Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 181
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Днес на връщане от морето и минавайки покрай с. Дунавци реших да посетя коментираната във форума Таня.Ей повярвайте ми колкото и скептично да бях настроена към врачките вече, тази жена направо ме смая. Каза ми какво работя, в какъв дом живея, какви деца и внуци имам, без аз да и казвам нищо. Все пак си плащам на врачка да ми каже а не на психолог.Тази вечер се случиха две от нещата който тя ми каза и аз не останах доволна от това което наистина стана.Надявам се  на нейната помощ да се оправят нещата при мен.Не и правя реклама защото, не я бях виждала  до днес и нямам мотив да го правя.Исках само да споделя с вас както до сега съм споделяла.
Тази Таня на какво гледа? Как помага, има ли такса? Освен, че е в с.Дунавци, някакъв адрес или телефон?

# 451
  • София
Днес на връщане от морето и минавайки покрай с. Дунавци реших да посетя коментираната във форума Таня.Ей повярвайте ми колкото и скептично да бях настроена към врачките вече, тази жена направо ме смая. Каза ми какво работя, в какъв дом живея, какви деца и внуци имам, без аз да и казвам нищо. Все пак си плащам на врачка да ми каже а не на психолог.Тази вечер се случиха две от нещата който тя ми каза и аз не останах доволна от това което наистина стана.Надявам се  на нейната помощ да се оправят нещата при мен.Не и правя реклама защото, не я бях виждала  до днес и нямам мотив да го правя.Исках само да споделя с вас както до сега съм споделяла.
Тази Таня на какво гледа? Как помага, има ли такса? Освен, че е в с.Дунавци, някакъв адрес или телефон?

Давайте телефон на тази Таня Simple Smile

# 452
Моля някой който има информация за Ерол от Асеновград да ми пише. Мерси предварително!

# 453
Моля за отзиви за Марина на Графа . Колебая се ,струва ли да я посетя?

# 454
Моля за отзиви за Марина на Графа . Колебая се ,струва ли да я посетя?

Струва, да:)Преди време - 35 лв.
А, ако питаш дали СИ струва:) има доста отзиви в темите , могат да ти помогнат за колебанието.
Успех!

# 455
За тази Таня от Дунавци е коментирано назад в темите.Аз от тук разбрах за нея.Гледа на кафе и ръка.Каза ми че може и по тел. да гледа но след като изпратиш такса от 21 лв. Тел.0887647760.По тел как гледа не знам, скоро ще я потърси една приятелка и тогава пак ще пиша .

# 456
За Марина си струва бях при нея преди 5дни имаше имен ден,на 17.07. ами винаги си оставам доволен . дано и на теб ти бъде полезна за това което те интересува.таксата е 35лв и се чака около месец-доста е натоварен графика й.някои за рилка от младост да е чувал. ходил съм при нея преди 20г. на боб гледаше но съм и загубил дирите.знам че не беше много млада а пък сега съвсем. newsm78

# 457
За тази Таня от Дунавци е коментирано назад в темите.Аз от тук разбрах за нея.Гледа на кафе и ръка.Каза ми че може и по тел. да гледа но след като изпратиш такса от 21 лв. Тел.0887647760.По тел как гледа не знам, скоро ще я потърси една приятелка и тогава пак ще пиша .
Коментарите за нея са много оскъдни. Моля, ако някой е ходил при нея да сподели дали са се сбъднали прогнозите и?

# 458
една съфорумка ми прати този линк:

http://e-orakul.blogspot.com/

въпроса ми е някой знае ли нещо за тях, ползвали ли сте услугите им?

# 459
Никога не съм вярвала във врачки и екстрасенси,докато съвсем случайно съдбата не ме срещна с една изключителна личност-Стоянка Митева от Димитровград.Моя приятелка журналистка в много известен седмичник питаше по телефона за  съдбата на едно изчезнало момченце-аутист. Стоянка Митева безпогрешно разгада трагичната му гибел,както и мотивите на убиеца,непосредствено на следващия отвличането му ден.Последва и друг криминален случай,в който отново моята приятелка узна преди всички трагичния край на жертвата.Любопитството ме отведе на края на Димитровград в скромната. вила на ясновидката..Останах поразена.Стоянка Митева е нестандартна,тя не се старае да се хареса на посетителите си,понякога е много рязка,но и абсолютно правдива.Няма атрибутиката на други „екстрасенси” нито любезното им поведение за да заработи хонорара си.Не борави с карти,кафе,кости,библия и други.Затваряйки очите си реди категорични диагнози за заболявания,както и сочи клиниката и специалистите,които ще помогнат на вашия болен близък.Нещо повече, безпогрешно прогнозира продължителността на живота му,или в по добрия случай на болестта.
 Подкупва и абсолютно прямото поведение,невярата в магии,уроки и други бабини деветини.Единствено вярва в силата на молитвите си.Съветвам интелигентната част от аудиторията при проблем или нужда да се възползува
от дарбата й,коята е безспорна

Магдалена Петрова-дългогодишен юрист и антропософ

# 460
Миналата седмица един току-що регистриран потребител прави реклама на тази Стоянка Митева от Димитровград... сега отново същия случай  Thinking

# 461
Групата,която ходи при Искра доволна ли е ? Споделете дами  Hug

# 462
Има ли желаещи от Търново да се организираме за Таня от Дунавци?

# 463
Някой откри ли адреса и телефона на Цеца от Надежда?

# 464
Някой откри ли адреса и телефона на Цеца от Надежда?

Аз също се присъединявам към питането. Все някои в околността където живееше преди не може да не е чул къде се е преместила  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт