Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 354
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Само не мога да разбера защо този Атанас като е толкова успешен никой не знае за него? Или е поредната реклама като на Ели, Ташинка и разни други бързо изгрели и залезли звезди!?!

Всъщност сигурно има още много хора като тях, за които никой не знае или поне знаят малко. На някои от тях това не им е цел или смисъл в живота, имат си професии, имат си хобита и т.н., но въпреки това имат някакви умения. Други като ефирните врачки, цяла България знае за тях, но колко са помогнали на някого или до колко имат умения, само онзи от горе си знае. Те нашумяват с масова реклама, която упорито поддържат сами и точно заради тази реклама, просто не залязват. Сигурно има стотици бабки по селата, които умеят нещо, но за тях не са чували дори в съседното село.
Да, аз също познавам такива хора, които не използват дарбата си като професия, но нямат такса.
А най-интересното е, че въпросния Атанас каза, че съседката му е разпространила телефона, а тази версия е малко по-различна от вашата, нали? Според вас вие не го познавахте и вашата съседка ви беше казала за него!?!

# 316
Само не мога да разбера защо този Атанас като е толкова успешен никой не знае за него? Или е поредната реклама като на Ели, Ташинка и разни други бързо изгрели и залезли звезди!?!

Всъщност сигурно има още много хора като тях, за които никой не знае или поне знаят малко. На някои от тях това не им е цел или смисъл в живота, имат си професии, имат си хобита и т.н., но въпреки това имат някакви умения. Други като ефирните врачки, цяла България знае за тях, но колко са помогнали на някого или до колко имат умения, само онзи от горе си знае. Те нашумяват с масова реклама, която упорито поддържат сами и точно заради тази реклама, просто не залязват. Сигурно има стотици бабки по селата, които умеят нещо, но за тях не са чували дори в съседното село.
Да, аз също познавам такива хора, които не използват дарбата си като професия, но нямат такса.
А най-интересното е, че въпросния Атанас каза, че съседката му е разпространила телефона, а тази версия е малко по-различна от вашата, нали? Според вас вие не го познавахте и вашата съседка ви беше казала за него!?!

Не го познавам и не живея до него, аз съм до СУ на Хаджи Димитър. Той не живее тук, за да ми е съсед. Ако някой друг разпространява номера му някъде другаде, няма как да знам.

# 317
Ами аз взех номера му от ваш пост на предишната страница. Въпросния Атанас каза, че съседката му го е разпространила... От къде идва грешката в информацията не знам, или не сте се уговорили какво да казвате? Просто тук не сме защото имаме свободно време и излишни пари!

# 318
Ами аз взех номера му от ваш пост на предишната страница. Въпросния Атанас каза, че съседката му го е разпространила... От къде идва грешката в информацията не знам, или не сте се уговорили какво да казвате? Просто тук не сме защото имаме свободно време и излишни пари!

Нито ми е съсед, нито сме се виждали преди това. Туй, че сте взела номера му от мой пост, не означава, че някъде другаде, не в този форум, друг не раздава номера му. Защо просто не го попитате коя е съседката му и къде го разпространява.

# 319
Не искам да си губя времето в излишен спор, който иска да го потърси и да сподели доколко му е помогнал...

# 320
100 лв за ритуал...не звучи мн добре.Сега, когато се втурнат наред всички , както става по традиция, може и още да се вдигне,докато има бум.

# 321
Не искам да си губя времето в излишен спор, който иска да го потърси и да сподели доколко му е помогнал...

А аз знам какво може да помогне...
Отивате в близката психиатрия и разказвате проблемите си. Предписват ви нужния медикамет и готово  Mr. Green
Тоя Атанас, дето толкова го обсъждате, ще взема да го преслушам. Интересно ми е какво толкова има да каже(а и тъкмо да се полигавя). В предвид тарифите, които казвате че взима, тънко минава. Чувал съм легенди за баснословни суми.
Утре се надявам да успея да се вмъкна. Позволено ми е и аз да съм любопитен.  Twisted Evil

# 322
Мдам, време е за пуканки, значи.

# 323
Даааааа, хайде на пуканките! Simple Smile))))))))))))))))))

# 324
  • София

Mомичета, що така все с лошо, бе!!!
Дали е съсед или не, каква е разликата???
Да, на никого не му стигат парите и времето, ама момичето е споделило, че е доволно от него, дало е тел., ми който иска и който може, да отиде. Нали това се търси в този форум-нови хора.
Ако има някой, който е много доволен от предишните, коментирани в тази тема да ми пише, МОЛЯ. 

# 325
Момичета, въобще не се хващайте с този Атанас. Това е поредната реклама. Как от нищото изникнаха Ели и Атанас? Никой не ги познава в София, нито е чувал за тях. Както знаем форумът е добра реклама за известни и безизвестни ясновидци. Защо да не изкарат някой допълнителен лев от наивни и заблудени хора, а и Ели ще се връща в Бургаско. Така, че добре й са дошли. Атанас е приятелят й с камъчетата, за който ми разказа. Работят в комбина. Само, че тя за дарбата си не иска пари, а колкото й оставиш. Докато Атанас има твърда тарифа за неговата дарба-20 лева, при това не в офис, а да се видите в парка или на по кафенце. Той не бил като професионалните ясновидци, незнаел те какво правили, това не му било професията, но има тарифа, и то не малка. Другите поне те приемат в офиса или в дома им, за разлика от него. Гаранция за ритуалите си не дава, въпреки че иска 100 лева за тях. Вече си мисля, че историята на Saman7а е измислена и някой от тях двамата стои зад това име.

# 326
Момичета, въобще не се хващайте с този Атанас. Това е поредната реклама. Как от нищото изникнаха Ели и Атанас? Никой не ги познава в София, нито е чувал за тях. Както знаем форумът е добра реклама за известни и безизвестни ясновидци. Защо да не изкарат някой допълнителен лев от наивни и заблудени хора, а и Ели ще се връща в Бургаско. Така, че добре й са дошли. Атанас е приятелят й с камъчетата, за който ми разказа. Работят в комбина. Само, че тя за дарбата си не иска пари, а колкото й оставиш. Докато Атанас има твърда тарифа за неговата дарба-20 лева, при това не в офис, а да се видите в парка или на по кафенце. Той не бил като професионалните ясновидци, незнаел те какво правили, това не му било професията, но има тарифа, и то не малка. Другите поне те приемат в офиса или в дома им, за разлика от него. Гаранция за ритуалите си не дава, въпреки че иска 100 лева за тях. Вече си мисля, че историята на Saman7а е измислена и някой от тях двамата стои зад това име.
Боже, ПОТРЕС!!!!Тоя ли бил?!!!Докато приятелката му подрънкваше с вилиците и  на мен ми разказа за майстора с камъните, естествено!!!Впрочем, и некъпаната фея на посудата за хранене, и новоизбухналият Мистър 100 лв бяха рязко въведени и рекламирани  от едно и също лице без предишна история тук.Поздрави за предприемаческия дух!

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 16:34 от ryannn

# 327
Здравейте, дали някой скоро е посещавал Цеца от надежда 2. Аз съм много доволна от нея, но телефонът и в момента е изключен. Да не би да има нов? Ако някой може да даде повече информация по въпроса ще съм благодарна  Praynig

# 328
  Здравейте, някой ходил ли е при Марияна Николаева във Варна? Имате ли някаква информация за нея, дали познава, каква  е тарифата и тн..Ще съм благодарна да споделите. Wink

# 329
Аз сащо не мога да се свържа с Цеца от Надежда... Да не би и тя да изчезне като Валерия Христова?

Общи условия

Активация на акаунт