Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 345
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Атанас, стилът му на изказване е този на Ели с вилиците: Това не ми е професия и затова нямам офис. Аз си имам професия!
Ели ще си ходи до Бургас, където живее от 7 години, но ще се връща отново в София, защото много усилено си търси работа тук! И знам точно къде поддава документи за работа. Simple Smile

# 331
20 лв за врачуване + 100 за ритуал са малко!Напоследък времето не се съобразява с нуждите на фондонабирането и следобед вали.На Атанас може и да не му  е достатъчно удобно да се подмятат камъни по пейки в парка при тези атмосферни условия,ама кой да се сети!Освен това, иде зима, някой замислял ли се е за това?!
Предлагам таксата да се увеличи на 200-300 лв  на калпак за " офис"!

# 332
Melissa 77, моля те изчисти си пощенската кутия! Бих искала да те попитам нещо..

# 333
Аз сащо не мога да се свържа с Цеца от Надежда... Да не би и тя да изчезне като Валерия Христова?

Надявам се, че не. Аз бях при нея преди около 2 месеца и сега отново искам да я посетя, но от една седмица телефона й е изключен.

# 334
  • Под Слънцето
 Здравейте, някой ходил ли е при Марияна Николаева във Варна? Имате ли някаква информация за нея, дали познава, каква  е тарифата и тн..Ще съм благодарна да споделите. Wink

30 пари.за 30 минути.Понякога повече от едното или от другото..Познава- не познава.. Клоня към 51 % по-скоро положителни. Бих могла да ти дам скайпа й на личен...

(Все пак използването на офис струва пари )

# 335
И в крайна сметка половината тема замина в реклами на досега никому неизвестните Ели и Атанас, произхода на мартениците и колко сме грешни, търсейки хора с дарба да ни помогнат за проблемите, които имаме. Няма ли някой модератор да затрие тези излишни постове?

# 336
Моля за впечатления за ходжа Сабри от Айтос?

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 22:36 от bgorsdk

# 337
Днес се видях с въпросния Атанас. Приятен човек е. Отидох с намерението да се ебавам, но то се получи друго накрая.
Макар че успя да отгатне неща за мен, аз съм си неверник! Не вярвам във врачки и прочие, но тоя ми хареса. Не е в "матрицата" и не говори глупости.
Ако не се занимаваше с такива неща, сигурно щеше доста да ми допадне.

# 338
Днес се видях с въпросния Атанас. Приятен човек е. Отидох с намерението да се ебавам, но то се получи друго накрая.
Макар че успя да отгатне неща за мен, аз съм си неверник! Не вярвам във врачки и прочие, но тоя ми хареса. Не е в "матрицата" и не говори глупости.
е,хубаво,положителен коментар,но дай за по-любопитните повече инфо.на какво гледа,то май минало,настояще повечето се доближават до истината,но при теб срокове даде ли за нещо,за да ни осветлиш и нас след време има ли познаваемост?ако не говори глупости,то значи говори истини или сте водили разговор на други теми?извинявам се за любопитството,но ми е интересна темата.

# 339
е,хубаво,положителен коментар,но дай за по-любопитните повече инфо.на какво гледа,то май минало,настояще повечето се доближават до истината,но при теб срокове даде ли за нещо,за да ни осветлиш и нас след време има ли познаваемост?ако не говори глупости,то значи говори истини или сте водили разговор на други теми?извинявам се за любопитството,но ми е интересна темата.
Да би било полезно да узнаем нещо по същество, докато сме на темата.
Той ли ти говори за ситуации от живота ти, сам , без подбутване или му задаваш конкретни въпроси ?20 лв ли е таксата му?
Докоснахте ли ритуал-темата?

Благодаря.

# 340
За бъдещето не знам дали ще познае. Трябва да се случи за да знам.
Не съм толкова глупав, не давам подсказки за миналото си, а той няма от къде да ме познава. Просто попитах за конкретни хора от живота ми, където много добре знам какво се случва.
Доколкото гледам, не е настроен позитивно към манипулации и омагьосвания.
По скоро съм склонен да му повярвам, че това му занимание не е професията. Но не успях да измъкна информация за личния му живот. Изглежда прекалено мекушав за да лъже като професионална врачка. Чудя се защо се забърква с тези глупости.

# 341
За бъдещето не знам дали ще познае. Трябва да се случи за да знам.
Не съм толкова глупав, не давам подсказки за миналото си, а той няма от къде да ме познава. Просто попитах за конкретни хора от живота ми, където много добре знам какво се случва.
Доколкото гледам, не е настроен позитивно към манипулации и омагьосвания.
По скоро съм склонен да му повярвам, че това му занимание не е професията. Но не успях да измъкна информация за личния му живот. Изглежда прекалено мекушав за да лъже като професионална врачка. Чудя се защо се забърква с тези глупости.
Тоест, задават  му  се конкретни въпроси, на които той отговаря.Не говори сам преди това?
20 лв ли е таксата му и наистина ли прави това, което прави в парка или в кафенета?

# 342
Момичета, въобще не се хващайте с този Атанас. Това е поредната реклама. Как от нищото изникнаха Ели и Атанас? Никой не ги познава в София, нито е чувал за тях. Както знаем форумът е добра реклама за известни и безизвестни ясновидци. Защо да не изкарат някой допълнителен лев от наивни и заблудени хора, а и Ели ще се връща в Бургаско. Така, че добре й са дошли. Атанас е приятелят й с камъчетата, за който ми разказа. Работят в комбина. Само, че тя за дарбата си не иска пари, а колкото й оставиш. Докато Атанас има твърда тарифа за неговата дарба-20 лева, при това не в офис, а да се видите в парка или на по кафенце. Той не бил като професионалните ясновидци, незнаел те какво правили, това не му било професията, но има тарифа, и то не малка. Другите поне те приемат в офиса или в дома им, за разлика от него. Гаранция за ритуалите си не дава, въпреки че иска 100 лева за тях. Вече си мисля, че историята на Saman7а е измислена и някой от тях двамата стои зад това име.
И на мен историята на Saman7а ми се стори абсолютно измислена, но си замълчах, защотото отдавна не съм влизала и не знам какви ветрове духат и кой с какъв статус е тук последните месеци, не съм чела всичко и не знам кой наистина ходи и споделя мнения и кой просто прави реклама...
Само споделям мнение, не ме нападайте!Щото още ми държи влага случая с Ташинка, където дори споделих мнение от личен опит!

# 343
Melissa 77, моля те изчисти си пощенската кутия! Бих искала да те попитам нещо..
Изчистих!
И да доуточня на всички останали, че съм объркала...става въпрос а Мира от Илинден, а не за Мила от Света Троица, толкова исках да я забравя, че верно съм забравила името й...ИЗвинете ме

# 344
Изчистих!
И да доуточня на всички останали, че съм объркала...става въпрос а Мира от Илинден, а не за Мила от Света Троица, толкова исках да я забравя, че верно съм забравила името й...ИЗвинете ме

Мила от Св. Троица не беше  особено мила и срещу юнашката сума от 50 лв  размяташе боб, който и за яхния не става, но коя ли е Мира от Илинден?

Общи условия

Активация на акаунт