Клуб на храбрата шивачка - тема 14

• 78 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте,
едно време като си шиех свалях кройки от бурда на амбалажна хартия. Не съм шила от години.
Сега пак ме споходила някаква муза, но не мога да си намеря такава голяма хартия.
Някакъв съвет да ми дадете от къде да купя.

# 661
  • София
Амбалажна хартия си купувам от метро  Peace

# 662
  • София /Абсурдистан
Амбалажна хартия има и в книжарниците, продава се на големи листове. Виждала съм също такава и на книжната борса, на рула.

# 663
  • Sofia
от къде мога да купя филц,размер А4,различни цветове....и каква цена е

# 664
  • София
от къде мога да купя филц,размер А4,различни цветове....и каква цена е
Последно гледах в един магазин за шивашки материали на Графа близо до канала, ако добре помня цената, беше 3 лв за лист. Този магазин не е от най-евтините, може на друго място да има и по-добра цена, не знам.

# 665
пробвай от кламер бг

# 666
Филц А4 има в Слънчоглед, цветове всякакви, цена не помня. Simple Smile

# 667
  • Sofia
мерси,ще проверя

# 668
 Здравейте!
Трябва ми една такава лентичка за поръбване. Ползва се когато платът е дебел и не може да се подгъне. Ширит или не знам как се нарича...Но ми трябва еластична. Виждала съм такива, но в кинкалерията на Красно село няма. А си мислех че там единственото нещо дето го няма е думата "няма". Та как се нарича това и къде мога да намеря такова?

# 669
Icicle аз си купих ролки сатенирана лента от тук - http://www.kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=187&pc=187, магазинът им е в Западен парк. Сега си мисля, че са доста еластични лентите, но не знам до колко еластични ти трябват.
Продават "по-на едро" в смисъл не можеш да си купиш 2 метра или един цип само примерно. Онлайн не съм поръчвала.
В моето любимо магазинче на пазар Иван Вазов имаше всякакви ленти по същото време, но бяха много по-скъпи.

# 670
Доколкото знам магазинчето на Пазар Красно село е същото като това на Пазар Иван Вазов. На мен ми трябват 20см, но искам да е еластично, защото ми е за поръбване на V-образни разрези. Честно казано съм 99% убедена че имат такова каквото ми трябва, но на новата кака не и се ровеше из ролките да ми търси.
А можеш ли да ми кажеш името на това изделие?

# 671
"веревна лента" се казва, може и да има друго име, но не се сещам.

Можеш и сама да си направиш такава веревна лента, щом е за толкова малка дължина - виж моята снимка на 43-та страница тук. Тъкмо ще го комбинираш с нещо интересно - примерно еднакви кантове и на горната и на долната дрешка - панталончето и блузката.

# 672
  • Sofia
Доколкото знам магазинчето на Пазар Красно село е същото като това на Пазар Иван Вазов. На мен ми трябват 20см, но искам да е еластично, защото ми е за поръбване на V-образни разрези. Честно казано съм 99% убедена че имат такова каквото ми трябва, но на новата кака не и се ровеше из ролките да ми търси.
А можеш ли да ми кажеш името на това изделие?
Къде се намира това магазинче,наскоро търсих и не открих никакво такова на пазара Красно село

# 673
до ДСК в една напречна уличка на тази Дебър до пазара. В едни по-нови магазинчета.
Така го обясних ..... Grinning

# 674

Общи условия

Активация на акаунт