Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 994
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
саманта,какво означава ритуалче за успех?успешни сделки каза,че правиш благодарение на  вилици и едно хлапе,мъжа си го водиш на каишка,носи ти закуска,дава ти отчети,благодарение на възлюбения на хлапето? ти си в общи линии на доста вилици разстояние от нас като проблеми явно,но поне какво разбираш под успехче Grinning,защото ако аз съм в добро здраве и мога да си плащам хляба за мен и детето ми ще бъда доволна,да не говорим,че ако има и любящ мъж до всяка една от нас не бихме висели тук като паяци.

# 601
ryannn,тъй като съм сравнително нова твар в паяжината,ловяща объркани и наранени душици,ще те помоля да ми кажеш дали има някаква познаваемост Виргиния при теб.може и да си писала в предишните теми,но за жалост нямам възможност да прегледам всяка покрай бебо.повярвай ми,изпитвам  тръпчива сладост да чета коментарите ти,макар и от кратко време да го правя.лошото е,че като гледам мненията ни се припокриват,предполагам и на още доста момичета,че ясновидките са мистични същества.някъде видях,че имало и две Вергинии,аз ходих в пловдив,в някаква нова кооперация,на табелата пишеше,че е психолог,закръглена жена,но не ми изглеждаше на 45,а някъде след 30,но тя ми разказа,че е претърпяла операции,защото е била със свръх тежко тегло,после е правила много пластични операции,така че...възрастта и може би не е видна Simple Smile,гледа на кари таро.надявам се да си спомниш за нея,тъй като като видях в една от темите назад си обикнала родината(опознай родината,за да я обикнеш).би трябвало да те наградят от ОМV ЗА РЕДОВЕН КЛИЕНТ ПРИ ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ.ИЗВИНЯВАЙ,ИРОНИЯТА И САРКАЗМА СА ИЗЛИШНИ ТУК, и аз плувам в едно блато....но се опитвам с чувство за хумор да поемем от време на време въздуг подаден ми от някоя и друга магесница Joy

# 602
ryannn,тъй като съм сравнително нова твар в паяжината,ловяща объркани и наранени душици,ще те помоля да ми кажеш дали има някаква познаваемост Виргиния при теб.може и да си писала в предишните теми,но за жалост нямам възможност да прегледам всяка покрай бебо.повярвай ми,изпитвам  тръпчива сладост да чета коментарите ти,макар и от кратко време да го правя.лошото е,че като гледам мненията ни се припокриват,предполагам и на още доста момичета,че ясновидките са мистични същества.някъде видях,че имало и две Вергинии,аз ходих в пловдив,в някаква нова кооперация,на табелата пишеше,че е психолог,закръглена жена,но не ми изглеждаше на 45,а някъде след 30,но тя ми разказа,че е претърпяла операции,защото е била със свръх тежко тегло,после е правила много пластични операции,така че...възрастта и може би не е видна Simple Smile,гледа на кари таро.надявам се да си спомниш за нея,тъй като като видях в една от темите назад си обикнала родината(опознай родината,за да я обикнеш).би трябвало да те наградят от ОМV ЗА РЕДОВЕН КЛИЕНТ ПРИ ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ.ИЗВИНЯВАЙ,ИРОНИЯТА И САРКАЗМА СА ИЗЛИШНИ ТУК, и аз плувам в едно блато....но се опитвам с чувство за хумор да поемем от време на време въздуг подаден ми от някоя и друга магесница Joy

Хей,
Bлагодаря ти  за смисленото, адекватно и топло писъмце !Пощата ми постоянно е препълнена с писма, в които се изразява пълна подкрепа за всичко, което си правя труда да споделям факт по факт и максимално информативно -неведнъж вече си мисля, че е напълно безмислено да си губя времето да го правя, но в  тези съобщения чeтa тотални безумия за дивния майсторлък на врачките, които много добре знам от личен опит, но хората просто не смеят да пишат тези неща във форума и да го казват ясно на глас, тъй като , поради специфични особености на пейзажа тук,  сетне биват подложени на полуграмотни хули, на които не всеки удържа.

Относно питането ти-опасявам се, че вече си се видяла с таз Вергиния, която ми е известна :едра, юнашка снага,червена боя в косата, шарен вятър в картите , табелка "Психолог "на вратата, тя на теб дрънка за личния си живот, събира ти около 30 лв , които явно са отишли за пластична хирургия  и те изпровожда обратно по стълбите от последния етаж.

Така за тоз оператор.
И поздрави за предишния ти пост-мислех да напиша буквално съвсем същото!

Искрено ти желая успех!

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 03:33 от ryannn

# 603
  • Пловдив
момичета,някой да знае колко взима Ани от Пловдив?

# 604
  • Под Слънцето
Скоро четох ,че  се издирва гледачка да  открие загубена вещ. Доколкото помня ставаше дума за пръстен. Дали има  развитие?

Днес ме "сюрпризираха" с подобен повод. Търся помощ!

Намерих писаното от кака Сиси .. Става дума за Пепа от Хаджи Димитър,която е открила пръстена.

Звънях на посоченият номер, но явно и Пепа има работно време...

На мене майстор ми затри ключовете на  колата и от снощи не успявал да ги открие, а днес трябваше да си я взема..

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 19:10 от TopsyG

# 605
  • София
 Сериозно търся човек за разваляне на магии и проклятие,независимо къде е адреса му,или телефон,ако има такъв...спешно е, благодаря Ви.

# 606
Здравейте!
Днес по ТV7 ,в предаването на Кали,гост е бил Ивайло  Аянски от с.Стоманово в Родопите.Лично не съм го гледала,но близки са останали впечатлени от таланта му.
Има ли такива,които са го посетили и какво е впечатлението ви от него?
Благодаря предварително за всяка информация в тази насока!  bouquet

# 607
Здравейте!
Днес по ТV7 ,в предаването на Кали,гост е бил Ивайло  Аянски от с.Стоманово в Родопите.Лично не съм го гледала,но близки са останали впечатлени от таланта му.
Има ли такива,които са го посетили и какво е впечатлението ви от него?
Благодаря предварително за всяка информация в тази насока!  bouquet

Помня, че беше обсъждан преди време.Рядко някой не е Simple Smile.
Намерих тази по-ранна  публикация  във  форума и я пускам тук, с предположението, че особеностите в нея не е споменал при тв изявата си , а има и телефон за желаещите :

# Ср., 08 Септ. 2010, 13:44 »

Цитат
========================================================================
За записване телефонът му е 0887672950, приема във Варна и в Русе, както и на място в Родопите

Много ме впечатли, че събличал клиентите си голи и ги разглеждал. Както и че трябвало да си купиш от него агне, за да дадеш курбан. Агнетата било по 250-300лв.
=======================================================================

ПОдчертавам пак, че това е цитат от друг потребител, който си направих труда да намеря.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 21:34 от ryannn

# 608
  • Под Слънцето
Благодаря ти, ryannn.

Поста помня, но едва след като изгледах предаването и прочетох току що, направих връзката с лицето,че е същото..

Звънях упорито на Пепа м/у 19 и 20 ч. , белким  види  де ми е затрил електричарина  ключовете, но уви...  Sad

# 609
ryannn,хиляди благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet
Достатъчно ми е като информация. Hug

# 610
Някой да е чувал за Джемиле от Пловдив?

# 611
Не знам защо се сетих за онази нумероложка, дето ме беше стресирала преди време. Разрових се и вижте какво намирих - колко хубаво го е казала Алена - http://www.karm-krag.com/01/01/2012/astrologia-i-nomerologia/nom … r-na-smyrtta.html

Цитат
Не съм скрила нито от читателите на “Кармичният кръг”, нито в учебника ми по кармична номерология факта, че денят на раждане предопределя деня на смъртта. Такъв факт не съществува, а и съгласно моралния кодекс на астролога, който се отнася и за хората, занимаващи се професионално с НОМЕРОЛОГИЯ, никой няма право да дава прогнози, които водят до стрес, уплаха и могат да се превърнат в причина за нечия кончина заради създадената негативна мисъл-форма.

# 612
  • Под Слънцето
Някой да е имал допир с Г-жа Гинка Иванова ?

http://www.blitz.bg/article/5413
http://ginka-ivanova.vibs.bg/
http://www.chudesa.net/p1592/

Мисля да  й позвъня утре във връзка с изчезналите ключове на колата ми..

Като се разтърсих из нета, открих и нова звезда -

http://karti-rita.com/  

Някакви  отзиви и за нея ?  newsm78

---
Мда, за Гинка намерих дори в 6та тема  инфо...което хич не ме обнадеждава.. Ще пробвам , пък да видим..

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 03:07 от TopsyG

# 613
  • Под Слънцето
Резултатът до момента :

Пепа от Х. Димитър ме успокои,че ще се намерят до 2 дена ключовете ми. Беше  отзивчива.
Госпожата Гинка Иванова , въпреки,че ме уведоми,че било удобно.. след като й обясних за какво я търся, ми изтресе как чакала на опашка в магазина и че нямала импулсен  номер, на който да работи, а тези  били само за записване.Опитах с това, че ще пратя снимка на колата, както и запис със някакви пари,които ми каже, но трябвало лично да се явя на аудиенция..Разочарова ме :9 а имах таааакива надежди..

Ужас  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Според Рита Павалска (ПЛД) , човекът иска да ме изнудва да си платя направата на нови ключове на негов човек.
На опита ми да й обясня, че майсторът просто ги е бутнал някъде и не помни къде и затова я търся, да ме насочи, ме пита "колата ти мерцедес ли е? " Викам- "не , форд , ма си го обичам. И момчето иска да плати на ключар. Аз не искам да ми бутат ключалките."
Тя повиши тон : "Слушаш ли ме кво ти говоря? Той  иска да те изнудва! Отивай там при него с приятели и го натискайте. И ми се обади после на всяка цена ."

Казах : Добре, благодаря . И затворих.  Баси филма, дет се опита да ме вкара  .
Давайте идеи кой може  да помогне  newsm45

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 14:42 от TopsyG

# 614
Вие не оплюхте Красимир Куртев, а оплюхте мен! Аз съм тук с пълното си право да  изразя мнението си, както го правите и вие. Хванах се за главата каква омраза питаете.
Оказа се, че има само един шарлатанин в седем-милионна България.  smile3501 Аз специално познавам дузина шарлатани, но както и да е. Съжалявам, че се включих в темата. Желая ви успех.
И особено този поздрав към мен, говори за изключително ниска култура!

Cotton_Soft , къдемизчезна хай-хубавияти пост, където беше казала много истини за темата и част от хората, който пишат тук??? явно някой го е изтрил. защото не му харесва истината споделена в него.
В тази тема ryannn не спря да оплюва ясновидците. Явно проблемите й не спират, щом продължава още да ги посещава!? Каквато е тя, такъв е и живота й, нали?!

LUCKY_STAR - е по-измислено същество не съм срещала. И историята, която представи тук / никой не го интересуваше/ куца от всякъде с лъжи и измислици! Защо очаква да й се случи нещо хубаво в живота???
Фалшивите хора тук са в изобилие!!! Лошотията и злобата им нямат край! Но злобата разяжда душата на този, който я подхранва! Нали?!
Няма да се изненадам, ако и този пост бъде изтрит, защото на някой няма да му понесе истината, мдааааа.....
Много ниско падатае и падате rayannn и LUCKY_STAR и другите като вас!

Общи условия

Активация на акаунт