де?!? #Crazy

# 346
За всички, които се интересуват от Цеца! Преместила се е и живее на друго място! Там е била на квартира! Моята приятелка е ходила вчера и някаква жена й казала, че Цеца не живеела вече там! Когато приятелката ми е попитала тази жена за телефона й, тя не го е знаела! Много са я търсили по телефона, но явно го е сменила или пък е изключен! Странна история, може да се е отказала от тази си дейност вече, но това са само мои предположения! Аз така и не успях да се консултирам с нея!

# 347
Здравейте на всички!
Казвам се Н. и съм от гр.Плевен на 28г. съм и още от юношеските си години помня, че започнах да се интересувам от окултната култура в най-общия и смисъл.
И Аз както повечето обикновенни хора изпитвам някакво силно любопитство, и интерес към хората който разбират тези неща, и които в действителност имат дарбата и способностите да виждат човешките съдби и проблеми.
Всеки има проблеми, всеки има въпроси на който иска да получи логичен отг. но не на всеки може да се отговори!
Ще премина към основното което искам да ви споделя.... а то е именно това, че от 2-3год. Насам ми се наложи да ползвам и аз „услугите” на така наречените родни ясновидци,врачки,ходжи и т.н.
Ще ви кажа, че попаднах на не един или двама шарлатани, който целяха хем да ме изплашат със страшните си прогнози за магии,отрицателни енергии и тем подобни щуротии, хем да измъкнат пари от джоба ми с това!
Но ето, че след всички тези измислени и прехвалени „колко са добри” гадатели, най-после успях да попадна на един истински надарен човек сред тях за което мога да благодаря единствено на голямата си упоритост.
Тя е жена, тя е изстрадала толкова много в живота си и именно трудностите, и болката през която е преминала са я направили преди всичко Човек! Силата и да предвижда случки, събития и отделни неща от битието на другите хора идва след тежък мозъчен кръвоизлив, и последвалата го сложна хирургична операция на главата в една от столичните известни клиники.
След дълъг възстановителен период от успешно преминатата операция тя разбира, че вече не е предишния човек който е била.
Внезапно в съзнанието и започват да се появяват непознати хора и видения, който видения много скоро разбира, че са предстоящи фактически събития и те се случват наистина!
Ще ви кажа коя е тази жена... името и е Стоянка Митева, и живее в една малка скромна къща в Димитровград.
Навярно някой от вас са чували за нея, можеби сте ходили лично при нея и сте се убедили за това какъв човек е тя и, че в действителност има тази дарба да вижда и познава онова за което малцина могат да видят?!?
Аз лично ходих съвсем наскоро при нея, и останах дълбоко впечатлен от това което ми каза докато разговаряхме.... само истини! Почти се смаях как тази жена която по нищо външно не изглеждаше по различно от хиляди други жени, стой срещу мен и знаейки само годините ми, ми каза страшно много истини, който нямаше как да знае от някъде предварително!
Съветвам ви ако имате нужда от такъв човек, ако сте на „житейски кръстопът” като мен, или ако ви мъчи някой сериозен проблем, отидете при нея, тя ще ви каже, ще ви помогне със съвет който няма да получите от някой набеден „шарлатанин” от тв-рекламите или от улицата!?!
Който иска нека ми вярва, аз вече се доверих на тази жена и тя оправда доверието ми към нея.
Оставям ви нейн телефон: 0899322144 на който можете да се свържете лично с нея, тя няма офис,няма секретарки и скъпа охрана, няма и луксозен автомобил в който да се вози и да обикаля страната.
Преценете сами дали съм прав за това което ви споделих, или съм ви подвел по някакъв начин и аз...?  Wink

# 348
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Пепа от Хаджи Димитър - София? Какво прави, как го прави и колко струва? И тя ли е най-добрата в района? Трябва ми само изчистване на аурата и евентуално премахване на магия ако имам. Не искам никакви други ритуали, магии и т.н.

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 13:57 от kalina_bg

# 349
За всички, които се интересуват от Цеца! Преместила се е и живее на друго място! Там е била на квартира! Моята приятелка е ходила вчера и някаква жена й казала, че Цеца не живеела вече там! Когато приятелката ми е попитала тази жена за телефона й, тя не го е знаела! Много са я търсили по телефона, но явно го е сменила или пък е изключен! Странна история, може да се е отказала от тази си дейност вече, но това са само мои предположения! Аз така и не успях да се консултирам с нея!

Дали говорим за един и същ човек, защото тази жена при, която аз съм ходила живее в къща. Просто всичко това звучи някак странно... пък и хората я знаят от доста години.

# 350

Дали говорим за един и същ човек, защото тази жена при, която аз съм ходила живее в къща. Просто всичко това звучи някак странно... пък и хората я знаят от доста години.

Да, същата е! Цеца от Надежда! Хората я знаят от доста години и сега не могат да я открият! Сменила си е квартирата, което е единственото сигурно нещо!  Simple Smile

# 351
Малко в страни от темата, но случвало ли ви се е някоя циганка да иска да ви гледа срещу стотинки и да ви кара да плюете в листче, което да завързва и да слага някакви листа или билки в него? После да ви каже, че трябва да заровите листчето в саксия с червено цвете (нищо, че у нас изобщо нямаме червени цветя). Страх ме е това да не е било нещо лошо, защото не я послушах и изхвърлих листчето, а няколко месеца след това когато вече беше зима синузитът ми изведнъж се влоши, а и се оказа, че имам проблеми с щитовидната. Дали е просто съвпадение или ме е проклела?

И още един въпрос - какво смятате за отключването на църква? Казвали са ми, че ако отключиш църква сутринта ти се отключвал късмета и любовта.

# 352

Да, същата е! Цеца от Надежда! Хората я знаят от доста години и сега не могат да я открият! Сменила си е квартирата, което е единственото сигурно нещо!  Simple Smile

Ясно. Ами освен, ако някой разбере новия й адрес или телефон да сподели с нас.
Ще съм много благодарна. Жената наистина е много добра.

# 353

Nikalas Cage

Поредната току-що направена регистрация за реклама на някоя нова звезда, а по-вероятно самореклама...
Някой да е чувал нещо за тази жена?

# 354

Nikalas Cage

Поредната току-що направена регистрация за реклама на някоя нова звезда, а по-вероятно самореклама...

Аз съм чувала и то с недостатъчно добри отзиви.Много груба и недодялана.

Ако въпросният потребител е с прекрасно мнение за нея,явно всичко е индивидуално отново.

# 355

Nikalas Cage

Аз съм чувала и то с недостатъчно добри отзиви.Много груба и недодялана.

Ако въпросният потребител е с прекрасно мнение за нея,явно всичко е индивидуално отново.
Писано е в стари теми за нея, разбира се.
Помня за грубо отношение  и обичайната мъглявост.

# 356
Чувала съм за врачки, които искат олио, захар, брашно или яйца. Не знам как може някой да им се върже, като е явно, че ги искат за да ги изядат. Искат ги, за да са на аванта, а не защото ще правят ритуали с тях. И пак има хора, които им се връзват. Laughing

# 357
В по предните теми бях срещала името на Таня от Дунавци,сигурно е имало и координати и доколкото помня доста добри отзиви за нея.
Та въпросът ми е,ако някой има телефон за връзка/в списъка липсва/нека ми пише на ЛС или тук,няма проблем.Просто сега имам път натам.

# 358
Привет на всички. От доста време ви чета, но се регистрирах едва сега. Исках да отговоря на последния пост на Калина, която каза, че много врачки искали брашно, яйца, захар, вероятно, за да ги похапнат. И аз съм обиколила доста врачки, включително някои от този форум, но и не съм съвсем невежа в областта на окултното. Не съм врачка, ако това си мислите. Всеки един от тези продукти се използва не като продукт за готвене, а има конкретно символно значение, затова се използват при направата на различни ритуали и за изчистване на магии.

# 359
Привет на всички. От доста време ви чета, но се регистрирах едва сега. Исках да отговоря на последния пост на Калина, която каза, че много врачки искали брашно, яйца, захар, вероятно, за да ги похапнат. И аз съм обиколила доста врачки, включително някои от този форум, но и не съм съвсем невежа в областта на окултното. Не съм врачка, ако това си мислите. Всеки един от тези продукти се използва не като продукт за готвене, а има конкретно символно значение, затова се използват при направата на различни ритуали и за изчистване на магии.

Ама ти сериозно ли?  #Crazy Praynig

Общи условия

Активация на акаунт