Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 049
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Леле, вие тук да не сте ясновидки под прикритие и да сте от конкуренцията на Красимир Куртев, че скочихте така. Успокойте злобата си. И като гледам, колко нови потребители се изказват, специално за това ли си направихте профил тук.

# 586
НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТОЗИ КРАСИМИР КУРТЕВ, ПЪЛЕН МОШЕННИК. Като пълна наивница си купих камъни за 70лв. , никаква работа не ми свършиха. ПОРЕДНИЯ ИЗМАМНИК
Ама, така е като се участва с  хм...малки суми, макар и редовно!
Еми, изпратете  поне 200 лв за начало, пък после се оплаквайте.
Ей, не останаха хора със сърца!
Пратили на чародея там по 70, 100 лв и нищо не било станало.Еми, не се стискайте, направили сте добро!Така , освен сметката ви , чародеят чисти и кармата ви-тихо, благородно,човекът се раздава и работи за вас, ма кой да се сети....

# 587
Леле, вие тук да не сте ясновидки под прикритие и да сте от конкуренцията на Красимир Куртев, че скочихте така. Успокойте злобата си. И като гледам, колко нови потребители се изказват, специално за това ли си направихте профил тук.

Преди всичко-чародеят няма конкуренция!Всеки запознат с безбройните му реклами знае това!Лицето ясно е посочило за себе си, че е невероятно!

Cottone,  чудесата  куртеви  сме ги обсъдили още преди десетки теми,та,  днешното ти похвално включване е само повод за мил  спомен, за което сърдечно благодарим.
Айде, много поздрави на майстора и успех да има при важните клечки в чужбина, които ще ни го грабнат изпод носовете( предполагам, въпреки тежкото отпътуване, БГ сметките за набиране на средства от местния пазар няма да бъдат закрити, та ще можем спокойно да продължим да му превеждаме пари, дори и докато продава  камъни в чужбина)

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 16:20 от ryannn

# 588
Че тази тема е пълна с "реклама" според някои хора.
Всеки си казва мнението от кой и от какво е доволен.

Pepi1, не познаваш Красимир Куртев - Алеф, не се изказвай неподготвена.
Той не обича топлото време и не ходи на море.
oхооооо,ясна е работата след като знаеш толкова за него,значи си му близък....край на разговора.

# 589
Как може да изразявате подобни мнения за някой, който не познавате?
Като не знаете нещо, поне питайте.

Сега разбирам, защо човекът не обича българите и защо ще замине и той.
За съжаление не съм му близка, клиентка съм му от няколко години.

То човек да не ви каже нещо. Ходете си при вашите "светила" и не се заяждайте.

Лек ден!

# 590

Лек ден!

Чародеят е герой!Той не обича българите( какъв  ли е по народност...) ,но се бори със себе си и взема пари от българи...Красотата и силата на една саможертва!Да стиснем камък в шепа и да поплачем тихо.
Успехи в задграничното чародейство!
П.П. Дано са пожелали да изпълнява чудесата си в страна със студен климат, че той както , освен българите, не обича и топлото...

# 591

Лек ден!

Поздрав за теб

България не ме обича, а аз съм ебати пича)
(шшшш)

# 592
Вие не оплюхте Красимир Куртев, а оплюхте мен! Аз съм тук с пълното си право да  изразя мнението си, както го правите и вие. Хванах се за главата каква омраза питаете.
Оказа се, че има само един шарлатанин в седем-милионна България.  smile3501 Аз специално познавам дузина шарлатани, но както и да е. Съжалявам, че се включих в темата. Желая ви успех.
И особено този поздрав към мен, говори за изключително ниска култура!

# 593
Вие не оплюхте Красимир Куртев, а оплюхте мен! Аз съм тук с пълното си право да  изразя мнението си, както го правите и вие. Хванах се за главата каква омраза питаете.
Оказа се, че има само един шарлатанин в седем-милионна България.  smile3501 Аз специално познавам дузина шарлатани, но както и да е. Съжалявам, че се включих в темата. Желая ви успех.
Поздрава е към г-н Куртев, лично съм инвестирал няколко десетки левове в него. 100% измамник! Нямам нищо против такива като него да си тръгнат от тази държава. Имиграция е хубаво нещо. Относно моята култура, повярвайте тя е на ниво, но не понасям измамниците.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 19:08 от archduke

# 594
Вие не оплюхте Красимир Куртев, а оплюхте мен! Аз съм тук с пълното си право да  изразя мнението си, както го правите и вие. Хванах се за главата каква омраза питаете.
Оказа се, че има само един шарлатанин в седем-милионна България.  smile3501 Аз специално познавам дузина шарлатани, но както и да е. Съжалявам, че се включих в темата. Желая ви успех.
Поздрава е към г-н Куртев, лично съм инвестирал няколко десетки левове в него. 100% измамник! Нямам нищо против такива като него да си тръгнат от тази държава. Имиграция е хубаво нещо. Относно моята култура, повярвайте тя е на ниво, но не понасям измамниците.

archduke Страхотно казано, напълно те подкрепям  newsm10

# 595
Тази вечер се консултирах с едно момиче Поли от Плевен.КАзвам го тук,защото съм я питала и ми е разрешила да го публикувам в публичното пространство.

Гледа на снимки,три имена и рождени дати.Моят човек го описа вярно.Но...не бил за мен.То верно,че сега ме малко скарани и той прави фасони,но аз съм го приела спокойна,защото не е за първи път.Ще му мине.Губела съм си времето с него.Аз съм била духовно извисена,а той духовно принизен.Постоянно си мислел за бившата си и ме сравнявал с нея-това не мога да го знам.Аз дори не знам коя е тя.Нито са ми показвани снимки,нито е говорено за нея.Даже аз знам,че има бивша,защото го е споделил на един колега и то преди три години.Щял да живее в друг град и там да се ожени за някоя,която не обича и ще има две деца.

Мен не ме описа добре.Всички промени,които съм правела,били в положителна насока-категорично не!Това,което ми каза за мен,мога да си го прочета във всеки хороскоп.И мога да кажа,че не е точно така.За работата ми не позна-след два месеца съм щяла да намеря перфектната работа.А аз всъщност на 01.08 започвам да работя на друго място.

За здраве-твърдо не-горни зъби,гинекологичен проблем,щитовидна жлеза,главоболие,бъбреци.Не мога да се оплача от здравето си.Този месец бях при личната и съм в перфектно здраве!

За личния ми живот-догодина ще срещна човек с куфарче и той ще е моят съпруг.Ще имам син и аборт.

И на двама ни нещата ще се случат след три-четири години.

Както се казва-ще поживеем,ще видим!

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 22:03 от Анонимен

# 596

Безкултурието и ниското ниво е норма и масово израждане  в наши дни, колкото и отвратително да е това, но то  е друга тема.Конкретно по предмета на тоз тук форум-да се види културна и цивилизована врачка-това с екстремно малко изключения би било едно от чудесата на света.

Конкретно за чародей Куртев-веднъж имах отвратителното преживяване да говоря лично с него по телефона, ако това може изобщо да се нарече разговор-лицето е  разположено по-далече от  понятията култура и обноски, отколкото Уран от Слънцето.

А, относно шарлатаните в татковината-в твърде тежка заблуда си с твърдението си, че само чародеят се бил оказал мошеник според нас-ако поглеждаш във форума и по поводи различни от възхвала на гореспоменатия вълшебник, който не  понасял  топло време и българи, но с наслада им взема пари срещу камъни и вятър,  щеше да знаеш колко много oще  плява и измама е изобличена  тук, въпреки недоволството на някои потребители, които по свои причини държат да се разказват врели некипели  за "
 дарбата"  на  куп мошеници.Един сал Куртев да беше, щях да му пратя храна и вода  за из път, докато заминава извън България.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 22:46 от ryannn

# 597
Не съм сигурна,че тук е мястото да попитам ,но все пак има ли някой координати на астролог- Мария Майсторова? Благодаря предварително!

# 598
Благодаря за отговора относно Севинч! Моля за координати на някой от когото сте доволна и е изпитан! Спешно е! Благодаря предварително!

# 599
Здравейте,

Някой знае ли, дали леля Искра консултира още по телефон?

Общи условия

Активация на акаунт